Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Karavana Ne Kadar Para Verebilirim ?

Bu sene olan karavan fuarına katıldım.Çekme karavanların küçükleri bile fiyatı bir firma haric 100 bin üzeri.Hele bazı karavan modelleri ithallerden bile pahalı. Motokaravanlar anadoludaki bir şehirden daire yada araziden bile pahalı hale getirilmiş. Satın alma gücü olan var ve satın...

2. kartalveat

4x4 Karavan Için Bir Takım Sorular.

Araç iç ölçüleri dar olduğu için bence içeride değil ,dışarıya ihtiyaç duyduğunuzda asabileceğiniz duş perdesi benzeri yada branda ile kabin yapıp duş,wc ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
  3. kartalveat

Freelander 2 Yeni Başlayan Bir Hikaye

Aracınız hayırlı,gezileriniz keyifli olsun.

4. kartalveat

Suzuki S-cross'a A/t Lastik Taktım...

Bu aracı kullananlar için çok değerli bilgiler vermişsiniz. Sizi kutlarım.
  5. kartalveat

Suzuki Jimny Ile Karavan Çekiliyor...

Karavanınız hayırlı olsun. Bir başka başlık altında da karavanınız olumlu ve varsa olumsuz yanlarını da yazıp, karavan arayışı içinde olacaklara rehber olursunuz. Size keyifli geziler dilerim.

6. kartalveat

Karavanda Ev Tipi Beyaz Eşyalar

2800 w elektrik ihtiyacınız doğru hesapladığınızı var sayarsak Bu güce kayıpları dahil ederek 3500 W kabulune göre sizin için en uygunu o kadar akü ve panel masrafı altına girmektense yüksek tüketim değeri olan cihazlarınızı (fırın,bulaşık makinası vs hangisiyse) onları akü beslemesinden...

7. kartalveat

Karavanda Ev Tipi Beyaz Eşyalar

Evinizdeki minimalist yaşamın benzerini karavandaki karşılığı evin konforunu sağlayan ekipmanlarınızı araca taşımak değildir. Bahsettiğiniz tüm elektrikli aletleri aracınıza monte ettiğinizde tüm ekipmanları çalıştırmak için bayağı akü,panel,invertör maliyeti sizi karşılayacak ,üstelikte panel...
  8. kartalveat

İznik -sapanca Gölleriyle, Ormanya Gezi Yazısı

Paylaşılan linkteki site kapanabilir.Yada o sitedeki yazınızın bağlantı adresi değiştirirse link çalışmaz dolayısıyla yazınız bu site var oldukca açtığınız başlık altında kalıcı olur diye öneri yapmıştım.

9. kartalveat

İznik -sapanca Gölleriyle, Ormanya Gezi Yazısı

Büyük keyifle gezi yazılarınızı okudum.Sizi içtenlikle kutlarım. Keşke başka br sitede yayınladığınız yazınızı ( telif sorunu yoksa) en azından kopyala yapıştır da olsa buraya ekleseydiniz.

10. kartalveat

Fiamma Atık Su Tankı Boşaltma Tekniği

Arkadaki küçük delik; depoyu ön taraftaki büyük kapaktan boşalttıktan sonra detaylı yıkama ve temizlik için su hortum girişi olabilir.
  11. kartalveat

Motokaravanla 3 Gece 4 Günlük Çanakkale Edirne Gezisi

Söze önce yanlış bilineni düzelterek başlayayım.Bahsi geçen türkü Kastamonu yöresine ait türküymüş. Bu siteye genelde sadece gezi videolarını koyup , en ufak bilgi kırıntısı yazmaya üşenen, ı sadece takipci kasma derdinde olan bazı kişilerin sizi örnek alması gerekir. Hem gezi içeriğinde...

12. kartalveat

Karavan Seçimi Ve Karavan Sahip Olma Süreci Için Kararsızlıklar

Aracınız hayırlı olsun. Ayrı bir konu başlığı açmanız süreci takip açısından da, sonradan bu işe heves ederek yapmak isteyenlerinde konu başlığını ve içeriğini kolaylıkla bulmaları açısından daha iyi olur.
  13. kartalveat

2 Yerli Karavan Arasında Önerilerinizi Bekliyorum

Bu gelirlerle bir çok kişi için karvana heves duyup alma hayali de KARVANA atılmış olacak.
  14. kartalveat

Seyir Halindeyken Titreşim Sorunu Td5

13 kasım da bu araçla ilgili benzer şikayetleri sıralamışsınız. Uğultu Ve Titreşim Sorunu, Acil Yardım Gittiğiniz halde servis size bir çözüm sunamadığı için mi burada tekrar çözüm yolunu arıyorsunuz? Yoksa o günkü şikayetlerle ile burada bahsettiğiniz şikayetler farklı mı? Bu sıkıntılara...

15. kartalveat

Ben ilandaki açıklamalara göre 2 destek ayağı yazmıştım yazmıştım. Yorumlarında belirttiğin gibi seçimi yapacak olan kişinin dikkate alması gereken çok unsur var. Maalesef seçimleri yapmak kolay değil , karavanın bizzat görerek dikkatlı kontrol ve sorgulama isteyen iş bunlar. Allah ,almak...
  16. kartalveat

İki karavanın ilandaki yazan özelliklerine göre karşılaştırdığımda 2.ilandakinde(angora karavan) buzdolabı , temizsu deposu ,açılır camlarda sineklik olduğu belirtilmemiş veya ekstra ücret olabilir, dört destek ayağı yerine 2 destek ayağı var.İlkine göre o parayı hak etmiyor. İlaveten mutfak...
  17. kartalveat

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Olmuş ...hem de oldukca güzel olmuş.İyi iş çıkarmışsınız.

18. kartalveat

Iveco M29 Karavan Yapımı

Ya... tam karar veremedim. sanki öncesi ile sonrası arasında pek fark göremedim gibi. Pardon.... pardon....öncesi ve sonrasına ait fotolar zaten yokmuş ki, İşin şakası bir yana, fotoları yüklermisiniz.
  19. kartalveat

Karavan Halı Kaplama Tekniği

Halınızda karavan hayatınızda hayırlı olsun. İlk sefer içinde bir kaç milimin lafı bile olmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,122
Kayıtlı Üye Sayımız
166,852
Kaydolan Son Üyemiz
ADİL44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri