Arama sonuçlarınız

1. kraina

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

Ukrayna'da bugun 1 $ = 26.40 grivin bu aracin guncel fiyatlari 551690 grivin - 2.0 benzin duz 4x2 742790 grivin - 1.6 dizel duz 4x4 772690 grivin - 2.5 benzin CVT 4x4 1.6 dizel olup da hem 4x4, hem CVT sanzimanlisi burda da yok.. fiyatlar TC dekinin yarisindan da az.. Orgasmatron arkadasin...

2. kraina

Araç Testi: Nissan X-trail'i Toroslar'da Test Ettik

X-Trail'in her yani SUV olsa noolur ! Duster kadar arazisi oldugunu düşünmüyorum.. böyle zırpatoz bi araca bi de 183 bin, yani 52 bin dolar öyle mi ?! Ukrayna'da sıfır Pajero 3.2 Di-d bile "baya bi" daha ucuzdu.. :smiley:
  3. kraina

Captiva'mi Sorento'mu Yoksa Vitara'mi ?

Sorento ile Vitara'yı bilmem. Captiva nın 2008 modelini sıfır alıp 7 yıl kullandım fakat 3.2 litre 230 hp benzinlisini. 0-100 ü 8.5 saniye olan bu araçla, hem de (tamamı) Ukrayna'nın bozuk yollarında 120 bin km yol yaptım, sadece bir kez, o da yüksek suratle çukura girdiğimden, amortizor...

4. kraina

Satılık Offroad Snorkeller , Modeller

2014 pajero wagon 3.2 did için var mı ?
  5. kraina

2017 Mercedes E Serisi All Terrain’e 4×4² Duruşu!

işte anca böyle çayır çimende dolaşır.. :tearsofjoy:

6. kraina

Herkese Uygun Karavan Mı, Yoksa Herkezin Uygun Karavanı Mı ?

e tüp tabi pratik çözüm.. serde illa bi ateş başlatıcam merakı olduğu için külü de işe yarıyo.. sonra bi ağacın dibine.. hem sulama hem gübreleme :smiley:

7. kraina

Herkese Uygun Karavan Mı, Yoksa Herkezin Uygun Karavanı Mı ?

bana pril veya başka deterjan da lazım diil.. kamplarda kül kullanıyorum. hem doğal.. hem yeterli temizliği sağlıyo.. hem de bedava ;)
  8. kraina

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

helal olsun başaranlara.. Cengiz Bey'in söylemeye çalıştığı YOK lara varmak için, asfaltta veya medeniyetin az biraz bile izinin olduğu yerde değil, doğanın bağrında olmak gerek tıpkı bu ailenin yaptığı gibi ! (Gürcistan Kazbegi) (biri henüz yürüyemeyen bebek 2 çocukla hem de)
  9. kraina

para kazanma derdi ve sorumluluklar olmasa, bütün bi ömür orda burda çadırla ve asgari minimum edevatla doğada kamp atarak yaşanabilir..

10. kraina

vay be ne çok sayfa dolmuş :smiley: foruma bunca yanıt yazılmasının sebebi sanırım kısaca; 1- genç hanımefendinin, 2- özlem duyulan hayatın, yarattığı ilgi şeklinde özetlenebilir. :sunglasses: olsun renk olmuş, çok seslilik olmuş.. kiminin artık lazım diil diye unutmak istediğini, kimi ne önemli...

11. kraina

Pajero Pathfınder Hangisini Tercih Edersiniz.

TC de pajero veya pathfinder farketmez, o tip bi araca sahip olabilmek, alımından tutumuna adeta 'kahramanlık' demiştim ya, demek ki TC de pajeroculuk daha büyük kahramanlıkmış :tonguewink: dostlar, zaten pajero var diye ağır araziye girmiyoruz ki.. aracı donamadan ve hele tecrübe olmadan pajero...
  12. kraina

Yiğito kardeşim, yakın zamanda TC ye geldim, o kadar yer dolaştım ne şehirlerde ne yollarda tek bir pajero ve pathfinder a rastlamadım.. pardon ! sadece Istanbul Tuzla'da tek bir pajero (yeni IV.nesil) gördüm. oysa hep söylerim, Ukrayna'da yaşadığım 100 bin nüfuslu şehirde bile sadece IV.nesil...

13. kraina

Nazik mesajına teşekkür Yiğito kardeş. Pajero nun efsanesini de kullanmışsın. patlat gene bi Pajero.. Benim hem aklım, hem kalbim Pajero demişti. 2011 de düştü aklıma (ve kalbime), sabrettim ve nihayet 2015 te kavuştum. Bu süre zarfında (yaşadığım ülke Ukrayna'da) ne araçlar denedim ! Pajero...
  14. kraina

Yiğito kardeş senin aklın biraz Pathfinder dan yana sanki.. Pajero 2003-2007 arası diyorsan, III.nesil Pajero istiyorsun.. 2007 den sonrası IV. ve son nesil.. ama Pathfinder da yanılmıyorsam 2003 ya da 2004 te kasa değişti, hani şu dunehawk ızgaralı kasa. Pathfinder ın o kasasının şekli güzel...
  15. kraina

2016 Yılında Türkiyede Sadece 15 Adet Pajero Satıldı

Toyota Land Crusier dünyada en çok satan arazi aracı. sizinki Prado 150 kasa mı yoksa 120 mi ? eski 120 kasanın daha çok tutulduğunu ve daha sağlam olduğunu duydum. hiç Prado direksiyonuna oturmadım ama Pajero dan daha yumuşak ve konforlu olduğu söylenir. yakıttada Prado 4 litrelik benzinli...

16. kraina

Ölüdeniz De Kamp

heeey gidinin Katrancı koyu be.. 1988 yazında Yanıklar köyünden oraya yayan gider, tüm gün kalır, denize girerdik.. demek o hale geldi ?
  17. kraina

Araç Seçimi.. Acemiye Yardım :)

Şafak kardeşim, babasını kanserden kaybeden eden biri olarak öncelikle diyorum ki, araç ne olursa olsun, babacığınla doya doya gez.. olabildiğince gezerek ve doğada zaman geçirin çünkü en başta bu anılar unutulmuyor. yetmişli yılların ortalarında deniz kenarında sezon boyu sürekli çadırda...
  18. kraina

haklısınız dostlar.. sonuç da işte yıllık satış 15 araç :confused: GSMH ve kişi başı geliri TC den kat kat düşük, fakir Ukrayna'da yaşadığım 'kasabada' bile, belki 15 tane IV. nesil Pajero var ! :eek: biliyorsunuz Mitsubishi sadece araç motoru değil, tersanelerde gemi hatta gemi ana makinası da...

19. kraina

x5 ve q7 de 2 lik motorlar olduğunu bilmiyordum :eek: pajero wagon daki motor da 3.2 değil de 3 olsaydı satışı artabilirdi. motor, fiyat /vergiler, distrübitör.. ne sebep olursa olsun Pajero nun TC de böyle az kullanılabiliyor olması.. yazık..
  20. kraina

TC de fiyatı da olmuş 116 bin euro ! gerçi verilen diğer örnekler daha da pahalı araçlar olmasına karşın çok ilginç bu kadar az Pajero satılmış olması ! Pajero Almanya fiyatı 43 bin euro yaşadığım Ukrayna'da daha da ucuz ! ama burada sıfırlarının satışı da bitti..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri