Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fuarın güzel tarafı ; yağmur çamur ,firma firma ,şehir şehir dolaşmıyorsunuz.
Bir başka güzelliği; her farklı ürünü inceleyebiliyor ,arasındaki işcilik ve kalite farkını da daha rahat gözlemliyorsunuz.
Bir başka güzelliği fuara özel indirim alınabiliyor.
Satın alma arzusunu tetikleyecek para...
Bahsettiğiniz ocak 2024 için ise bilet aldım. İnşallah aksilikler çıkmazsa neden olmasın.
Bu arada, çekme karavan tarafına beni çekemezsiniz ona göre :smiley:
Bir yerde gelişim varsa ,öncesinde bir eksiklik olmasından kaynaklı değilmi?
Çekme karavan özelinde gidersek,Arupalının her yaptığı eksiksiz tasarlanıp planlandığı ve ona göre dizayn edildiği algısıda iyi bir pazarlamanın sonucu.
Dediğiniz gibi her düşünce de sorgulanmaya muhtaçtır.
Kim...
Anlatım güzel beğendim.Tebrik ederim sizi.
Dedeman otelinde konaklama ve tursan şarabı içme den bu bölgenin pek tadı çıkmayacağınıda bilgi notu olarak aldık.
Cesur kararlarınızın arkasında yılmadan gittiğiniz için kutlarım sizleri.
Bu arada hayırlı olsun, yeni bir mecraya daha girmişsiniz.
Hangi Tv kanalı ve ne zaman yayında olacak ?
Tablet şarjı ve buzdolabı ekranı haricinde hiç bir güç tüketimi olmadığında eminseniz ve elektrik tesisatınızdaki bağlantıların bir yerden kaçak yapma ihtimalide yoksa aküleriniz kalitesizdir.
Akülerden olup olmadığını denemek için 3 adet 200 Ah saatlik aküleriniz yerine bir adet 200 Ah başka...
Ben göyüzünü seyredeceğim diye koca camlara tav olmazdım.
büyük çoğu neredeyse mıcırla kaplı yolları olması, yolda giderken bu camların taş sıçraması nedeniyle çatlaması yada kırılma ihtimalinide göz önünde bulundurmak gerekir.Bu özel camı yenilemekte ucuza gelmese gerekir.
Mesut beyin verdiği linkteki açıklamalar içinde:
"Karabina ,Yaylı kancanın aksine o kadar sağlamdır ki acil durumda bükülmez, bunun yerine ipi güvenli bir şekilde tutar." dye bir ifade yazılı.
Anladığım kadarıyla; bu yaylı kanca arkadaki karavan hareket ederken sağa sola gezintilerde kolayca...
Kemend gibi yapıldığında arkadaki karavan ayrıldığında ve geri kaçtığında , kemendeki halat boşluğu bir süre daha halatın gerilmesine müsade ederek karavandaki el frenin kolunun tam olarak çekilmesini sağlamak için olabilir.
Aksi takdirde yani kemend şeklinde yapmadığınızda , halatta boşluk...
Oldukca detaylı bilgilendirme için size teşekkür ederim.
Araç üstü çadırların pencere taraflarında siperlik olmaması çok büyük dezavantaj,onun yanında mevcut durumu ile içeriye yağmur alması. vs.. durumu haricinde aklıma hiç gelmeyen şu av meraklıları yada silah sevdalıların mermileri ile...
Güzel çekimler yapmışsınız tbrik ederim sizi
Aşağıda iki sorum olacak.
1-Tarihi şehir ve özellikle eski şehiri görmelisiniz yazmıştınız videoda eski şehir yokmuy du yada ben mi fark edemedim
2- Birde çok yoğun biçimde eflatun-lila artık o ne renkse (renkleri tanımam pek) her yer o renge...
Şişme çadırlar için güzel detaylı bilgiler veremişsiniz.Teşekkür ederim.
Nedense şişen çadır yada şişme yataklar her zaman bana riskli gelmiştir.
Bir kedi tırmalasa, yada kurulum yerinde sivri bir şey değse al başına iş korkusuda olabilir belki tam bilemiyorum.
Asıl merak ettiğim ve size...
İlk akla gelen imalat hatasını bir kenara bırakırsak ve basitten zora doğru sorunun kaynağını tespit etmek gerekirse; Karavanın lastikleri aynı çap ve basınçta mı kontrol ettiniz mi?
Normalde yük taşımacılığı yapanlar kantar ölçümlerinde Araçların tartım tölaransı diye bir şey belirlenmiş. Yazıdaki ifadeler şöyle;
Tartı toleransı uygulaması
(1)Tartı toleransı; en çok [(aracın azami ağırlığının % 3,75’i) + 500] kilogram olarak kabul edilir.
(2) fazla yükleme oranları...