Arama sonuçlarınız

1. K

Prado Almaya Adım Adım

Rica ederim . Bu arada benim araç 5 ileri tüketimde 1-2 litre fark eder heralde . Zaten bu araçlarda 2 litre anlık bir harekete bakar [emoji846] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. K

Prado Almaya Adım Adım

Çokta ekonomi odaklı kullanmıyorum aslında , 27 litre çıkarmışlığımda var . Binek hafif bir aracı nasıl kullanıyorsam bunuda aynı şekilde orta tempoda kullanıyorum diyebilirim . Belki prince sistemde yüzde 20 fark çıkmıyordur lpg ile benzin arasında . 35 - 40 derece civarında lpg ye geçer ...
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

Yüzde 20 genelde doğru çıkar . İstanbul anadolu yakasında lpg ortalamam 20 ile 23 litre arasında çıkıyor genelde . Lpg fiyatı 2,34 tl . Kısa mesafeli sürüşlerde var içinde . Benzin kullanımı uzun yol kullanınımda yok denecek kadar az . Bilhassa kışın kısa süreli kullanımlarda biraz benzin...

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba . Uzun yolda 110-120 km hızlarda 14 litre lpg tüketimi olur . 140 km otoban sürüşlerinde 16 litre tüketimim oluyor . Yokuşlarda bayılmak falan yok , aksine hızlanmak istiyor :) Benim gibi 5 ileri olanlara bakıyorsunuz anladığım . Çok kısıtlı araç sayısı . Kolay gelsin . Herkese hayırlı...
  5. K

Prado Almaya Adım Adım

Rica ederim . Genel olarak en önemli konuda üst kapağı söküp dışarda delmek heralde . İçeriye çapak gitmemesi açısından . Dolum ağzınıda normal depo dolum yerine koyuyorlar bu arada .

6. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba . İstanbulda bostancı sanayide çetinsay lpg de montaj yaptırdım . Prince marka kullandım . Valve care sistemini üsteledim ama ısrarla gerek olmadığını söylediler . Bir iki bayidende aynı şekilde gerek olmadığı yönünde cevap alınca yağlamayı taktırmadım . Kendi kullandıkları ml500 araç...

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba Teşekkürler . Sizin ölçü iddialıymış baya :) Yakışmış ama gerçekten . Bizde kuzenimin infiniti QX4 ü için bugün 245/70/16 sını sipariş verdik . Normalde ölçü 255/65/16 ama At lastiklerde bu ölçü yoktu üretimde bizde denk olanı seçtik . Yanlış birşey yapmadık heralde . Yokohama geolandar...
  8. K

Prado Almaya Adım Adım

Yok tek lastik kullanım için . Aslında şuan kuzenimin infiniti qx4 ü için düşünüyoruz . İlerde bende düşünüyorum . Çamur ve toprakta artısı fazla görünüyor . Kilit nokta yazın yazlık lastiğe göre ne kadar fazladan ses ve yakıt tüketimi olur . Kışın ise asfalt sürüşlerinde fren ve yol tutuş...
  9. K

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

Lastiğin göbeğindeki infiniti amblemli kapağı çıkma yada sıfır nerden uyguna bulabiliriz acaba ?

10. K

Teşekkürler . Kasko yaptırabiliyormusuz aracı ? Oluyosa hangi firmadan ?

11. K

Prado Almaya Adım Adım

Daha önce ufaktan konusu geçmişti ama , Bf goodrich all terrain Ta kullananlardan son durumları , yorumları alabilirmiyim ?
  12. K

Birde lastikleriniz bf goodrich at all terrain galiba . Memnun musunuz ? Uğultu , yakıt tüketiminde artış yönünden nasıllar . Islak havada tutuş (yaz-kış) , karda nasıllar . Kışın kışlık lastiğin asfalttaki tutuşunu yakalayabiliyor mu ?

13. K

Merhabalar . Aracınıza kasko yaptırabiliyor musunuz acaba ? Bakımlar yapıldı , prince lpg takıldı , herşey iyi giderken böyle bir sorun çıktı .
  14. K

Vx 100 4.2 Diesel 2006 Modelde Yükseltme Alçaltma Problemi

Geçmiş olsun diyelim . Bu seviyede bir maliyet için hiçbir deneme yapmadan değişmeye kalkmak tuhaf değil mi ? Bence yetkili servislerin bu araçlarla pek alakası yok . Özel iyi servislere gitmek daha iyi , orjinal parça kullanmak şartıyla .
  15. K

Prado Almaya Adım Adım

Merhaba , teşekkürler .

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Orjinal camın üst kısmındaki o yeşilden vazgeçilmezdi zaten :smiley:orjinal cam ekletmek kasko fiyatında ne kadar değişime neden oldu ? Birde orjinal cam fiyatı ne kadar serviste ?
  17. K

Dİscovery 3 4.4 V8 Hakkinda

Discovery aracı beğenmemize rağmen , land rover sorunları insanı korkutuyor . Bir iki ufak tefek sorun ihtimali olsa pek problem olmayacakta , dizellere takılan sandık motorlar , şanzıman , körük - süspansiyon , yağ kaçak vs vs .. Range rover 4.4 v8 kullandım pek sevmedim aracı . Büyük...
  18. K

LPG olarak prince en iyisi , daha uygun fiyatlı iyi uyum sağlayan alternatifler hakkında bilgi varmı acaba ? Arıza lamba vs olmaması lazım . Markalar arasında yakıt tüketimi , çekiş gücü vs fark oluyormu ?

19. K

Teşekkürler . Baya düzgün araç gerçekten , aracın temizliğinden dolayı kuzen 3,5 motordan vazgeçmiş oldu .
  20. K

1999 Infiniti QX QX4 48.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 425489243 Kuzenime bu araç için kapora verdik , hayırlısı olur inşallah . Yardımlar için teşekkürler tekrardan .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,123
Kayıtlı Üye Sayımız
166,853
Kaydolan Son Üyemiz
var bir hayalimiz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR