Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

Resim yükleyemedim (?) arıza verdi sunucu diyordu...Şimdi de suralam ters oldu , olsun artık o_O

2. iklil konyalilar

:eek: Bir değişiklik var diye biliyordum , ama gidince öğrenmiş olduko_O Hiçbir resmi görevlinin bunla ilgili tek kelime etmemesi çarpıcıydı gerçekten :eek:
  3. iklil konyalilar

....Bu arada OMV benzin istasyonunda wi-fi free idi ...Daha sonra başka bir istasyonda da free bağlanabildiğimizi farkettik ... Geçen seneki gibi , telefonlarımız IÇAK MODU’nda seyahat ediyoruz... Akşamki mesaj konakladığımız evdendi , bu da biraladığımız Cafe’den... BilgeNaz’ın telefonu nda da...

4. iklil konyalilar

......derken o gün geldi çattı !.. Metro’da son hazırlıklar... ‘..Saat 16’da B.paşa’dan yola çıkarız , 22:00 gibi de Sofya’da oluruz..’ dedim , dedim ama olmadı. İstanbul’dan çıkışımız ancak 1,5 saatte oldu , Hadımköy gişeler civarına anca vardık...Sonra Edirne 1 saat (!) Klasik CİĞER...
  5. iklil konyalilar

Bir Ayda Avrupa Turu

Şu anda bu yazınızın üzerinden 1 yıldan az bir süre daha geçmiş durumda ... Biz 'Euro'ya sızlanırken(!):sweat: , Euro 2017 yılı(3,92 TL)na göre 1.00 TL daha artmış(mış) ... Nisan 2018 Euro:4,82 TL Halbuki daha 13 Ağustos yaşanmamış(mış) !..:eek: Evet 2019 17 Haziran'ında Euro bugün 6,60 TL...

6. iklil konyalilar

Arabayla Bulgaristan, Nesebar

Nesebar'a yakın 'Silent Bay' ve mendireğe komşu Bunata civarında DALGASIZ bir Karadeniz bulmak mümkün ( 42.652059,27.6949787 ) Mendirek üzeri de park yeri olarak kullanılıyor , olur da ara sokaklarda yer bulunmazsa değerlendirilebilir ...

7. iklil konyalilar

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Dresden'i hep merak ederim . Çekya/Prag yolu üzerindeyse...(?!?).....:smileycat: Umarım proje(?) / işleriniz de yolundadır :wink: iyi yolculuklar
  8. iklil konyalilar

Arabayla Bükreş, Budapeşte, Krakow, Viyana, Zagreb, Zadar, Brlgrad

HIZLI gidip de , gideceğiniz yerde UZUN kalmak niyetindeyseniz şunu söyleyebilirim : Bulgaristan üzerinden direkt Belgrad , İstanbul-Edirne otobanının devamı gibi gidiyor . Dereköy'den çıkış yapıp da Bükreş falan düşünüyorsanız , yolda yavaş gideceğinizi hesaba katın(bu oranda da kırmızı ışık ...
  9. iklil konyalilar

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Hızınız iyiydi(?) , paylaşımlarınız durakladı . Umarım herşey yolundadır . İyi gezmeler . Devamını bekliyoruz .:wink:

10. iklil konyalilar

Arabayla Bulgaristan, Nesebar

Nesebar (adanın kuzeyi?) da bir park var . 1-4 saat 2 Leva diyor ... Bunu baz alarak , 7-8 saat için (veya günlük?) 5 leva kadar verilecek bir park har(A)cı fazla değil . En çok korktuğum konu parking !!! SMS ile park falan bize de yabancı konular . Ben de düşünüyorum şimdiden :eek::weary::eek:

11. iklil konyalilar

...olmaya hep bir adım daha yakınlaşıyoruz :wink: Varmak değil , varmaya yönelik bir yolculukta olmak ... Bundan mutluluk duymak , bu mutluluğu da paylaşarak çoğaltmak . Hayat böyle güzel , ve güzelleştirmeye devam ediyoruz , sizler gibi ilham verenler sayesinde . Bu arada sizin gezinizin...
  12. iklil konyalilar

Kuzey Almanya Gezisi 2018/2019

St.Peter Ordning , Kiel , Lübeck öğrencilik zamanımda ziyaret ettiğim yerler ...:smileycat: 30 sene sonra aynı güzellikte görmek etkileyici . Hakikaten değerlerine sahip çıktıklarını görüyorum . Yaşanılası bir bölge . Danimarka'nın Almanya şubesi gibi bir bölge burası . 30 metrelik bir...

13. iklil konyalilar

Evet , aileden iLK talep geldi : ''...Casa de Papel'in çekildiği yeri de görecek miyiz?...'' :(:eek: Eeeee....Göreceğiz tabii , neden olmasın (?) Hemen bir internet araştırması yaptım , nasılsa henüz fırsat var : Casa De Papel’in Çekildiği Yere Gittik!! Bizden ÖNCE de birileri merak edip...
  14. iklil konyalilar

Bu aralar gündem çok yoğun . Bir yandan gözümüz Euro kurunda :(:eek::mad: Bir miktar nakit doğru zamanlamayla hazır olsa da , kart kullanımlarında o günkü kur ne olacak(?) endişesini duymamak imkansız . İstanbul seçiminin tekrarı bizi ne yazık ki yurtdışında yakalıyor :weary: YSK'nın gadrine...
  15. iklil konyalilar

Tam bir piyango olmuş gerçekten de:smiley: Araç kiralarken karşıma hakikaten inanılmaz rakkamlar çıktı ... İnanamadığım için nispeten 'makul' bulduğum seçeneği tercih ettim .:eek: Bu arada geziyle ilgili şu hazırlıkları yaptım : 18'inde İstanbul'dan çıkıp , Sofya'da gecelemeyi planladık ...

16. iklil konyalilar

''...Bu da nerden çıktı böyle?..'' dediğinizi duyar gibiyim ... Bir 'internet-gezgini(!)' olarak zaman zaman web üzerinde seyahatler(sanal) yapıyorum . Bunlardan birisinde de bir uçuş-arama-motoruna(reklam olmasın) denk geldim...Avrupa'nın hesaplı uçuşlarının Türkiye'ye pek nadir uğradığını...
  17. iklil konyalilar

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Bir yaz daha geliyor , 2019 Haziran'ında okullar kapanınca bir gezi daha bizi bekliyor . Geçen sene Arabalı Aile Budapeşte ve Belgrad'da idi : Arabalı Aile(2) Belgrad-budapeşte Yolunda Sevgili 'Kumitas' rumuzlu Gezenbilir'in verdiği ilhamla bu kez Arabalı Aile gezimizi Barcelona'da araç...
  18. iklil konyalilar

Arabalı Aile(2) Belgrad-budapeşte Yolunda

Bir yaz daha geliyor , okullar kapanınca bir gezi daha bizi bekliyor . Sevgili 'Kumitas' rumuzlu Gezenbilir'in verdiği ilhamla bu kez Arabalı Aile gezimizi Barcelona'da araç kiralayarak yapmaya yeltendik :smiley: Yine web üzerinden rezervasyonlar ve programlar ile hazırlıklara başladık . Haaa...

19. iklil konyalilar

Sevgili Gezenbilir Ailesi ; Bir kez daha aileyi yollara dökeceğiz bu Haziran anlaşılan .:smileycat: Hem de bu kez rotayı biraz saptırarak , biraz uçak biraz araba ile seyahat ederek İspanya'ya gideceğiz . Sevgili Kumitas'ın geçen yıl verdiği ilhamla , oraya uçakla varıp araba kiralamayı...
  20. iklil konyalilar

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Yol için hiç endişe etmeyin . Ankara-İstanbul otobanı gibi gidiyorsunuz İtalya'ya kadar . İtalya'daki yollar hem pahalı , hem de SÖZDE(!) Otoban (2 şerit) ...Tabii Venedik'e kadar olanı biliyorum , ondan bahsediyorum sadece . Otopark tavsiyesi paylaşımlar arasında var . Konaklamayı da illa ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,123
Kayıtlı Üye Sayımız
166,853
Kaydolan Son Üyemiz
var bir hayalimiz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri