Arama sonuçlarınız

1. utkubilal

Sygic 14.7.5 Son Sürüm Navigasyon Ve Harita İndirici

Maalesef, çook geçmiş bir konu olduğu için linkler yok.

2. utkubilal

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

italya ; İTALYA.rar hollanda ; HOLLANDA.rar belçika ; BELÇİKA.rar danimarka ; DANİMARKA.rar norvec ; NORVEÇ.rar isveç ; İSVEÇ.rar isvicre ; İSVİÇRE.rar

3. utkubilal

Evet kullanabilirsiniz.
  4. utkubilal

Evet aynı anda birden fazla yükleme yüzünden sıkıntı çıkabiliyor. bu yüzden fazla tutamıyorum linkleri, hemen kapatıyorum.

5. utkubilal

map içindekileri content/map içine building içindekileri content/building poi içindekileri content/poi içine atabilirsiniz.

6. utkubilal

Slovenya;SLOVENYA.rar Makedonya;MAKEDONYA.rar Arnavutluk;ARNAVUTLUK.rar Bosna Hersek;BOSNA HERSEK.rar Avusturya;AVUSTURYA.rar Karadağ;KARADAĞ.rar Bulgaristan;BULGARİSTAN.rar Sırbistan;SIRBİSTAN.rar Hirvatistan;HIRVATİSTAN.rar Macaristan;MACARİSTAN.rar
  7. utkubilal

Merhaba, siz bana ülkeleri söyleyin, ben ona göre paylaşayım olurmu? almanya; ALMANYA.rar polonya; POLONYA.rar romanya; ROMANYA.rar çekya; ÇEKOSLOVAKYA.rar slovakya; SLOVAKYA.rar moldova; MOLDOVYA.rar ukrayna; UKRAYNA.rar

8. utkubilal

bu verdiğim uygulamayı indirip telefonun ana hafızasına koyun, klasörün içindeki apk' yı kurup deneyin. iGO_Avic.rar yeni türkiye haritası: TURKIYE.rar
  9. utkubilal

ben size yeni uygulama vereyim, onu telefonun dahili hafızasına kurun. eski uygulamaya ait ne varsa silin tamamen.

10. utkubilal

Yok öncesi veya sonrası önemli değil, siz uygulama apk sını ve klsörleri nereden aldınız?
  11. utkubilal

hata şundan kaynaklanıyor, sd kart içinde değil telefon hafızasında olması gerekiyor klasörün.
  12. utkubilal

merhaba, telefonunuza yüklediğiniz klasör tek olarak "igoavic/content/map" değilmi, yani "igoavic/igoavic/content/map" olmayacak. apk nın igo klasörü nü bulamamasının sebebi bu olabilir.

13. utkubilal

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

cihaz size .exe dosyası lazım diye uyarı veriyormu? veriyorsa wince işletim sistemi dir. o cihazın uygulaması ve klasörleri farklıdır.
  14. utkubilal

bahsedilen kişi ile yakınlığım yok, vereceğim linkteki klasörü rardan çıkarıp kuracağınız cihaza klasörü atıp klasör içindeki uygulama ikonuna tıklayıp kurulum yapabilirsiniz. not:uygulama içinde varsayılan olarak güncel türkiye haritası vardır. iGO_Avic.rar
  15. utkubilal

peki kullandığınız navigasyon programı hangisi, ona göre bir araştırma yapayım eksik bir dosya varsa onu bulalım.

16. utkubilal

olmadı derken arama yapınca görünmüyormu, yoksa hedef olarak seçtiğiniz yere navigasyon başlatmıyormu?
  17. utkubilal

Öyle hemen vazgeçemeyiz:rolleyes: linkteki klasörün içindeki dosyaları "map" klasörüne atıp denermisiniz tekrar. HNR.rar bu sefer olacağına inanıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri