Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlker abi bende izolasyon yok ya ama gayet memnunum sadece bir kaç yerinde çatlama kalkma var oralar dan su alıyor
İç kompile halıfilex gibi birşeyle kaplı sadece
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle nedemek kardeşim nerde oturuyor sun şimdi kaporta boya ustanın görüp fiyat verecegi şeyler.
Pütür konusu istediğin yere yapabilirsin önemli olan zemin temiz olsun.
Senin hardtop da başka bir konu var sanırım çok garip.
Resmi varmı
hayırlı olsun torpido ya yapacağınız şey tamamen keyif meselesi kaplamada olur boyada olur sonuçta sökmesi takması zor değil tamamen zevkinize kalmış ben kendi aracımda 0 dan yeni yapıyorum misal.
Daha sonra taban için bir pütür atabilirsin zemine güzel temizleyip daha sonra su tutmayacak...
Tabi sen şu anda arabanı 4x2 de sürüyosun arkadan çekişli olarak güç gene arazi şanzumanından geçip arkaya aks ediyor
4L konumuna getirdin mi lastiğin ve batma durumuna göre çıkarsın kiiiii.
Aracında arka dif kilidi yok
Ön dif kilidi yok
Bunları göze alarak arazi vitesi de bir yere kadar...
Günaydın Betül hanım öncelikle arazi vitesi ilk aklınıza gelen değil son çareniz olsun.
Resim dede gördünüz gibi sizin aracınız arkadan çekişli bir araç yani durması gereken konum 2H dir.
4H konumu 4 çeker ve hızlı oranlıdır. Bu konumda aracınız hızlı gidebilir.
N konumu boş tur aracı çekerken...
Günaydın Betül hanım öncelikle arazi vitesi ilk aklınıza gelen değil son çareniz olsun.
Resim dede gördünüz gibi sizin aracınız arkadan çekişli bir araç yani durması gereken konum 2H dir.
Daha fazla yükselir de istersen 10 cm de yükseltir sin ama çok yüksek çok iyi olacak diye birşey yok zaten mantık olarak araban yükselmiyor senin istediğini yap
off road sakın hiç bir yerde deme fiyat sana 2 katına çıkar sapan alıcam de 4 ton 6 metre 5 ton 8 metre gibi değişik değişik alabilirsin yanlız senin aracın standart 1 ton 950 kilo yazar sen arabanın 2 katı alacaksın 2 ton luk 3 tonluk gibi rengi değişik değişik olur zaten
bunlar benim...
1 .US $31.69 2% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten Lastik Basınç Alarmı'de Kablosuz motosiklet lastiği Basıncı Izleme Sistemi TPMS Süper Su Geçirmez Akülü Yüksek Hassas Lastik Basınç Alarmı Lastik Basın AliExpress'da
2.US $0.95 27% OFF|Otomobiller ve Motosikletler'ten D. Saatleri'de Mini...
Siteye giremiyorum bende geç oldu kusura bakma şimdi senin araç helezonlu diye hatırlıyorum bikere makas konusunu sil aklından yok öle birşey helezonlu araç ta @highoutput unda daha önce anlattığı gibi polyemit takozlar koyup amortisörlerin altını besliyecek durum bundan ibaret ki ustan biliyor...
8. İçin hiç bir bilgim yok ya göbekte suzuki yazması cezbediyor beni ama universal direksiyon yaz dökülür ne varsa
7. Tabiki sanayide yaptıracak sın 1 boru 2 ayak yarın bir ara gönderirim resmini ben bile yaparım sana dükkanda kolay iş o hediyem olsun istersen benim ki gibi bir tane.
6. Senin kar lastiği ile işin yok çamur lastiği işini görür ama sürüşü çok başka birşey dir su da durmaz asfalta tutunması azdır benim kullandığım laztiklerin asfalt tutumu azdır az Bi su da firene bas alır başını gider karda da bu böyle.