Arama sonuçlarınız

1. highoutput

2. El Araç Piyasası Fırsatçılığı ...

konunun kişiselleştirlmesi konusunda tamamen haklısınız , bu konuda böyle gereksiz paylaşımlar yaptığım için tüm forum üyeleri ve okurlarından özür dilerim. benim bu konuda tezim , yukarıdada yazdığım gibi ; -Mültecilerinin çalışıp emek vermeden aldıkları yardımlar ile emlak ve araç...

2. highoutput

sizinle benim açtığımız konuları ve verilen cevapları okuyup karşılatırırsanız tahammül konusunda yazdıklarınızın doğru olup olmadığını anlarsınız. Aynı zamanda çap olarak forumdaki yerinizi anlarsınız. konun mülteci kısmına gelirsek Mars ta yaşamayan her insan mültecilerin ev kirası , ev...
  3. highoutput

insanların emeği ile alınteri ile bir bütçe yaratıp 2. el araç almaya çalıştıklarında , haketmeden ve ahlaksızca bu insanların emeğini fırsatçılık ile almaya çalışanlar haklı da bu duruma düşürülmeye mecbur bırakılan emekçi insanlar enayimi ! sayın @suleymancirit , siz konuyu anladığınızdan...

4. highoutput

sonunda buda oldu bravo tebrik ediyorum ! sitemizin ekonomi uzmanı sayın @makara60 , 2.el piyasasında yapılan fırsatçılığı dış güçlere bağladı :smiley: :smiley: önce serbest piyasa şartlarında normal olduğunu , sonra ben ve benim gibi olan vatandaşların kişisel başarısızlığının ekonomiye...
  5. highoutput

yorumlariniz için teşekkürler , görüşmemek üzere selametle ..

6. highoutput

Olayı esas siz farklı noktalara çekip , serbest piyasa demogojisi yapıp farklı noktalara çekiyorsunuz , 2-3 ayda fahiş bir şekilde yükselişe geçen 2.el araç piyasasında yaşanan ahlaksız rant fırsatçılığını serbest piyasa ekonomisine bağlayıp , yazdığım kelimeler üzerinden bilgelik taslayıp...

7. highoutput

50.000 kişi daha geliyormuş Idlib den, 2. el araçları yılbaşından sonra bu fiyatlarada bulamayacağız demektir.
  8. highoutput

her platformda sesimizi yükseltmemiz sesimizi duyurmamız gerekiyor , sigorta dolandırıcıları yüzünden fazla kasko sigorta ücreti ödüyoruz , rantçılar fırsatçılar yüzünden değerinden fazla fiyata mal edinmek zorunda kalıyoruz , elektrik hırsızları yüzünden fazla elektrik ücreti ödüyoruz , vergi...
  9. highoutput

bu arada dün akşamdan beri sıkıntılı olan google ve ürünleri şu an açılmıyor , winter is cooominnggg :) :) :)

10. highoutput

o zaman bu fahiş fiyatlara 2. el araç alanlar fiyatların daha da yükseleceğini mi düşünüyorlar acaba ?

11. highoutput

:) :) bizim bakkal şahin i 15 bine satmaya çalıştı 2-3 ay sonuç alamayıca 5 bin liraya hurdaya vermiş :) beter ol dedim :) :)
  12. highoutput

Şu an 2. elde yaşanan bu garip ve nedensiz yükseliş , fırsatçılık ve ahlaksızlıktır. Ne ürettikte de 2-3 ay içinde kriz fırsatçılığı yapıp 3-5 bin kar etmeye çalışoyoruz , elindeki aracı fahiş fiyatla satmaya çalışanlar bu yazılanlardan hoşlanmayacaklardır , ama vicdan be kardeşim vicdanına...

13. highoutput

Geçmediğimiz köprüye , otoban a gitmediğimiz hastaneye , kullanmadığımız elektriğe para ödüyoruz , emeklerimiz ve alınterimiz ile kurulan ve hala vergi sigorta vs ile ayakta tuttuğumuz devlet kurumlarından hiç bir ücret ödemeden faydalanan , 3 aylığına gelip 3 senedir gitmeyen 5 milyon asalak...
  14. highoutput

2. el araçaların hangisi ayıplı değil ki , hangimiz 2. el araç alıp hiç bir masraf yapamadan bindik , hangimize dürüstçe bu masraflar söylendi , bir araç 100 k km yi geçtiğinde ekonomik ömrünün bittiğini hepimiz biliyoruz , masraflarında artış olacağı ve işletme maliyetlerinin yükseleceği için...
  15. highoutput

bu kış sert geçecek gibi görünüyor :) :)

16. highoutput

Yeni yılda neler olacak bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum hocam , bilgi için teşekkürler.
  17. highoutput

Se Serbest piyasa ekonomisi tabiiki arz ve talebe göre düzenlenir ama haksız ticaret ve kazanç hiç bir toplumun etik değildir , ayrıca gelişmiş ülkelerde klasikler hariç 15-25 yaşındaki araçlar araç sahibi ücret ödeyerek hurdaya ayrılırken , biz 10-15 yaşındaki aracı alış fiyatını iki...
  18. highoutput

çalışmadan emek vermeden alınteri dökmeden zenginleşme düşüncesinin cazibesi maalesef :( bilinçli ve aydınlık günlerin gelmesi umudu ile...

19. highoutput

Selam forumdaşlar , Yaklaşık son 3-4 aydır 2. el araç piyasası sizlerinde bildiği gibi saçma sapan bir yükselişe geçti , ben aracımı sanırım 8. ayda sattım işlerimin yoğunluğu sebebi ile ekim de alırım diye düşündüm , sağlık sebeplerinden dolayı araç alma işi kasım ayına kaldı , kafamda bir...
  20. highoutput

Yeni Offroadcuyum Tavsiyeleriniz Altın Niteliğinde

çok sağolasın , bana değil konuyu açan @Betulakın a lazım , arkadaş offroad virüsü kapmış :) :) sen yine hesaplı denk gelirse paylaş ilgilenenlere faydası olur , selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,118
Kayıtlı Üye Sayımız
166,847
Kaydolan Son Üyemiz
Lkm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri