Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet bana da dün mesaj geldi fiyatı düştü diye birsey sorucam 2004 modelin vergisi bir alt dilimden ödenebiliyor mu ? yoksa 2985 lira mı ödemem gerekicek
Memnun oldum Şener Bey,
Yardımlarınız için teşekkür ederim LC karar verirsem size yazarım hatta yeni bir tane ilan girilmiş VX100
2000 Toyota Land Cruiser 4.7 65.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 241280932
Fiyat için ne dersiniz ?
Birde LR için bu araca çok bakmıştım ama halen duruyor sitede...
Evet çok haklısınız Toureg araştırdım ama maalesef bulamadım fazla birsey...
Aynen sizin dediğiniz gibi ben aylık plan yapıyorum kendime gideceğim yeri çıkarıp ona göre gidiyorum araçla eskiden uçakla gidip jeep kiralayıp geziyordum ama şimdi kendim yakın yerlere gitmek ve yolda kalmamak için...
Bu arada adım Serkan sizinkini öğrenebilirmiyim hitap etmek için kusura bakmayın daha önce tanıtmam lazımdı kendimi :( İstanbul'da olan araçları görme şansım var hatta servise baktırıp alıcam.Maalesef Adana'da değilim İstanbul'da yaşıyorum.Maalesef uzun zamandan beri bakıyorum bu araçlara binek...
Merhaba Tekrar yardımlarınız için çok teşekkür ederim...Sizce 2003 model bir araç için 72000 lira çok değilmi ? bunun yerine 65000 - 70000 arası 2006 model Toureg almak daha mantıklı değilmi ? Ben dediğim gibi %80 uzun yol %20 arazi olacak oda ağır offroad değil...Bana önerebileceğiniz başka 4x4...
Arkadaşlar teşekkür ederim ilk aracı KNN nick name li arkadaşım sizin yaptığınız yorumlardan sonra direk eledim 2.araca odaklanıcam yada Toureg bakıcam sizde bana 2007 - 2009 arası olsun demişsiniz.Bu araç hakkınızda fikriniz nedir ? Benim amacım arkadaşlar yukarıda da yazdığım gibi ağır offroad...
Merhaba arkadaşlar nihayet bende bir 4x4 almak istiyorum ve alma arifesine geldim sayılır daha önce buraya yazmıştım herkes sağolsun bana fikrini beyan etmişti sizden ricam bu 2 araç arasında kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)) Amacım % 80 uzun yol % 20 arazi olacak aklımda birde VW...
Merhaba arkadaşlar nihayet bende bir 4x4 almak istiyorum ve alma arifesine geldim sayılır daha önce buraya yazmıştım herkes sağolsun bana fikrini beyan etmişti sizden ricam bu 2 araç arasında kaldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim :)) Amacım % 80 uzun yol % 20 arazi olacak aklımda birde VW...
Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-acil-satilik-arazi-canavari-210086064/detay/
Merhaba arkadaşlar acaba bu aracı bilen varmı ? Kendim istanbulda yaşıyorum ve Terrano almak istiyorum kısmet olursa bu araç hakkında bana...
Ynt: Terranolar Neden Çok Ucuz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-acil-satilik-arazi-canavari-210086064/detay/
Merhaba arkadaşlar acaba bu aracı bilen varmı ? Kendim istanbulda yaşıyorum ve Terrano almak istiyorum kısmet olursa bu araç hakkında bana yardımcı...
Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?
Doğan Bey'in dediği gibi bende araç bakmaktan yoruldum bazen artık yeter diyorum insanlar aracım güzel bakımlı diyor ama maalesef hepsi deyim yerindeyse hoşafı çıkmış araçlar 2006 model GC baktım Levent te adam güzel temiz hiç birseyi yok diyor...
cevabım Turgut bey e idi :))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-astsubaydan-temiz-214894710/detay/
Şu ilana ne dersiniz ?
Evet haklısınız telefonda konuşmuştuk halen araç bakıyorum ama maalesef temiz araç bulmak çok zor herkes farklı birsey söylüyor ve ister istemez kafam karışıyor....Bende büyük ihtimal benzinli araca dönücem yada daha çok herkesin kullanmadığı...
evet km banada fazla geldi ama bir yandan da iyi düşünüyorum tabi sizlerin yanında benim lafım olmaz :) Adım serkan bir kaç araç bakmıştım ama en son LR karar da kıldım amacım GC 5.2 almaktı ama vazgeçtim uzun yok ve camp yapacağım için bu araca...