Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Arkadaşlar, araç yükseltme konusunda biraz detay vermek istiyorum, ne yazıkki istediğimiz boyutta takoz yaptırıp aracı yükseltemiyoruz. son zamanlarda bu konuda birkaç özel mesaj aldım açıklık getireyim. Ön tarafın yükselmesi biraz karışık 2-2.5 cm lik takoz pek bi problem...

2. ProntoBasso

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? çok güzel fikirler, uygulamayı yaptığınızda fotoğraflarını paylaşabilirmisiniz.
  3. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot bir işe yaradıysa ne mutlu bana :) Valla flanşta bi sorun olucağını sanmıyorum ama 4 flanşa 600 lira gibi bi fiyat vermişlerdi zamanında o yüzden vazgeçmiştim ben.

4. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hayırlı olsun aracınız, eğer alacağınız jant benimkiler gibi offsetliyse flanş takmanıza gerek yok istediğiniz görüntüyü yakalamak için. yani jant göbeğinin içerde olması lazım ki flanşa gerek kalmasın.
  5. ProntoBasso

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Arkadaşlar olayı şöyle açıklamak lazım, Lsd yani limited slip differantial yarım, R/D lock ise tam kilit, yani önler detroit true track arkalar ise arb air locker gibi çalışıyor, Bu yazdığım iki marka orjinalinde DİFF kilit bulunmayan tüm arazi...

6. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Sağolun Yunus bey, daha iyisi sizlere inşallah.

7. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Ben katıldım bile ;) ellerinize sağlık.
  8. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot tabi koyabilirsiniz.
  9. ProntoBasso

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? Hayırlı olsun Mete abi, dayanamadım taktırdım diyosun :D Çokta güzel olmuş, güle güle bol çamurlu günlerde kullan ;) Bol bol fotoğraf bekliyoruz selamlar...

10. ProntoBasso

Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız?

Ynt: Yenisi olsaydı, hangi Defender'i alırdınız? Olur tabi Hummer şasesi üstüne ;D

11. ProntoBasso

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Kapılar çok güzel olmuş, güle güle kullanın. vinleksmi bunlar?
  12. ProntoBasso

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Kaporta dediğin daha ne kalıyoki geriye 4-5 yesin ;D Detay konusunda Yavuz beyin (DiscoveryV8) aracının yapım aşamasını incelediniz mi? Tavan hariç tüm kaporta aksamını orjinal yeni aldı. ayrıca bir adet Range rover V8 alıp motoru son civatasına kadar...

13. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Evet yeni modellerde böyle, Discovery lerde olduğu gibi katlanır sistem Bikaç detay:
  14. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Ayrıca buda yandan detay görüntüsü, şikinliğin ön tarafında da küçük değişiklikler var.
  15. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor yeni tip kaputun üstten görünümü bu şekilde tam olarak siskinliğin hatlarının anlaşılması için. Önden yandan çekim fotoğraflar şeklini tam belli etmiyor, yukardan bulabildiğim tek foto bu.

16. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Eyvallah teşekkür ederim, inşallah görüşürüz :)
  17. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Vallahi şaka gibi, arabayı komple kaportaya sokunca bile 3-4 milyar istiyorlar, siz baştan imal ettiriyosunuz sıfır malzemeden ve 2000 lira gibi bi paraya. Ben alınca direk adanaya gelicem bu gidişle ;D Çok sevindim adınıza, bana kalırsa kaputu baştan yapıyorlar...
  18. ProntoBasso

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Vallahi harika olmuş peki bu kadar işi ne kadara yapıyor bu usta.

19. ProntoBasso

Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

Ynt: Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!. ne zamandır düşünüyordum böyle bir uygulamma ne zaman yapılır acaba diye bugün öğrendim çalışmalarınızı. Ben de bir iphone kullanıcısıyım ama platformun hazırlanmakta olduğunu öğrenmek bile sevindirdi beni. Merakla bekliyoruz gelişmeleri...
  20. ProntoBasso

Beraber Bir Defender Yapalım

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım gözünüz aydın, buradan almakla arasında ne kadar fiyat farkı oldu ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,117
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri