Arama sonuçlarınız

1. A

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Dün Ben'de yarışlara gittim Kemerburgaz'da çok güzeldi ve eğlenceli geçti buradan tanıştığım Ersin bey'le tanıştık orada araçlar hakkında konuştuk ve bana sağolsun bayağı fikirler verdi :) Demem o kiti arkadaşlar muhakkak sizden daha iyi bilen insanlar var bu işleri muhakkak onlara sorun derim...

2. A

Muhakkak bekliyorum resimleri birde hangi marka kit kullandığınızı bu işlemi yaptırırken nelere dikkat etmemiz gerektiği ve birde ne kadar tutuyor :))
  3. A

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Size hangi marka kit varmı ? kaç inç yükseltme uygulanıdınız ? Bende yaptırıcam da o yüzden soruyorum

4. A

Direksiyon Kutusu Arızası - Grand Cherokee Zj 1993

Ne güzel yazmışsınız :)) bende aynı şekilde yaptırdım muhakkak 2 yada 3 ustaya sormak lazım.Maşallah Sinan bey sizin makinede güzel iyi günlerde kullanın :)
  5. A

Erhan arkadaşım bende 5.2 var uzun yolda minumum 40 kuruş yakar fazlası da var tabi ayağının ayarına bağlı 15 litreden aşağı düşmez LPG'de şehir içide minumum 18 LPG'de dizel alırsan bakımı parçası pahalıdır ayrıca temizini bulmak zor dizel şehir için de 15 aşağıya yakmaz hadi olsun 14 al bir...

6. A

Grand Cherokee Wj Ön Tampon Gizli Vınc.

Geçen gün benim LPG ustasına gittim ona durumu anlattım shell'den al ve dene dedi sonra bana söylersin dedi sonucu bende bekleyip görücem bakalım ne olacak...Bende 100 liralık aldım 1.99 dan shell'den

7. A

Merhaba Recep bey, Ben Avrupa yakasında oturuyorum ama dediğiniz ustalar iyiyse karşıya geçerim bakımlarımı zaten Davut usta'da yaptırmıştım.Dediğim gibi şimdilik arazi düşünmüyorum ileride heves alırsam o zaman yükseltme kitine geçerim
  8. A

Teşekkür ederim Recep Bey yardımlarınız ve cevaplarınız için bana önerebileceğiniz bir usta varmı istanbul'da ?
  9. A

Sizin öneriniz ne yönde olur ben fazla yükseltmek istemiyorum o yüzden get yeterli gibi geliyor ban aama bazı kişiler get iyi değil yükseltme kiti taktır diyorlar kararsız kalıyorum...

10. A

2003 Wj 4.7 Ov Için Yükseltme Kiti Yardımı

Tekrar merhaba bende aracıma kit uygulamayı düşünüyorum hafif gezi yapıcam off road düşünmüyorum sormak istediğim get de olsa yeterli olurmu ? Get in bir zararı olurmu ? Araç 1995 model 5.2 sizin düşünceleriniz nedir ? Lastik seçimi nasıl olmalı ?

11. A

Benzinli Jeep Grand Cherokee (1995) Yakıt Sarfiyatı

Benim gittiğim zaten uzun yoldu ilk defa böyle birsey oldu :( Normalde 250 km gidiyordu bir depo ile aracım 5.2 1995 model hatta göstergeden bakınca uzun yolda 16 lt reyi bile gördüm ama dün şile ye gittim evden yarı yolda kırmızıya geçti 100 yada 105 km idi.Dediğiniz gibi aracı baktırıcam...
  12. A

BP den memnunmusunuz ? Çekiş de bir sorun oluyormu ?

13. A

Temizini bulursunuz güzel araçlardır tabi ne için kullanacağınıza bağlı ? Motoru mercedes motordur ne gibi sorular sormak istiyorsunuz ? neden dizel tercih ediyorsunuz yada neden 4.7 2002 2003 tercih etmiyorsunuz ?
  14. A

İstanbuldamısınız sizde ? Az önce Bostancı sahile gittim hatta bostancı migrosu geçtim ve gaz aradım ama bulamadım ::(( şimdi tekrar göztepe ye arkadaşın evine geldim :) BP nin gazı iyi değil diyorlar bir kaç deneme yapıcam değişik yerlerden LPG alıcam bakalım nasıl çıkacak sonuç ? Birde sizin...
  15. A

Jeep Xj Roof Rack / Tavan Sepeti Yapım Aşmaları

Biliyorum herkes aynı şeyi yazıyor bugün ölçtüm 105 kmden sonra kırmızı yandı lpg bittiğini gösterdi bilerek ölçtüm merak ettim acaba lpg aldığım yerden mi kaynaklanıyor bir kez daha oradan alıp ölçüm yapıcam daha sonra başka yerden alıp ölçüm yapıcam belki hava basıyorlardır çünkü başka yerden...

16. A

Ayrıca çok teşekkür ederim bu kadar detaylı bir cevap yazdığınız için vakit ayırıp sizin bir öneriniz varmı ?
  17. A

Ben devamlı olarak Opetten alıyorum istanbul Küçükçekmece de bulunan Beşyol daki Opet bayisinden aldım ama ilk defa bu kadar az km gittiğini fark ettim normalde 200 km gidiyordu. Sizin bana yazdıklarınızdan yola çıkarak pompanın yanına gidip buna bakıcam sonra sonucu size buradan söylerim...
  18. A

Benzinli Jeep Grand Cherokee (1995) Yakıt Sarfiyatı

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...

19. A

Arkadaşlar birsey sormak istiyorum 80 liralık LPG aldım Opel den 100 km gittim ve bitti daha sonra tekrar aldım bu sefere 105 km gitti 40 litre alıyorum her seferinde 1,99 dan LPG de sorun olabilirmi ? Çünkü bana çok fazla yakıyor gibi geliyor,bunun sebebi ne olabilir 700 liraya beynini...
  20. A

Jeep Xj Roof Rack / Tavan Sepeti Yapım Aşmaları

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,124
Kayıtlı Üye Sayımız
166,855
Kaydolan Son Üyemiz
iyilerdenbiri

SON KONULAR

Geri