Arama sonuçlarınız

1. A

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

Anladım yardımlarınız için teşekkür ederim.Bugün yada yarın ben bir ustaya göstereyim tabi ki başka ustalara da :) Umarım daha fazla masraf çıkarmaz bana bu gidişle ocağıma incir ağacı dikicek :)

2. A

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Merhaba arkadaşlar adım Serkan İstanbul'da yaşıyorum benim direksiyon dada boşluk var acaba siz hangi ustaya gittiniz ve yaptırdınız ?Bana önerebileceğiniz bir yer varmı ?
  3. A

Ön takımları ve arka takımları yeni yaptırdım bütün yağlarını falan da yeni koydurttum Davut usta'da :) bugün kuzenim kullanıyordu o söyledi bana direksiyon da çok fazla boşluk var diye onu da baktırayım o zaman :) Gene Davut Usta'ya mı yoksa başka bir ustaya daha göstereyim mi ?

4. A

Birsey sormak istiyorum benim direksiyonda boşluk var acaba bu neden olabilir yoksa bütün 5.2 lerde bu varmı ? Ne yapmam lazım. Teşekkür ederim
  5. A

Ilk Aracım Olacak.. Fikir Ve Önerisi Olan Varmı?

Arkadaşlar birde birşey sormak istiyorum direksiyon boşluğu var sanki aracım da ? Bu neden olabilir yoksa bu modeller de böylemi onu merak ediyorum.Nasıl bir yormam izlemem gerekiyor.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

6. A

O zaman sizin yanınızdayım ))

7. A

O zaman deneriz ))
  8. A

Daha Ben daha benzinli deniyemedim :)) kısmetse onu da denemek istiyorum :)
  9. A

Bende toplam alır almaz 5000 lira masraf yaptım LPG bakımı da tamamlandı herkesin inşallah bundan sonra daha fazla masraf çıkarmaz bana ocağım sönücek yoksa :) ama çok zevkli bir araç

10. A

Teşekkür ederim size de bakas bey yorumlarınız benim fikrimi netleştirme de yardımcı oluyor...sizler geziler yoksa offroad mı yapıyorsunuz ?

11. A

Doğru söze ne denir çok güzel bir açıklama yaptınız o Zaman ileride bende araca yükseltme kiti uygulucam sonra da lastik
  12. A

Benim niyetimde sizin dediğiniz gibi 6 ay binmek sonra yavaş yavaş yapmak bazı arkadaşlar get at diyor bazı arkadaşlar da sizin gibi yükselt diyor insan bu durum da kararsız kalıyor.Neden get atmamalıyım yada neden araca yükseltme uygulamalıyım ? Arasında ki fark nedir ? 4 bin lira tutan...

13. A

Bugün aracı teslim aldım 4000 lira masraf yapıldı :( usta sağolsun araç çok temiz dedi maşallah ama bunların yapılması lazım dı dedi şimdi en az 2 yıl binersiniz dedi bakalım artık herhalde ben o şanslı olmayan kesindeyim alır almaz 4 bin lira masraf çıkınca kaldım öyle ne diyelim severek aldım...
  14. A

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum Gürcan Bey, Bende çok önyargılı yaklaşmıştım ama sürmesi çok keyifli ve çok hoşuma gidiyor zaten aldım herkes başladı bunun yakıtı çok fazla şusu var busu var :)) ama işe gelip abi bir gaz versene diyince herkesin ağzı açık kalıyor :) Bende sizin gibi yapıcam...
  15. A

Kesinlikle size hak veriyorum ben zaten kenara 5 bin ayırmıştım ama çok erken oldu usta nın dediği 2500 lira tutar keçe si bilyeler akslar ve burçlar gitti demiş LPG de de hafif sorun var sanki dedi :( bugün gidip alıcam sonra sizinle yapılan işlemleri buradan paylaşırım. Eğer daha fazla masraf...

16. A

Maalesef bu işlerde acemi olunca işte böyle oluyor ama herşeyden insan bir tecrübe ediniyor.Temennileriniz için teşekkür ederim.Sizin aracınız da çok güzel duruyor resimden belli oluyor.İleride bende yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum şuan standart hali ile kullanıyorum birtek lastik alıcam.
  17. A

Ben küçükçekmece de oturduğum için bana İkitelli tarafı daha yakın oluyor ama Davut usta iyi diye duyduğum için onun la devam etmek istiyorum ama frekans tutması çok önemli :))
  18. A

Günaydın arkadaşlar Dedikleriniz de haklısınız hepsine katılıyorum ama hani daha aracı alır almaz öyle bir sorun olunca insanın canı biraz sıkılıyor ama yapacak birsey yok.İnşallah daha büyük masraflar açmaz bana ileride :) Zaten niyetim 1 yada 2 sene kullanıp imkanlar dahilin de VX100 almak...

19. A

Neden değiştirdiniz Nascar I ? Çünkü formlar da orasının da iyi olduğu söyleniyor
  20. A

Siz aracınızı Oray'a mı yaptırıyorsunuz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR