Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski kupanın içi böyle görünüyordu. Onu sattığım kişide çift kabin unimoga takıp teke düşürdü.
Dodge kupasını sökerken şase arasında bi yerde böyle bi süpriz ile karşılaştım. Baya eski bişeye benziyor. Bunuda temizleyip bakım yapıp kullanmak için kenara koydum.
Eski araçlardan böyle...
Projede baya bi değişiklik olduğu için yeni konudan devam edeceğim. Bu araç tamamlandı bitti. Şimdi çok farklı bi proje peşindeyim.
En Başından Unimog Yapmak
Kıymetli forum ahalisi.
Yaklaşık bir senedir burda çeşitli başlıklarda yazılar yazdım. Yıllardır hobi olarak çeşitli araçlar topluyorum. Bazısı duruyor bazısını sattım. Ve günlük tutmak gibi olduğu için paylaşım yapıyorum. Hem kendim için güzel oluyor. Hemde benzer şeylere ilgi duyan insanlar...
Ben konuya bakmayalı gereksiz bi münakaşa olmuş.
Aracım 2001 yılında askeriyeden çıkmış. Ve askeriyede arkasında oturaklar oluyor. Onların sökülüp takılabilmesi için onlar. Özellikle haç işareti olarak yapıldığını düşünmüyorum.
Ha olsada takılmıyorum. Ona takılacak olsak aracın her yerinde...
Araçta çok fazla gürültü vardı. Motor açıkta duruyordu. Orayı kapatmak için biraz profil ve sac kullandım. Sökülüp takılabilen bişey yaptım.
Sonrada frenciye bıraktım. Önceki araçta olduğu gibi frene dair herşey söküldü ve sıfırdan yapıldı.
Eksoz işini komple yeniden yaptırdım.
Motor uydururken gaz pedalından pompaya giden kısmı demir çubuk ile yapmışlar. Araç sallandıkça gaz verip alıyordu. Bu ciddi bi sorun aslında. Ama yıllarca niye kimse bununla ilgilenmemiş anlamadım.
Motosiklet debriyaj teli aldım ve pedalı yeniden...
Kasada yan kapak yoktu. Onu yaptırdım. Sonra bütün arabayı aynı renge boyattım. Bu renk olmasının sebebi önceki araçtan boya kalmış olması.
Kasa tabanı kötü durumda. Ama çok önemli değil. Zaten üzerine seyyar karavan yapmayı düşünüyorum.
İlk önce döşeme sökülerek işe başladım. Sonra cam vs.
Mazot depolarınıda söküp tamir ettirdim.
Ön camı sökmenin bi yolunu bulamadım. Üstü açık arabaya sonradan kabin yaptıkları için sökme kısmınıda kapatmışlar. Bantlayıp geçtim.
Askeriye çıkması araç. Direksiyona zamanında biri 73/2...
Teşekkür ederim.
Eskisi gibi bilgisayar başında oturmuyorum. O yüzden pek bi güncelleme yapamadım. İnstagram hesabımdan durum olarak paylaşıyorum bütün aşamaları. İsteyen ordan beni takip edebilir. Hsap : Karademir.erdi
Genel bi özet geçeyim.
Dodge motoru takarken baştan savma yapmışlar. Debriyaj aşırı sertti. Motora kaput vs yapmamışlar. İçerde çalışıyordu.
Öncelikle debriyaj işine bakmak istedim. Hidrolik değil mekanik sistem. Tahteravalli gibi düşünelim alttaki parçayı. Ortadan bağlı. Pedala basınca bi tarafı itiyor. Üsttekide...
Mekanik kısmında hata yok zaten. Böyle bi araçta olamaz. Belki hız konusunda hata vardır ama onu düzeltmek baya masraflı iş.
Ben konfor işini hallediyorum. Aşırı gürültü var ve kupa içi çok rahatsız.
Daha önceden Dodge S100'den karavan yapıp gelişmeleri paylaşmıştım.
Eski Dodge Yeni Macera
Ne yazık ki forum kültürü kalmadı bu zamanda. Yinede takip edenlere fikir olması için ve benimde yaşadıklarımı beni anlayanlar ile paylaşmam için bu başlığı açıyorum.
Açıkcası eskisi gibi boş vaktim...
Yaklaşık bi aydır unimog 404 üzerinde çalışıyorum.
Şimdilik bu aracı yapan mühendislerin hatalarını düzelterek restore peşindeyim. Sonrasında inşallah karavan kısmına geçilecek.
Aracın tüm geçmişinin evrakı var. 2001'de askeriyeden çıktıktan sonra Mersin'de bi kamış firması almış. Haliyle bataklık gibi yerlerden ağır malzeme çekeceği için bi takım değişiklikler yapmışlar. 24 jant traktör lastiğini flanş yapıp takmışlar. Aslında küçük bi motor da bunu rahat taşır ama...
Off road işinin zirvesi bu araç. Daha iyisi yok. Birde bendeki kamyonet ruhsatlı. (kamyon ruhsatlı olması sorun.) Ve zamanında benzinli yerine dizel kamyon motoru takılıp ruhsata işlenmiş. Dodge as600 motoru var üzerinde. Yine dodge den kurtulamadık. :tearsofjoy: