Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali abi bende bi ara türkçe kaç tane egr iptali başlığı varsa bütün forumları okudum dediğin gibi herkes birşey söylüyordu, sonra vazgeçmiştim bende. Sonra işte geçen ay bidaha bi niyetlendim bi arkadaşımın söylemesi üzerine bu sefer yabancı siteleri araştırmaya başladım...

2. ProntoBasso

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de EGR iptali Hımmm abi egzost manifolduna en yakın yerden yapılması gerekiyormuş okuduklarıma göre. Ama biraz daha soruşturayım.
  3. ProntoBasso

Ufaklık Büyüyor

Ynt: Ufaklık Büyüyor hayırlı olsun yeni pabuçlar, çok şık olmuş ;)

4. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot yok henüz iptal etmedim, bayramdan sonra düşünüyorum.
  5. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Otomatik şanzımanın yüksek devirlere çıkması için gazı köklemek gerekiyo dolayısıyla bu söylediğim şekilde olmayacaktır. Siz setting'i 4 e almayı deneyin. bakalım o şekilde sorun hallolacak mı.

6. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Evet otomatik viteste problem oluyormuş bildiğim kadarıyla. İşte abi gazı köklememen lazım, ona alışacaksın, Şöyle anlatayım, Aracın bir hızlanma grafiği var sen gaza ne kadar sonuna kadar basarsan bas araç ancak o grafikteki hızla hızlanacaktır, zamanla ayağın aracın...

7. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Tamamdır abi, geldiğinde görüşürüz o zaman, sağolasın. Gaza ne şekilde basıyorsunuz, bana da bazen gaza abartılı basarsam hafif bi kesilme hissettiriyor ama çok rahatsız edici değil. 4. settingde devir saatini kırmızıya dayıyorum rahatlıkla, ivmelenerek gaza basmak lazım...
  8. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayırlı olsun boxınız ama 7. seviye çok yüksek. Standard olarak 5 de gelir cihaz ben 4 de kullanıyorum. Eyvallah mete abi sağolasın :) Abi istanbulda vardır illaki takıcak yer bulunur ama balıkesirde nerden bulursun bilemiyorum, bi başlık açıp sor istersen illaki yakınlarda...
  9. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Bülent abi çok sağol, kış geldi yoğunluk başladı yine, pek ilgilenemiyorum bu ara arabayla. sağolasın teklifin için, gelecek hafta içi bi ara bi çayını içmeye gelirim ama müsait olursan.

10. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Şehir içi çok kullanmıyorum zaten L200 üde sadece zevk için, işe falan gitmiyorum, zaten kapota hariç motor yürüyen aktarma organları herşey range rover classicten alınıcak koltuklarda değişecek konforlularıyla, standardından daha konforlu bişey olucak. Bakıcaz daha plan...

11. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayırlısı olsun, canavar olucak desene. Yok L.C. değil biraz daha vahşi bişey düşünüyorum ;D V8 Defender ;)
  12. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selim henüz bi hareket yok, beklemedeyiz iki konuda da. yeni projeler var tasarı aşamasında olan ama L200 olmayacak bu sefer, ileriki aylarda düşünücez. Şu aralar biraz kendi işlerimle uğraşıyorum marta kadar arabayla ilgilenemiycem sanırım. Sen napıyosun neler yaptın arabaya.

13. ProntoBasso

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU cidden iyi iş çıkartmış tebrik ederim, bu kalıptan elinde varsa çok müşterisi çıkacaktır buradan.
  14. ProntoBasso

2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır.

Ynt: 2010 KASIM Dönemi AMATÖR TELSİZCİLİK SINAVI için Başvurular Başlamıştır. Bugün mesai saatinde bitiyor başvurular kaçırmayın.
  15. ProntoBasso

LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor

Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor Anladım teşekkürler. çok güzel bir proje başarılar diliyorum

16. ProntoBasso

LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor

Ynt: LİDAM, Yetenekli Köpekler ve Sahiplerini Arıyor Köpeklerin yaşı ne kadar önemli bu eğitimi almak için, 3 yaşında bir Golden Retriever sahibiyim, çok mu geç kalmış sayılırım eğitilmesi için.
  17. ProntoBasso

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Merakla bekliyoruz :)
  18. ProntoBasso

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Kapaklar doblonun olabilir ama etrafındaki çıtası hangi aracın acaba fiat doblonun ön göğüsünden değil onunki bu şekilde değil mi

19. ProntoBasso

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık gerçekten çok iyi fiyatmış, bu arabaları seviyorum :) Başka bir forumdan bir arkadaşım mitsubishi L200ü kaldırırken kaldırıma çıkıp ön sağ wishboneları dağıtmış sonra da araba yan yatmış 5 km hızla olduğu yerde, perte çıkartmışlar arabayı masrafı çok fazla diye...
  20. ProntoBasso

Defender Ön Konsol

Ynt: Defender Ön Konsol fotoğraflarını görme imkanımız varmı hangi düğmeleri getirttiniz. selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,117
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri