Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim allah razı olsun Çatalca yolunda ışıklara yaklaşırken firen patladı hızlıydım da biraz aracı durdurmak için 4 ten 2 ye attım el freni çektim kaldırıma sürte sürte durdum bu arada difransiyeli kırdım lastikler asfalt lastiği olmayınca durmuyor araba da haliyle
E6603 cihazımdan...
Günaydın abilerim bir gaziosmanpaşa da oturuyorum bende difransiyel bulayım bende sizlere katılmak istiyorum hep tek çıktım ekip olarak hiç bir yere gitmişliğim yok şu ana kadar [emoji3]
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi akşamlar abilerim gün geçmiyor ki bir sorun olmasın bayramın 3 günü Çatalca yolunda vahim bir kaza geçirdik arka diferansiyel i dağıttım bana arka difransiyel lazım 9-37 elinde olan varmıdır acaba
[emoji1] portal ın modelleri yapılıyor şu an gövdeyi döküm yapıyorum modeller çıksın modelciden göndericem
Çok aramadan ankaradan bulduk birtane 1 günde geldi başladık takmaya çokta güzel oldu topuzuyla geldi harika oldu
Selam lar abilerim değiştirmeler bitmiyor her ay birşey değiştiriyoruz Arnavut köyden gelirken yolda arazi şanzumanı dağıldı kaldık öyle bu en kötüsü değildi tabi ama bu arabamı 2. Çekiciye yükleyişim oldu
Herkese selam lar 1987 model samurai için arazi şanzumanı arıyorum veya tamir edebilecek biri varmıdır.
Dişli çarkları bekliyorum yapımı alıştırılması biraz özen istiyor bende çok üstüne gidemiyorum. Yoğunluk tan