Arama sonuçlarınız

1. klorr

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

Sen Bi arabanı paylaş bakalım nerden aldın nasıl nerde yaptırıcan kaça aldın makaslımı ney lazım bi görelim önce üstünde ne var ne yok ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. klorr

Yaaa İlker abi varya ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. klorr

İlker abi de öyle aha kırdı diye izliyor [emoji23][emoji1787] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. klorr

Senin kamp cılık bilgine tecrübelerin harika zaten ama sana bir karavan şart yada bi crawler [emoji1787][emoji1787] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. klorr

İlker abi long gitmiyor yaa tamam bir taksiden büyük degil ama komyomet sonuçta biz ufak arabaya gerci 40 veya 60 cm fark var çok birşey yok aslında arasında ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. klorr

Eder eder 31 lastik takarsın ne biliyim daha düşük bir lastik takarsın zaten bat korkma ne olacak 3 kere çelilirsin 4 kere çelilirsin her battığında arabanın bir eksiğini görürsün. İbrahim abi ile aynı gurupta yız bu arada birbirinizi çekmediğiniz sürece grup olmanın bir anlamı yok ANE-LX1...

7. klorr

Güzel darlık barajına filan gidersiniz güzel yerler dir ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. klorr

Eksik yaz mışım tamiri parçası makaslı arabanın daha kolay dır demek istiyorum ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. klorr

İbrahim abi yeni giriyor bu işe yormayacak ama rahat rahat kırıp dökecegi araba arıyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ve her offroad cı gibi samuyu seçerek doğru yolu buldu [emoji23] ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. klorr

Ya ben sana şunu tavsiye ediyim motoru falan dert etme tak Şahin motorunu kafan rahat olur güçlü olur sen yürüre bak şaseye bak helezonlu güzel olur ama makaslı rahat olur tamir kılı tüğü ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. klorr

Iyi ozaman kısa araç güzel ya ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. klorr

E varmı resim belki tanıdık dır bizim o kuzeninin görüştüğü tamirci de de araç vardır bir konuş sun söyle istersen hatta bana var dedi ama ne der ne ister bilmiyorum tabi. ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. klorr

Hadi bakalım hayırlı olsun ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. klorr

Aldın yani he ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. klorr

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ben kendi aracım için bir kaç çalışma yaptım şu an dingil değiştirdiğim için yeni aks lar yapmam lazım duruma göre paylaşa bilirim ilerliyen zamanlar da birde iyi niyetli olmayan insanlar gördüm bana yazan teknik resim isteyen kendi aracıma yapıcam diyip satışa sunmaya çalışan çok biraz sessiz...

16. klorr

Ben alüminyum baklava dilimli saç ile döşeme yaptım kendim tabi istediğiniz bir döşeme Cide yaptıra bilirsiniz hatta tipo kapı döşemesi oluyor uygulayanlar var güzel değişik duruyor denersiniz çeşidiniz çok yani ben de çok çamur oluyor hortumla yıkaması kolay bu saçların ANE-LX1 cihazımdan...
  17. klorr

Sepet işi için sana açık konuşayım en kötü sepete 500 vereceksin bittimi bitmedi senin araban için en kötü de 300 at ayak bağlantı parası vereceksin sen arabayı hallet işini olmadı yaparız bunun gibi ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. klorr

175 yaklaşık listede var ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. klorr

Aynen dedim ya bende ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. klorr

Ben şimdi uyandım pardon benim arkada tente yok hard top var yani plastik kasa var camlı takıp çıkabiliyor özürdilerim ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,121
Kayıtlı Üye Sayımız
166,850
Kaydolan Son Üyemiz
erdoganevran07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri