Arama sonuçlarınız

1. A

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Bende Küçükçekmece tarafındayım kısmet olursa Birgün sizin o taraflara gelip tanışmak isterim Hemde araç Hakkı'nda fikir alışverişinde bulunuruz

2. A

Kesinlikle size katılıyorum ama hani yeni olunca iste insan da ister istemez bir burukluk oluyor kısmetse yarın teslim alıcam aracımı 3 tane ustaya götürdüm 3 de aynı şeyleri söyledi birde Jeep olunca herkese yaptıramıyorsunuz...Bostancı sanayide DAVUT usta var iyiymiş diyorlar bana önereceğiniz...
  3. A

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Yapacak bir durum yok diyorsunuz ))) gülü seven dikeni ne katlanır inşallah daha fazla çıkarmaz Siz ne Zaman aldınız ? İstanbul damı yaşıyorsunuz ?

4. A

Haklısınız dedikleriniz de ama ilk defa alınca büyük bir hevesle 3 gün sonra da böyle bir arıza çıkınca insan üzülüyor ister istemez merak ettiğim genelde böyle masraflar mı çıkartıyor ? Bende bilerek aldım bunları ama 3 gün sonra çıkartması beni üzdü ((( lastik için değerli yorumlarınızı okudum...
  5. A

Ben aracıma hiç birsey yaptırmadım standart haliyle kullanıyorum bu lastiklerin ebatının kaç olması gerekir ?

6. A

Merhaba ben aniden bir hevesle aldım kuzenim baktırmıştı aracı bir sorun yok dedi ama maalesef 1100 km yol gelirken Amasya da yağ akıttığını fark ettim sonra anladım sizin dediğiniz gibi bilyalar da dağılmış maalesef difreransiyel kilidi de geçmiyordu büyük ihtimal orada ki yağda gitti :( zaten...

7. A

Teşekkür ederim Gürcan Bey, Avrupa yakasın'da oturuyorum ama gelirken araç keçe yaktı akslar gitti ustanın söylediği bilyeler de gitmiş 2000 yada 2500 lira masraf çıktı alalı da 3 gün oldu :( İster istemez bende bir soğukluk oldu şuan için.İkitelli de Nascar yada Mithat Usta'ya götürebilirim...
  8. A

Jeep Grandcherokee 5.2 Aldim Araci Tanimak Istiyorum

Merhaba arkadaşlar bende yeni 1995 model zj araç alarak aranıza katıldım istanbul'da yaşıyorum adım Serkan ben şuan standart hali ile kullanıyorum ama yazlık lastik alıcam bana ne önerirsiniz ? Birde bakımları için önerebileceğiniz bir usta varmı ? Davut usta'yı öneren arkadaşlar...
  9. A

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Merhaba arkadaşlar bende yeni 1995 model zj araç alarak aranıza katıldım istanbul'da yaşıyorum adım Serkan ben şuan standart hali ile kullanıyorum ama yazlık lastik alıcam bana ne önerirsiniz ? Birde bakımları için önerebileceğiniz bir usta varmı ? Davut usta'yı öneren arkadaşlar...

10. A

Merhaba arkadaşlar bende yeni 1995 model araç alarak aranıza katıldım istanbul'da yaşıyorum adım Serkan ben şuan standart hali ile kullanıyorum ama yazlık lastik alıcam bana ne önerirsiniz ? Birde bakımları için önerebileceğiniz bir usta varmı ? Davut usta'yı öneren arkadaşlar oldu. Herkese...

11. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Benim de hedefim 2 sene bu araca binmek daha sonra Allah izin verirse 4.7 almak kısmet olursa tabi :)) İnşallah rabbim herkese hayalindeki arabayı nasip eder. Bu ay sonu gidip alıcam aracımı ondan sonra memleketten buraya gelmek var size deneyimlerimi anlatırım :) Halim Bey yardımlarınız için...
  12. A

Jeep Grand Cherokee 1995 5.2 Limited

ufak bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın)) bende aldım 95 model 5.2 prins marka tüp var üstünde yedek anahtarı da var ama daha görmek kısmet olmadı ))) İnşallah bu ay sonu almaya gidicem memlekete dönüşte sizinde vaktiniz olursa Birgün tanışmak isterim bilgi alışverişinde bulunuruz siz bana...

13. A

Bende İstanbul da yaşıyorum,aracı almaya kısmetse ay sonu gidicem 2 mart'da geri gelicem ondan sonra irtibata geçip Kemerburgaz tarafına gideriz )) çok memnun olurum....yanlız söyliyim benim ilk deneyimim olacak ))
  14. A

Hayırlı olsun o zaman size de bir organizasyon yapıp tanışmak lazım bence hepimize uygun olursa süper olur 3 tane 5.2 cherokee arka arkaya gezmek zevkli olur ))

15. A

ufak bir yanlış anlama olmuş kusura bakmayın)) bende aldım 95 model 5.2 prins marka tüp var üstünde yedek anahtarı da var ama daha görmek kısmet olmadı ))) İnşallah bu ay sonu almaya gidicem memlekete dönüşte sizinde vaktiniz olursa Birgün tanışmak isterim bilgi alışverişinde bulunuruz siz bana...
  16. A

Uzun yolda daha az yakması gerekmiyor mu ? Benim ilk Jeep im o yüzden daha aracı tanımıyorum bilmiyorum....kısmet olursa ay sonu gidip alıcam aracı ondan sonra yazarım size düşüncelerimi. Sizde hangi araç var şuan ?
  17. A

Servis olayından başlamak gerekirse o Zaman Davut ustaya götürücem aracımı kısmet olursa şimdiden bu konu da teşekkür ederim yardımlarınız için...kısmetse bundan sonra ki hedefim Allah nasip ederse 2.7 olur yada 4.7 ilk başta kendi aracımı kullanayım bende yorumlarımı yazarım sonra )))

18. A

Allah razı olsun çok teşekkür ederim ))) çok mutluyum ))) daha görmek nasip olmadı inşallah ay sonu gidip alıcam..Her zaman yardımlarınızı ve desteğinizi bekliyorum...
  19. A

Maalesef oluyor böyle şeyler Allah hepimizi dürüst satıcılarla karşılaştırsın.Bende aracımı satarken aynı şeyi söyledim çünkü aracıma güveniyordum nitekim de Allah A şükür birşey çıkmadı.Sonuçta ben şuan 22 yaşında araba alıyorum sadece hobi ve zevk için,umarım denilen kadar iyi bir araçtır ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri