Arama sonuçlarınız

1. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

16- Orta vida araca monte edildikten sonra gerisi daha kolay ... 17- Montaj bittikten sonra raylara gözükeni plastikleri yerleştirip. Perdelerinizi kullanabiliyorsunuz.

2. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

11- Önce uygun matkap ucuyla yerlerini deliyorsunuz. Sonra vidayı yerine tutturuyorsunuz. 12- Profillerin uçlarına vidalar tutturuluyor. 13- Profilin uzunluğuna göre uçlara yerleştirilen vidalara ek olarak ortaya bir veya iki vida deliği açılıp. Bu kısımlarada vida konuluyor. 14-...
  3. MüBisVan

6-Ölçüyü alıp Yaşar Oto Kılıf'a ona göre giderseniz. Profilleri orda kestirme imkanınızda var. 7- Canavarla ölçüsü alınmış profillerin kesilmesi. Kesilen yerlerin çapaklarını demir eğeylede alırsanız daha iyi olur. 8- Montaj sırasında en az iki kişi gerekiyor. 9- Kesilen profillerin...

4. MüBisVan

ARAÇ İÇİ PERDE MONTAJI İnternette araç içi perde montajı ile ile ilgili yazı veya video çok aramama rağmen hiçbir kaynak bulamadım. Bu yüzden montajın nasıl olacağını bilemediğim için bilen birilerine yaptırma kararı aldım. Fakat eli matkap tutabilen herkes bu montajı rahatlıkla yapabilir...
  5. MüBisVan

İstanbul'da yaşayan birisi muhakkak bence otomobil ruhsatlı olanlarından tercih etmeli. Yada kısa şasiden vazgeçmeyecek.

6. MüBisVan

Evet, aracın üzerinde gelen farlar çok kötü. Bu farlarla bir nebze olsun daha iyi bir görüş yakalıyorsunuz.

7. MüBisVan

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Norveçte 1. Gün 11 Temmuz 2018 Rostock Kamp Alanı /Almanya Rostock kamp alanı videosu gelecek.
  8. MüBisVan

Norveçte 1. Gün 11 Temmuz 2018 Rostock Kamp Alanı /Almanya Gemi yolculugu icin bir gece oncesi kampta kalip feribota gecmek icin plan yaptik. Limandan 18 km uzakta bir kampa bakmistim. Once limana gittik. Bileti oncesinden onaylatmak gerekiyor mu diye. Gerek yokmus. Sonrasinda kampa gidince en...
  9. MüBisVan

1. Gün HAZIRLIK GIDA Söylendiği üzere Norveç, tüm Avrupa ve kendi halkı için bile pahalı bir ülke. Biz Türkiye için konuşmaya gerek yok! Bize her yer pahalı. Tabi bu pahalılık ulaşılamıyacak bir kanı oluşturmasın. Bazı tedbirlerle bu yüksek kur aşağıya çekilebilir. Bunların başından karşı...

10. MüBisVan

Forumda yazılarımı okuyanlar, 2015 model vw t6 aracımı yani MüBis Van'ı bu yılki Norveç gezim için alışımı ve campera dönüştürme serüvenimi bilirler. Ayrıntılı bilgi için ve bilmeyenler için link : Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi 50 gün...

11. MüBisVan

Webasto Stc Top Air 2000 Modeli Ve Multi Control Kumandası Kullanımı

Vw Trasporter aracıma taktıdırdığım Webasto marka kuru tip ısıtıcı hakkında bilgilendirme videosu... 1850 TL Manisa yıldırancanlardan webasto cihazı 400 TL Multicontrol 100 tl diğer kumandadan düşüldü. 300 Tl ye alındı. Bursa Başarel Elektronikte Montajı yapıldı 350 -400 TL işçilik tutuyor...
  12. MüBisVan

Vw Transporter Araçlarda Far Ampüllerinin Yetersizlik Aydınlatma Sorununun Çözümü Üzerine... Bu aracı aldığımda en beğenmediğim kısım, gece farların yeteri kadar aydınlatmaması idi. Sanki farlar kapalıymış gibi gidiyorsunuz. Transporter araçlarda H4 far kullanılıyor. Bu kısa ve uzun farların tek...

13. MüBisVan

Degerli büyüğüm, gezenbilir forumundan planlarimi olustururken cok yaralandim. Paylasimlarimi yaparken bu kadar cok ayrinti paylasmamin sebebi ondandir. Bu tarz hayalleri olanlar icin kaynak olsun istedim.
  14. MüBisVan

Transporter T6 Aracın Camper Van’a dönüştüren Mobilya Sistemi Sırasını verdiğim konuları pas geçerek, bu hafta sonu denediğim mobilya sistemini anlatmak istiyorum. Kafamdaki ve ihtiyacını hissettiğim şekli oluşturana kadar oldukça ürün araştırdım. Nasıl edilir, ne yapılır, hangi malzeme...

15. MüBisVan

Webasto Air Top Stc 2000 ısıtıcının montajı, fiyatı, özellikleri ve bakımı 2018 Yılı Karavancı ve kuru ısıtıcı taktırmak isteyen herkes tüm ısıtıcı markalarına WEBASTO diyor. Bu yanlış. Aynı evimize taktırdığımız çift ısıcamlı plastik pencerelere PİMAPEN dediğimiz gibi. Özel isimleri...
  16. MüBisVan

Yüklediklerimi gözüküyor ama. Siz hangilerinden bahsediyorsunuz?

17. MüBisVan

Nevzat Bey bir yıl önce sizinle telefonda konuşmuştuk. Samimi cevaplarınız ve transporter hakkındaki bilgileriniz bu işte ışığımız oldu. Sizin önerilerinizden 140 lık al demiştiniz, aklımı arada o kurcalıyor. Aracı yükleyip tepkilerini deneme şansım olmadı.
  18. MüBisVan

2- Android işletim sistemli, Geri Görüş kameralı multimedya ekranın montajı Aracı satın aldığımda başlarda en çok parkta zorluk yaşadım. Özellikle geri geri giderken aracın uzunluğunu kestiremiyordum. Park ederken arabandan bir çok kez inip acaba ne kadar yer kaldı, acaba değdiririm mi? diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,122
Kayıtlı Üye Sayımız
166,850
Kaydolan Son Üyemiz
erdoganevran07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri