Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buraya gelenler bisiklet ve hiking rotalari icin de geliyor. Cok yuruyen cok bisiklete binen gorduk. Egim ve yokusa doyulacak bi rota yalniz. Kondisyon sart.
Kamp alaninin icinden akan selale dogal klima gorevi goruyor. Akmak derken baya bi coşkulu. Surekli su sesi var. Biz rahatsiz olmadik...
Hedef Norveçte 5. Gün 15 Temmuz 2018 Geirangerfyord/Norveç
Norveç'in siradan fyortlarinin sadece birinin yaninda Vinje Camping...
Aslinda bu kamp alani tercihlerimiz arasinda yoktu. Sahilde iki kamp alanini gozume kestirmistim. Yorumlarda sahildeki kamplar icin gece kalmayin yer...
Sayın Evliya Çelebi, gezimizin başında gezdiğimiz ülkerleri dediğim gibi bir çok karavancı büyüğümüz ziyaret ettiği için es geçtim. Gezimizin başında Bulgaristan'dan itibaren Çekya'ya kadar yağmur peşimizi bırakmadı. Diğer gezilerdeki kamp yerlerinin ayrıntılı videoları ve resimleri var...
Evet, her yılın kur farkı bir öncekini aratacak gibi sayın Şado. Sıcaklar hiç normal değil. Küresel ısınma hikaye değil. Briksdal buzulu son 20 yılda önceki 100 kadar eridiği söyleniyor müzelerde.
Monolith adıyla anılan 17 metre boyundaki bu yekpare granit sütun birbiri üzerine yığılmış 121 insan bedenini resmeder. 180 tonluk bu sütun blok Vigeland tarafından bulunup buraya getirilmiş ve şu an bulunduğu yerde işlenerek bugünkü halini almıştır.
Osloda araci park etmek buyuk dert...
Cocuklar icin hazirda bir animator var. Surekli ucretsiz etkinlikler düzenleniyor. Mini golf turnuvalari, boyamalar ve kucuk yarismalar.
Kampinge yakin çokta guzel bir göl var. Onun yanida da zaten çok büyük bir golf alani bulunuyor.
Oslo’nun en büyük parkı olan Frogner Parkı’nın içinde...
Hedef Norveçte 4. Gün 14 Temmuz 2018 Oslo/Norveç
Norveç'in en büyük şehri ve baskenti Oslodayiz.
Oslo Bogstad campingte konakladik. Burasi oldukca buyuk bir alana yayilmisbir camping.
Norveçteki kampiklerdeki prizler bizim Turkiyedekilerine benzer.
Alan cok buyuk oldugu icin...
Vallahi anlamadim. Dediler ki kuzeye ciktikca hava sogur. Avrupa'da gormedigimiz sicagi burda gorduk. Adriyatik denizine girdik. Avrupada hep usuduk. Burda t shirtlerle duruyoruz. Yerlileriyle konustum. Diyolar ki : 65 yilin en sicak havalarina denk geldiniz. Hic normal bir durum degil bu.
Buraya gelecek olanlar oltalarini onceden hazirlasinlar. Biz uskumru onlar merkell diyorlar. Atip cekiyorsun . 3 buyuk uskumru bir zargana yakaladi sevgili eşim. Hemen deneyimleri paylaşayım: Balık 3.5 metreden çıkıyor. Büyük iğne kullanıyorlar. Yem olarak küçük balıklar var. Gözlerinden iğneye...
Ortak alanlarin tamami ayni yerde.
Tuvaletler tertemiz. Kagit havlu her zaman var. Kaldigimiz sure boyunca hic bittigini gormedim.
Duslar: Gezimiz boyunca (Norveçe gelene kadar geçtiğimiz ülkeleri kastediyorum) en konforlu duslarda burdaydi.
Dedigim gibi burasi artik bir mahalle gibi...
Hedef Norveçte 3. Gün 13 Temmuz 2018 Høysand/Norveç
Gezimizin en huzurlu, sicak, konforlu ve herkesin ilgi alanlarina hitap eden kamp alanindayiz. Bir gece kalmak icin geldik. 2 gece kaldik. Planlarimiz olmasa en az 3 gun kalinir dedigimiz. Harika bir yer, Høysand camping... Norvece girdiginiz...
Hedef Norveçte 12 Temmuz 2018 Isveç Yollari
Yaptığımız araştırma sonucu İsveç'te konaklamak pek içimize sinmedi. Güvenlik olarak yolda dinlenmekte sıkıntılı olabileceği için doğrudan Norveçe doğru uzun bir yolculuk yaptık. İsveç'te otobanlar ücretsiz.
Almanyada da İsveçte de otobanlara...
Feribot ile yolculuk uzun olduğu için gemi icinde cocuklarla ilgilenen bir animator var. Seyahat bitene kadar tum çocuklari oyaladı. Sonunda da tüm çocuklara küçük hediyeler veriliyor.
Hedef Norveçte 2 Gün 12 Temmuz 2018 Stena Line- TT Line /Almanya - Isveç
Feribot seferleri dikkat edilmesi gereken bir konu. Biz biletlerimizi www.aferry.com dan aldık. Hem feribotun kendi sitesinden hem de aferryden fiyat karşılaştırması yaptım. Aferry.com un web site içeriği daha kolay olduğu...
NORVEÇ'TE PARA ÇEKME, EURO BOZDURMA YOKSA KREDİ KARTI MI?
Şimdi buraya gelecek olanların aklına takılabilir. Biliyorsunuz ki Norveç Avrupa Birliği bir üyesi bir ülke değil ama Şengen vizesi ile giriş yapılabiliyor. Bu ülkede alışverişlerde nakit hiç dönmüyor desek yeridir. Herkes, ülkede...