Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ebay bir alışveriş sitesidir , çok sayı ve çeşitte ürün , www.ebay.com . ülkemizde www.gittigidiyor.com . Benim duruma gelecek olursak 2011 pajerolarada bakmalıyım daha az ses varsa . Aklımda direk olarak prado yok aslında , tamam toyotaya marka olarak daha sıcağım ama bu seçimde gerçekten...
Merhabalar , pajero dün bir tane baktım . İlk çalıştığında fena gürültülü geldi . Az ısınınca biraz daha makul hale geldi ama yinede ses var . Amma araç ben burdayım , taş gibiyim , bana birşey olmaz sen kendini kolla diyor :) Bir farı 8000 tl imiş onu öğrendim şok oldum :( . Şimdi birde pradoya...
Biraz işlerim var onları hallettikten sonra bu gazla gidip bir iki pajero inceleyiveriyim :) Birde ülkemizde 2009 model olup 200 bg pajero var mı ? Ben yok diye biliyorum ama olduğunu iddia eden bir ilan var malum sitede . Motor kodlarını bilen var mı ?
Dediğiniz gibi kesinlikle karakteri olan araçlar bunlar . Çevreme baksam x5 alsana vs. vs. birsürü değişik fikirler çıkıyor :) . Ama ben böyle prado , pajero gibi alanında safkan olan araçları daha çok seviyorum . Motorsikletim ktm 990 adv mesela :) Prado da birde 4.0 v6 motor kafa kurcalıyor ...
6 silindiri motorun sakin çalışma karakteri ve güzel sesi açısından tercih ederdim . Yeni nesil motorlar dediğiniz gibi küçülme eğiliminde dünya gerçekleri nedeniyle ancak kağıt üstünde aynı güçler çıkıyorsada keyfi azalıyor . Pajero sport l200 e benziyor tıpkı navara-pathfinder ın benzediği gibi .
Arazi kabiliyeti açısından ikisi de yeterli bana , günlük kullanılacak zaten araç . Pajeronun iki çekere geçebilmesi artısı diye düşünüyorum . Yakıt tüketimi kullanım maliyetleri yakındır heralde . Pradoda vites kolu garip biraz :) . pajeronun xenon far olması güzel . Arka koltuklar katlanınca...
Dediğiniz gibi her iki modelde sağlam sorunsuz araçlar . Toyota biraz daha jip havasında gibi geliyo bana dışardan bakınca . Mitsubishi de motor biraz daha gürültülü heralde . Biraz daha araştırıyım yabancı sitelerde ama yine ülkemiz koşullarındaki kullanıcı yorumları her zaman kıymetlidir .