Arama sonuçlarınız

1. kraina

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

tesekkur ederim.. darisi tum pajero tutkunlarina.. bu araba sadece araba degil; bi yuva, hatta bi kale hissi uyandiriyo insanda.. bagajinda asgari alet edevat, cadir, tente vs ile tum hayatini pajeronun goturdugu yerde yasayasi geliyo.. en kotu havada ise dumduz yatirilarak tamamen yatak...

2. kraina

pajero dun, 5 erkek (kilolar 85-120) 6 kadin (cogunlugu iri, aralarinda 100 kilonun ustunde olan da var) toplam 11 yetiskin insani plaja goturdu ve getirdi.. tabi tum camlar ve kocaman sunroof acik.. ne tekerlerde bi sorun, ne yuruyen aksamda veya icerde bi yetersizlik, aksaklik !! onde yanimda...
  3. kraina

Pajero Wagon 3.2 DI-D icin, 2012 yilinda yapilmis kisa bi tanitim. Turkce !

4. kraina

Kerson -Melitopol anayolu, Kerson cikisindan hemen sonra, yamali Ukrayna yollari.. Melitopol'e degru cukurlar, tepecikler durma noktasina getirse de, pajero wagon'un saglam, guvenli ve yuksek surusu, arkada subwoofer li rocford ses sitemiyle uzun yol keyfi..
  5. kraina

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? forumda daha once sorulan bi soruyu farkettim; araba 7 kisilik, aslinda arka (2.sira) koltuga 3 kisiden fazlasi da sigar :) ama biz bildik tanimla 7 kisilik diyelim, yani 3.sira koltugu var.. o da bagajda bi cukurun icinde sakli.. kolayca...

6. kraina

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Bu arada, Ukrayna'da yaşıyorum. araba 2014 model ama kısa süre önce resmi bayiden aldım. yakıtı hiç beklemediğim kadar az ! yol bilgisayarı şehir içinde bile ortalama 10 litrenin üstüne çıkmıyor, hatta çoğu zaman altında ! doğru göstemiyo diye...

7. kraina

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 158- kraina /Ukrayna / mitsubishi pajero wagon 3.2 di-d 2014
  8. kraina

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? 2014 model 3.2 dizelini kullanıyorum. bi sokak yarışçısı veya dur-kalk arabası değil ama sizi istediğiniz yer neresiyse oraya götürecek sağlam bi dost. uzun yolda rahat, hatta bi hayli keyifli. otoyolda, hız arabası olmadığı halde, size öncelik...
  9. kraina

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? tüm pajero wagon sevdalılarına merhaba, siteye üye olduktan sonra, 23 ekim 2014 te bu mesajı yazmıştım qte-- merhabalar.. gerci konunuzu dagitacagim ve bu yuzden ozur dilerim ama hem forumda yeni konu acmayi beceremiyorum hem de marka sizinle...

10. kraina

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? merhabalar.. gerci konunuzu dagitacagim ve bu yuzden ozur dilerim ama hem forumda yeni konu acmayi beceremiyorum hem de marka sizinle alakali oldugu icin buraya yazmayi uygun buldum.. onceden cekme mi yoksa motorkaravan mi diye dusunurdum ancak sizi...

11. kraina

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Merhaba Okay Bey, yanitiniza, tavsiyelerinize tesekkurler. Ukrayna'da yasiyorum ve burada karavancilik Turkiye'den geri durumda. motorkaravan bana da daha cazip gelmeye basladi ama oncelikle hic olmazsa...
  12. kraina

Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz

Ynt: Karavan Dünyası Yönetim Kadromuz merhaba saygideger Gezenbilir takipcileri, yurt disinda yasiyorum, Turkiye'ye cok nadir geliyorum ancak bundan boyle hic olmazsa senenin yarisini ulkemde gecirmek, ayni zamanda da gezmek amaciyla bir karavan almak dusuncesindeyim. aklimda iki ihtimal var...

13. kraina

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... merhaba saygideger Gezenbilir takipcileri, yurt disinda yasiyorum, Turkiye'ye cok nadir geliyorum ancak bundan boyle hic olmazsa senenin yarisini ulkemde gecirmek, ayni zamanda da gezmek amaciyla bir...
  14. kraina

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba saygideger Gezenbilir takipcileri, yurt disinda yasiyorum. forumlarda ve hatta kamp ve gezilerde gorusmek, tanismak umuduyla.. Kraina.
  15. kraina

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba saygideger Gezenbilir takipcileri, forumlarda ve hatta kamp ve gezilerde gorusmek, tanismak umuduyla.. Kraina.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri