Arama sonuçlarınız

1. A

1997 GRAND CHEROKEE 5.2 (LPG TÜKETİMİ..?)

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...

2. A

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...
  3. A

Jeep Xj Roof Rack / Tavan Sepeti Yapım Aşmaları

O zaman yaptıralım ☺️

4. A

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

Merhaba bu gizli tamponu nerede yaptrdınız ve ne kadara mal oldu acaba paylaşabilirmisiniz ?
  5. A

Grand Cherokee İçin 4x4 Lastik Ebatları ?..

Merhaba Get ten memnunmusunuz ? Birde hangi marka lastik önerirsiniz benim aracım standart şuan

6. A

Bende ilk defa duydum ses,uğultu devrilme yapma olayını. Sizin gibi bende kamp ve gezi amaçlı kullanıcam bu yüzden yapmak istiyorum çünkü bagajda yer kalmıyor yedek lastik orada tüp orada eşyaları nereye koyacağız :)

7. A

Sizin aracınıza yakışmış sepet )) iyi günlerde kullanın
  8. A

Maalesef İstanbul'da yaşıyorum
  9. A

Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum acaba uyguna yaptırabileceğim bir yer varmı ?

10. A

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Arkadaşlar bu yaz kampı ne zaman oluyor ayrıca bana önerebileceğiniz bir gezi kulubü varmı İstanbul'da ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

11. A

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Ebay dan bakın derim ben size yada özel servisler buradan da fiyat alabilirsiniz direksiyon kutusunun değişeceğini kim söyledi size benden size tavsiye en az 3 servise gösterip fiyat alın
  12. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Merhaba Recep bey , s,zden neden satıyorsunuz aracınızı ? Gayet güzel duruyor :) Sizin arabada yükseltme var dimi yoksa get mi attırdınız bende yapmayı düşünüyorum ama hangisini uygulasam diye karar veremiyorum.

13. A

Merhaba Murat Bey, Vermiş olduğunuz cevap için teşekkür ederim, Selamlar Serkan
  14. A

Merhaba arkadaşlar bundan sonraki kamp ne zaman olacak yakın tarihte bir program varmı ? Bende aranıza katılmak istiyorum :)
  15. A

Kış Kampı 2016

Merhaba arkadaşlar bundan sonra herhangi bir kamp organizasyonu olacak mı ? Eğer olacaksa kimlerle irtibata geçmek lazım

16. A

Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

İşten anlayan insanlar gidip böyle sorular sormaz zaten gelir aracı baktırır sonra alalım der gider :)
  17. A

Dediklerinize aynen katılıyorum aracına bakan insan satarken biraz daha fazla istiyor ama insanlar gidip ucuzunu tercih ediyor sonra da maalesef tamirciden çıkamıyorlar...
  18. A

İlk Ömer bey'in dediğini yapıcam baktım sonuç alamadım sadaha sonra Davut usta'ya gidip gösteririm bakalım o ne diyecek,Şuan araçta yolda gezinme yok Allah'a şükür ama tabiki emin olmak için baktırmak lazım.

19. A

Teşekkür ederim Ömer Bey yarın yada perşembe günü aracı rot balanscıya götürücem sizin söylediklerinizi ustaya söylücem bakalım ne diyecek ona göre bir plan yapıcam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri