Arama sonuçlarınız

1. ProntoBasso

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. Kendi başlığım altında yazdım aynen buraya da kopyalıyorum ilgili konu olduğu için, Racechip getirttim Almanyadan ve drakeboxı çıkarıp racechip taktım, izlenimlerimi aktarmak istiyorum. taktığım gibi E-5 karayoluna çıktım ara sokaklarda düşük...

2. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Kendi başlığım altında yazdım aynen buraya da kopyalıyorum ilgili konu olduğu için, Racechip montajı yaptım, izlenimlerimi aktarmak istiyorum. taktığım gibi E-5 karayoluna çıktım ara sokaklarda düşük devirlerde aracı ısıttıktan sonra...
  3. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Şimdi gelelim zurnanın zırt dediği yere, Biraz Uzun bi yazı olucak, tamamı yeni taktığım racechip pro hakkında ilgisini çekmeyen okumaya zahmet etmesin ;D montajı yaptım, izlenimlerimi aktarmak istiyorum. taktığım gibi E-5 karayoluna çıktım ara sokaklarda düşük devirlerde...

4. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Çok teşekkür ederim, eksik olmayın, umarım siz de istediğiniz gibi bir araç yaparsınız, yeni yapacağınız eklemeler ve yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. selamlar.
  5. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Bu arada 1 haftadir Almanyadan bekledigim kargo geldi. Racechip performans modulum su an elimde yarin araca takip, kalkis ara hizlanma benzin sarfiyati testlerini yapip drakeboxla karsilastirmali olarak buradan yazacagim.

6. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Yalin abi sagolasin, ben bauhausdan bi motor temizleyici aldim onunla yaptim, mazotla eski arabalarda yapiliyodu da bunda nasil olur bilmiyorum. Iphone programini ise hemen yollayayim ancak internetim yine kesildigi icin cepten yaziyorum tekrar baglanir baglanmaz yollayacagim...

7. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Abicim bir önceki sayfada yazmıştım ya sen de altına yazmıştın... Selamlar.
  8. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Arkadaşlar selamlar, internetim bağlandı snorkel resimlerini aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca motoru temizledim 3 seneden sonra ilk defa 3 saatimi aldı ama süper oldu ilk günki gibi... Bununla beraber araçtaki Bilgisayar ve iphone içinde yeni çalışmalarım oldu, 35w...
  9. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Yalin abi ve Mete abi tesekkur ederim hosbulduk, sizleri forumu arabami ve memleketimi cok ozledim, Snorkelin en uygunu zamaninda o malezyadaki saticiydi bende almak uzereydim ama yogunluktan birturlu firsat olmamisti Humadaki bu fiyata bende inanamadim ve ilani gordukten...

10. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selamlar, bugun snorkel taktirdim, L200 snorkeli Huma otoda 163 lira %10 da iskonto yaptilar 146 liraya snorkel almis oldum herkese tavsiye ediyorum gercekten cok kaliteli ve kalin saglam bir snorkel, fiber degil ABS bu nedenle daha saglam. Icinden tum montaj aparatlari...

11. ProntoBasso

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Hey massallaaaah bomba olmus Turgay bi tur verirsin artik. Gule gule kullan.
  12. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Hosbulduk Cihat hocam donuyorum son hizla :)

13. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Eyvallah hocam.
  14. ProntoBasso

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) Turgay hocam bi fotoğraf çekip koysan yau herkes merak ediyor senin 20 cm yüksek L200ü, 35 lerle canavar olmuştur şimdi o. Bekliyoruz fotoları kırma bizi :D :D
  15. ProntoBasso

L200 arka süspansiyon

Ynt: L200 arka süspansiyon henüz yok

16. ProntoBasso

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs) Arkadaşlar Drakebox ilk çıktığı zaman bizim araçlarla gayet iyi çalışıyordu, daha sonradan drakebox 2 adı altında güncellenmiş ve üzerinde dijital ekran bulunan ikinci bir box imal edip bunu satmaya başladı draketuning firması. Bu ikinci...
  17. ProntoBasso

Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım.

Ynt: Ralli Art Uygulamaları İçin Yardım. ANladığım kadarıyla bu drakeboxların genel sorunu bu, bende de benzer sorunları yaptı, stop etme ve ışık yakma sorunu aracı bi arkadaşım kullanırken gerçekleşti, 5 ay kadardır kullanmıyorum türkiyede olmadığım için ama drakebox 2 bizim araçlara olmuyor...
  18. ProntoBasso

Nasıl Bişi Bu Mitsubishi

Ynt: Nasıl Bişi Bu Mitsubishi Aynen ;)

19. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Turgay Selam hocam, geliyimde bi düşünürüz bakalım enine boyuna ;)
  20. ProntoBasso

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Selam arkadaşlar 5 ay kadardır iş nedeniyle Italyadayım, yarın dönüyorum kısmetse, döndüğüm gibi 10.000lb vinç, snorkel ve geniş dodik alacağım, fotoğrafları buradan paylaşırım. Herkese selamlar sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,117
Kayıtlı Üye Sayımız
166,845
Kaydolan Son Üyemiz
irfanhal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri