Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın arkadaşlar araca dediğim gibi eniştem baktı kendisi bir konuda çok iyiydik Çiünkü yıllardır Jeep e biner ve iyi bir ustadır motor söküp yapar öyle söyliyim bana aracı kaçırma dedi bende o yüzden allıyorum kısmetse pazartesi günü işlemler bitecek
.Dediğim gibi bana İstanbul'da iyi bir...
İstanbul'da bildiğiniz iyi bir usta varmı ? Yada önerebileceğiniz bir yer ? Benim niyetim 1 sene böyle sürmek sonrasına ileride bakmak.Çok teşekkür ederim araç hiç offroad girmemiş herşeyine bakıldı aslında bende fazla oynamak istemiyorum ama bakalım ilerisi için nasıl olacak
Merhaba hunter bey,bende 98 model baktım ama temizini bulamadım eniştem çok eski jeep cidir kendisi 4X4 HASTASIDIR deyim yerindeyse o kendisi baktı ve okey verdi araç için.O kefil olmasa almazdım araç çok temiz dedi bende artı avantajlarına bakmıcam bu Allah izin verirse ilk 4X4 olacak :) çok...
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz :)) bende bugün almaya karar verdim kısmetse pazartesi günü yollucam parayı ve bende aranıza katılıcam :=)) araca yaptırmam gereken birşey varmı ekstra olarak ?
Arkadaşlar bir tane 5.2 buldum prins marka lpg kiti var 4. Sahibi satıyor makine de boya yok istediğiniz yere götürün baktırın diyor satan kişi makine çok temiz offroad görmemiş yedek anahtarı kitapçıkları duruyor halen onlarıda verecek 1995 model sunroof yok bana acil cevap verebilirmisiniz )))...
Bugün kuzenim bir araç baktı 5.2 aracın 4.sahibi satıyor 1995 model 141000 mil de araçta prins marka tüp var araçta boya yok yedek anahtarı kitapçıkları duruyor çok temiz diyor al abi dedi ))) sahibi bu makineyi bulana kadar 20 tane araç bakmış çok kararsız kaldım :((( sizce ne yapmalıyım bu...
Arkadaşlar adım Serkan İstanbul da yaşıyorum yaklaşık 1 haftadır GC bakıyorum 2.7 ile başladım 4.0 / 4.7 ve en son da 5.2 ile devam ettim herkes birşey söylüyor kullanmayan kişiler daha fazla söylüyor tabi )))) kısmetse yarın 5.2 baktırıcam hiç aklımda yokken ama temiz araç dediler kısmet olursa...
Şehir içi ve dışı yapıyorum bazanda yurt dışı araç ile o yüzden binek araç değil de 4x4 almak istiyorum ve doğru bir seçim yapmak istiyorum sayın KLL bey.Bilmediğim için de bana mantıklı gelen şeyleri dinleyip hemen fikir değiştiriyorum Bu yüzden de bir türlü karar veremiyorum 2.7 dizel mi,yoksa...
Günaydın arkadaşlar KLL bey 4.0 için düşünceleriniz nedir, ben o araçları daha çok beğeniyorum onlarada bakıyorum halen açıkçası.Siz 4.0 için hangi yılı önerirsiniz ? Nelere dikkat etmek lazım? Siz olsanız 4.0 mı yoksa 4.7 mi alırsınız ? Ben 2 aracıda kullanmadım sağolsun EROL bey yardımcı...
Lovato Marka kitleride olan araçlara bakabilirim o Zaman bazı araçlarda lpg kitlerinin adını doymadım anladığım kadarıyla o araçlardan uzak durmam lazım )))inşallah Fethiye'ye gelirsem yanınıza muhakkak uğrucam ☺️
Kesinlikle katılıyorum size oynanmamış bir araç bulmak lazım benim amacım arazi gezmek ve tozmak kısaca ☺️ Siz ne kadar Zaman da buldunuz aracınızı ? Umarım memnunsunuzdur aracınızdan Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
İstanbul Avrupa yada Anadolu yakasında gösterebilecek iyi bir usta tanıyormusunız ? Birde bu araçları alırken herhalde acele etmemek gerekiyor anladığım kadarıyla