Arama sonuçlarınız

1. kartalveat

Bu Ne ?

Tatmin duygusunun dışa vurumu olmuş.

2. kartalveat

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Nice paylaşımlara Yücel bey...

3. kartalveat

Deprem Korkusu Karavana Yöneltiyor.

Kapıyı kapatırsak, oraya girmesi gerekenler bu seferde cennetin kapısına yığılırlar.Birde orada olanların keyfini bozmasınlar. "Lan.. bastırın gidin burada da bir rahat yok mu bize" demesinler.:wink: Zaten dünyada hayatlarını zehir etmişlerdi. Demişken.... Aslında her SEÇİMimiz bir kaybediş...
  4. kartalveat

Deprem Korkusu Karavana Yöneltiyor.

Türkiyede genelde tüm siyasiler (istisnalar, kaideyi bozmaz) alt yapı yatırımlarına önem vermez, "alt tarafı ne olacak...." diyerek görmezden gelirler. Depremde acı biçimde gördük alt yapının önemini. Alt yapı kavramını sadece kanalizasyondan,su,gaz,elektrik vs den ibaret olarak algılanmasın...

5. kartalveat

Özgürlük kavramı bir şeyi yapabilme yetisi mi? Her istediğini yapabilmek ,özgür yada üstün olduğumuz anlamı mı taşır? Vatandaşı olunan ülkenin yasaları,toplumsal ahlak ve din anlayışının koyduğu sınırlar bireylerin özgürlüğünü kısıtlamıyor mu? Toplumun biçtiği rolü oynanıyorsak biz özgür...
  6. kartalveat

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

O gördüğümüz sadece çöp değil, oraya bırakanların aslında karakterleri ve kişilikleridir.
  7. kartalveat

Volkswagen Crafter İlk Karavanımı Yapıyorum

Fotolarınızda net göremediğim için aşağıdaki uyarımı yapayım.Eğer yaptınızsa zaten sorun yok demektir. Elektrik kabloları şaşe içinden geçen kısımlarında araç hareketleri nedeniyle ileride kablo izolasyon kesmesi sebebiyle kaçak yada ark yapmasına sebeb olunmaması için; 1-Saçta kesilen yada...

8. kartalveat

Aşağıdakinin aynısı olduğu için iptal ettim.

9. kartalveat

Hayırlı olsun. Çalışmaların devamını buradan yazacağınız söylemişsiniz, daha sonraki yazılarınızda biraz daha detaylı yazarmısınız? Sizin yolunuzdan gitmek isteyenlere yazılarınız rehberlik de etmiş olur.
  10. kartalveat

Depremzedelere Giyecekler Yeni Ve Faturalı Olacak

Maşallah yapay zeka değil de sanki siyasetci zekası yanıt vermiş. Ne şiş yansın, ne kebap... "Karar sizin ,banane kardeşim "demediği kalmış. Bende Yücel bey gibi yeni kıyafetlerin gönderilmesi ve ortaya dökme yada kargaşa şeklinde değil bir düzen içinde dağıtılması taraftarıyım.

11. kartalveat

Depremzedelere Giyecekler Yeni Ve Faturalı Olacak

Haber kanalların birinde gördüm.Depremzedelerin kullanılmış eski ve kötü durumdaki kıyaftlerin üstelikte yazlık kıyafetlerinde çokca geldiğini söylüyorlardı. Gerçi bu gibi kolileri getirenler ;şahsi gönderimler mi,Ahbab yada AFAD kanalıyla getirilenler mi yoksa başka STK lar tarafından...
  12. kartalveat

Karavan Su Deposu Donma

Su depolarını karavan içine alınması en etkili çözümlerin başında gelir. Eğer yer darlığından dolayı karavan içine depolar yerleştirilemiyorsa; 1-Mutlaka temiz ve pis su depolarına izolasyon yaptırarak o şekilde monte edin. 2-Depo içi 12 V ısıtıcı rezistansı ve zaman saatinden oluşan bir...
  13. kartalveat

Karavanda Yaşadığım 10 Olumsuz Şey

Mutfak tezgah ve dolapları hatta giyisi dolaplarında hava sirkülasyonu için havalandırma aralığı yapılması yada mevcut durumlar içinde havalandırma delikleri açılması nemin içeride hapsolmasına bir nebze engel olablir. İmalat sırasında Ocak üstünde 12 v aspiratör monte edilmesi yada buna imkanı...

14. kartalveat

İlahi Mesut bey, ben sizi kast etmedim ki. O kadar cümleleri tüketmemim sebebi;yazısını alıntıladığınız K. Margeson bahsettiği hususlar içindi . Benim için ;siz bu alemin duayenleri arasında en ön sırada olan kişisiniz.( Hüseyin bey sizi de unutmadım sizde o sıranın içindesiniz 😉)
  15. kartalveat

Yazıda ,sürekli karavanda yaşam biçimini seçenlerin karşılaşabileceği olumsuz durumunu genel itibari ile iyi anlatmış. Bu yazıyla bardağın boş tarafını gördük birde dolu tarafını görelim. 1-Her şartlar altında sürekli fahiş zam yapmayı alışkanlık haline getiren ev sahibiniz yok. 2-Alt,üst...
  16. kartalveat

4 Adet Güneş Paneli Bağlantı Şekli

Düşünün jeneratör yok,ortamda insan kaynaklı ses yok... Aracın önünde oturuyorsunuz , keyif yapıyorsunuz yada mangalı yakmış ortama mis gibi kokular salıyorsunuz ....Hoop birden karşınızda davetsiz ayılar yada kurt sürüsü.... O anda; Öd- dışkı ilişkisi yaşamaktansa varsın jeneratör sesli...

17. kartalveat

Yücel hocam, Ankara Gölbaşındaki Tulumtaş mağarası hizmete açıldıysa ilginç bir yere benziyor.Vaktiniz olduğunda uğrayabilirsiniz. Bu mağaranın varlığını ve ilginç bilgiyi aşağıdaki linkini verdiğim Sözcü gazetesindeki haberinden öğrendim. LİNKİ
  18. kartalveat

Hangi Kanalizasyon ?

@goose_camping bahsettiği konu işin can damarı. Maalesef cahillik ve duyarsızlık sadece boş alana atık atanlarla sınırlı kalmıyor. Yönettiği belde,kasaba yada ilçeye atıksu arıtma tesisi kurmayı akıl edemeyen yada kurupta prosedürlere uygun biçimde çalıştırmayan yada denetlemeyen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,122
Kayıtlı Üye Sayımız
166,852
Kaydolan Son Üyemiz
ADİL44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri