Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen Bi arabanı paylaş bakalım nerden aldın nasıl nerde yaptırıcan kaça aldın makaslımı ney lazım bi görelim önce üstünde ne var ne yok
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin kamp cılık bilgine tecrübelerin harika zaten ama sana bir karavan şart yada bi crawler [emoji1787][emoji1787]
İlker abi long gitmiyor yaa tamam bir taksiden büyük degil ama komyomet sonuçta biz ufak arabaya gerci 40 veya 60 cm fark var çok birşey yok aslında arasında
Eder eder 31 lastik takarsın ne biliyim daha düşük bir lastik takarsın zaten bat korkma ne olacak 3 kere çelilirsin 4 kere çelilirsin her battığında arabanın bir eksiğini görürsün. İbrahim abi ile aynı gurupta yız bu arada birbirinizi çekmediğiniz sürece grup olmanın bir anlamı yok
ANE-LX1...
İbrahim abi yeni giriyor bu işe yormayacak ama rahat rahat kırıp dökecegi araba arıyor [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] ve her offroad cı gibi samuyu seçerek doğru yolu buldu [emoji23]
Ya ben sana şunu tavsiye ediyim motoru falan dert etme tak Şahin motorunu kafan rahat olur güçlü olur sen yürüre bak şaseye bak helezonlu güzel olur ama makaslı rahat olur tamir kılı tüğü
E varmı resim belki tanıdık dır bizim o kuzeninin görüştüğü tamirci de de araç vardır bir konuş sun söyle istersen hatta bana var dedi ama ne der ne ister bilmiyorum tabi.
Ben kendi aracım için bir kaç çalışma yaptım şu an dingil değiştirdiğim için yeni aks lar yapmam lazım duruma göre paylaşa bilirim ilerliyen zamanlar da birde iyi niyetli olmayan insanlar gördüm bana yazan teknik resim isteyen kendi aracıma yapıcam diyip satışa sunmaya çalışan çok biraz sessiz...
Ben alüminyum baklava dilimli saç ile döşeme yaptım kendim tabi istediğiniz bir döşeme Cide yaptıra bilirsiniz hatta tipo kapı döşemesi oluyor uygulayanlar var güzel değişik duruyor denersiniz çeşidiniz çok yani ben de çok çamur oluyor hortumla yıkaması kolay bu saçların
ANE-LX1 cihazımdan...
Sepet işi için sana açık konuşayım en kötü sepete 500 vereceksin bittimi bitmedi senin araban için en kötü de 300 at ayak bağlantı parası vereceksin sen arabayı hallet işini olmadı yaparız bunun gibi
Ben şimdi uyandım pardon benim arkada tente yok hard top var yani plastik kasa var camlı takıp çıkabiliyor özürdilerim