Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu bayan diyen de bu işi çok iyi bilen birisi inan yani bende zaten ondan sonra şaşırdım...Yarın buluşmamız var orada tam öğrenip ona göre yol haritamı çizem ayrıca benim aracı isteyen bir arkadaşım var ona verip WJ yemi geçsem diyorum :)
Bende bir bilsem nasıl oluyor diye herkes birşey diyor sonra bakıyorum işin içinden çıkamıyorum bende vazgeçiyorum taktırmaktan.Aslında şu defransiyel delme olayını duymasam inan taktırıyordum :) tamam dedim yarın gidip taktırıyorum 16" jant birde BF A/T lastik alıcaktım hepsini yaptırıcaktım...
Senin yüzünden taktırcam şu getleri bak :) ciddi ciddi taktırıcaktım bizim gruptakiler taktırmıştı bir kaç kişi onlar bana 2" get ne işine yarayacak diyen oldu taktırtıktan sonra rot çuya gitmen lazım dediler defransiye li delmesin diyenler oldu sonra vazgeçtim bende :( Üstünde 235 var şuan...
Hangi marka alıcaz peki A/T olarak çok pahalı olmayan BF o kadar para verilmez dedin ben halen standart kullanıyorum :)) 225/75/15 lazım bana :))) 30 taksam sürtme yaparmı ? Cooper iyimi dediğin kadar yada MAXXİS ne dersin ?
Ah düşün artık Amerika'dan aldım getleri taktırıcam diye Hale'n arabanın bagajında duruyor yoksa bende heybetlensin istiyorum))) maşallah 3 araç ben Hale'n bir deyim aynı araç duygusal bağ kurduk manitayla ))) şimdi lastik alıcam ama ne alacağıma karar veremedim. Büyük ihtimal maxxis alıcam ama...
ZJ 1995 model benim araç standart kullanıyorum aracı USA den get getirttim ama onlarıda taktırmadım Hale'n ))) karar veremiyorum bir türlü orjinalliğini bozmak istemiyorum aracın. Lastik ölçülerim standart benim 225/75-70/15 olacak ama bulmak zor oluyor onun yerine 215/75/15 bakıyorum.Maxxis 771...
Arkadaşlar şimdi hangi lastiği alıcaz AT olarak :)) Maxxis AT980 hakkında iyi yorumlar var fiyatıda gayet güzel BF e göre yani yada başka önereceğiniz bir lastik varmı ? Çünkü bende offroad yapmıyorum gezi ve gündelik kullanım için almak istiyorum yolda kalmıyım sizler bana nasıl yardımcı...
Arkadaşlar bende get ve kit arasında kaldım aracımla fazla oynamak istemiyorum amacım gezi ve camp yapmak offroad yapmıcam alfonso bey çok güzel açıklamış herşeyi ama insan genede terettüd ediyor benim aklımda da 2" get var siz kullanan birisi olarak memnun kaldınız mı yoksa direk kit mi...
Teşekkür ederim değerli yorumların için bende 2" get attırmayı düşünüyorum makineye biraz daha yüksek olur ayrıca birde lastik yanaklarını geniş almak istiyorum ki makine biraz daha kalksın. Allah kaza bela vermesin gayet temiz ve güzel duruyor sepet te hayırlı olsun )
Bende keçe değişimine girmiştim banada sağlam çıkmıştı :(( geçmiş olsun daha fazla masraf açmadan uzun yıllar binersin yorumları bekliyorum bende aracımı yaptırıcam ona :)))
Paylaşım için çok teşekkür ederiz geçmiş olsun umarım fazla bir masraf çıkmaz...
Bu arada bende yükseltme uygulucam 2" uyguladıktan sonra yorumlarınızı alabilirmiyim ? araca başka bir şeyler yapmak gerekiyormu ? benim aklımda 3" yükseltme var ama diğer parçaların değişmesi gerekiyormu ?
Teşekkür ederim Sinan bey, cevabınız için bende get düşünüyordum maliyet konusunda ama siz kullanan birisi olarak deneyimizden dolayı get'i siliyorum kafamdan yükseltme kiti bakıcam ve kısmet olursa taktırıcam