Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam bir kaç gündür sessizlik var konuda yeni yıl ve üzücü bir hafta sonu yaşıyoruz kafam dağılsın diye nete baktığımda benim mussoda yedek lastik yok ve nete gördüğüm kadarıyla yerleşme şekli bu
selam arkadaslar arabada bazen kontak basmiyor vites kolunu p den 1 kadar geri getiriyorum tekrar park konumuna gertirdigimde arac calisiyor nadir de olsa buda ise yaramiyor o zaman motordan marş motorunu direk calistiriyorum bu sorunun muzdarip olan varmi
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk...
ihalelerden bu araclari alip satan kayserili birini gordum telefonunu vermisti sand gondereyim bir ara sor
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilgi icin tsk yarin kople kontrol edecem sistemi birde bu ,araçlara ilgili dökūman nasil bulabilirim
yarin motora bakarim vokumlu sanirim cunku hava hortumlari gordum ek yerlerini ve baglanti yerlerini kontrol ederim
arabayi denedim
soguk havada ilk calistirmada araba calisiyor stop ettiginde kontak kapatiginda motor devir dalgalanarak calismaya devam etti gaz kökledim ayagimi garden cektim araba stop etti mercedesli abimizin tespiti dogru gozukuyor
eski 300d mersedes kullanan kardesimize sordum mazot ponpasinin havasini kesen sistemden kaynaklidir diyor arabanin kontagini kapat stop etmezse gaz padalini sonuna kadar pedala bas sonra ayagini cek arac stop eder dedi sanayiye hafta sonu gidecem bu aksam deniyicem bakalim sonuc ne oluyor...