Arama sonuçlarınız

1. Karademir

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Doç benzinliydi. Usta bulamadığım için bıktım aslında. Çok para harcadım. Ateşleme sisteminde ne varsa değiştirdim. Tüp beyni vs değiştirdim. Üst kapak söktürüp onu bile yaptırdım. Ama tekleme sorununu çözemedim. Bazen vardı bazen yoktu. Tam ayarını bi türlü tutturamadım. Oda beni araçtan...

2. Karademir

Uzun zaman sonra bi güncelleme yapayım. Geçen süre içinde bikaç kez kamp yaptım. Haftasonları oğlum ile pikniğe gittik. Gayet keyifli oldu. Kamp kısmıda mükemmeldi. Çadır kurmak toplamak büyük eziyet geliyordu zaten bana. İçine geçip uyuyorum mis :tearsofjoy: Düzce'de bi Unimog vardı...
  3. Karademir

MAN Kat A1 8x8

Yapılır güzel olur. Ancak araç fiyatı kadar masraf etmek lazım. Ayrıca araç hangi motoru kullanmış o önemli. Türkiye'de parça bulunması için önemli. Kamaz orjinal motorlu ise ne parça bulunur ne usta bulunur. Perişan eder.

4. Karademir

Buraları unuttum bi süredir. Telefondan bilgisayara resim aktaramadığım için ekleyemiyorum. Sonra atarım onlarıda. Bu süre içinde eğlendik. Mersin tarafına gidecektim aslında. Bayram tatilinde. Öncesinde Hasandağına kamp yapmaya gittim. Yolda hararet yaptı. Tekleme sorunum vardı. Zorda...
  5. Karademir

Amin inşallah. Teşekkür ederim.

6. Karademir

Teşekkür ederim. İlana koyacağım. Bayram sonrası satılırsa satılır. Ama bayramda benim bi gezmem lazım.

7. Karademir

TÜV mü?
  8. Karademir

Tabi aracı iyice kullanmaya başladım. Hem uzun tur öncesi eksikliklerini görüyorum. Onları yaptırıyorum. Bayramda dokuz gün tatil var malum. Araç çok fazla ilgi çekiyor. Muayeneye götüren abi bile demişti resim çekinenler oldu diye. Benim gittiğim yerlerdede çok soru soran oluyor. Caddede...
  9. Karademir

Aracı ordan almaya oğlumla gittik. Buda zafer pozumuz. Vakit olmadığı için muayeneye gidemiyordum. Arkadaştan rica ettim sağolsun aracı ona bıraktım diğer gün götürdü muayeneye. Aracın yürüründe vs hiç birşeyde sorun çıkmadan muayene işi bitiyormuş. Son anda ordaki müdür bu araçta ocak...

10. Karademir

Teşekkür ederim.

11. Karademir

2jz Swap Unimog

Kayseri Aksaray ambar işi yapıyorum. Bu aracı Kayseri'de bikaç kez görmüştüm. Aracın durduğu Kirikler firmasındanda bi ara yük alıyordum. Bikaç videosunu izledim facebook unimog grubunda. Mükemmel olmuş araç.
  12. Karademir

Motokaravan ruhsatı için proje çizildikten sonra TSE onayına girilecek. Araçta masa olması mecburiymiş. Benim işim yok ama mecburiyetten bişeyler yaptım. Aslında hiç kullanılmayacak yerde ama işte böyle saçmalıklar var. Kayseri'de mobilya imalatı yapan arkadaşa yatak kısmının ölçüsünü...

13. Karademir

Dışarıda kilit var ama ne olur ne olmaz diye içeride böyle birşey yaptım. Çatıya daha hafif bi izolasyon malzemesi buldum. 2cm idi kalınlığı. İki tane üst üste koyarak kapattım. Kalan kısımlarıda mdf ile kapattım. Oralarada kilit taktım. İç aydınlatma akşamüstü böyle gözüküyor.
  14. Karademir

Uzun zaman sonra yazmaya vakit bulabildim. Marangoz arkadaşı bayağı yordum. Sağolsun bıkmadan usanmadan yardımcı oldu. Onca iş yoğunluğunun içinde bikaç gün ayırdı. Parça parça yaptık. Açılır taraf önceden böyleydi. Oraya kapitoneli parça yaptırmıştım. Araya izocam koyacağım. Pencere...

15. Karademir

Azarbeycan Ve Türkmenistan Hakkında

Gezgin Yörük diye bi motorcu arkadaş var. Çok sıkıntı çekip geri döndü. Benzer yerlere gidecekti. Şimdi avrupaya çıkacakmış. Sosyal medyadan bulabilirsiniz.
  16. Karademir

Fotoğrafları ara ara atıyorum ama aslında araç bitti. Geçen hafta TSE onayı için servise bıraktım. Ocak yüzünden muayeneden geçmedi. Projeyi çizen suçu kontrol edene atıyor. Kontrol eden ben anlamam proje eksik diyor vs vs. Hala nasıl bir yol izleyeceğim bile belli değil. Projeyi çizen ile...
  17. Karademir

Bi süredir bilgisayar açamadığım için güncelleme yapamadım. Öncelikle geçen sefer yükleyemediğim fotoğrafı tekrar atayım. İnşallah bu sefer olur. Oğlum arabayı test etti. Uyunurmuş burda. Gerçi baktığı yer mutfak tezgahı ama olsun. Yan açılan kısma böyle bi kapitone yaptırdım arkadaşa...

18. Karademir

Resim yüklenmiyor bi sorun var. Açılmıyor bende.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,117
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri