Arama sonuçlarınız

1. utkubilal

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

O zaman bu linktekini deneyin:smiley: florida HERE.rar

2. utkubilal

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

avrupa haritaları şu an 2016 nın haritasıdır, sizinki ile aynı yani, yeni haritaları upload etmem uzun sürecek malum iş güçten dolayı.
  3. utkubilal

Sizde bir hata yok, büyük ihtimal license klasörünüz boştur, verdiim linkteki license dosyalarını aynı isimli klasöre kopyalayıp tekrar deneyin. İGO LİSANSLAR.rar

4. utkubilal

buyrun; florida.rar
  5. utkubilal

2017 Q4 var ama torrent olarak, dolayısıyla bütün amerikayı indirmeniz gerekiyor, eğer isterseniz torrent linkini vereyim. Düzeltme; ben indirmeye çalışıyorum şuan, bitince upload eder florida yı paylaşırım size.

6. utkubilal

maalesef yok, çok büyük boyutlu olduğu için indirmedim.

7. utkubilal

buyrun; HIRVATİSTAN.rar LIECHTENSTEIN.rar İSVİÇRE.rar
  8. utkubilal

Allah Razı olsun, zor bir süreçten geçiyoruz ailemle birlikte, öldürülen yeğenimemi, zalimce öldürülüşünemi yoksa ablamın halinemi yanayım inanın bilmiyorum. RAbbim SAbrımıza sabır katsın diye dua edebiliyorum şuan.....
  9. utkubilal

İnşaAllah hazırlarım, başımdaki dertleri bir defedeyim başlayacağım.

10. utkubilal

2017 var fakat dosyaları ayırıp hazırlayıp upload edemedim.

11. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

diğer konudan cevapladım.
  12. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

kabul etmez diye düşünüyorum, lisans lar dan dolayı takılır, deneme yapmayın!!!

13. utkubilal

buyrun; AVUSTURYA.rar MACARİSTAN.rar SLOVAKYA.rar SLOVENYA.rar ÇEKOSLOVAKYA.rar İTALYA.rar
  14. utkubilal

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

bildiğim kadarı ile apple store' da var fakat ücretsiz kullanım yok. 90+22 tl istiyor, (appstore' dan başka yükleme şansınız yok)uygulama ve haritalar güncel değil. tavsiye etmem. iphone için yandex gibi internet kullanan uygulamaları yükleyebilirsiniz.
  15. utkubilal

Allah Razı Olsun, çok sağolun.

16. utkubilal

Allah razı olsun, evet map klasörünün içine haritaları atacaksınız fakat diğerlerinide belirtilen klasörlere koymanız lazım.
  17. utkubilal

sizin kullandığınız uygulama igo nun ise uyar, kontrol için sizdeki "map" klasöründeki dosyaların uzantısını benimkilerle karşılaştırın.
  18. utkubilal

Amin, Allah razı olsun.

19. utkubilal

indirdiğiniz klasörü açtığınızda her klasör ayrı olarak çıkacak karşınıza, map,building,poi vs. bu klasör içindekileri dosyaları cihazınızda igo/content klasörü içindeki gerekli klasörün içine kopyalayın. işlem tamamdır.
  20. utkubilal

Kusura bakmayın cenazem vardı, 1 haftadır foruma giriş yapamadım. yunanistan: YUNANİSTAN.rar bulgaristan; BULGARİSTAN.rar diğer haritalar için aşşağıdaki konumuzu takip edebilirsiniz; İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri