Arama sonuçlarınız

1. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

bildiğim kadarı ile yok maalesef, bende denemiştim daha önce bir cihaz zerinde, olmadı.

2. utkubilal

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Buyrun; TURKIYE.rar GÜRCİSTAN.rar
  3. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Evet olmaz, license dosyaları o cihaza uygun kodlanır.

4. utkubilal

buyrun; BULGARİSTAN.rar
  5. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

sizede hayırlı günler, kullandığınız cihazın içindeki eski uygulama orjinal ise yeni bir kurulum yapamazsınız, harita da ekleyemezsiniz. cihazın lisansı buna izin vermez, tamamını silseniz dahi benim vereceğim uygulamanın lisansı uymayacaktır. fakat cihazınız sıfırdan içinde uygulama olmadan...

6. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

SIRBİSTAN.rar

7. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Önemli değil "map klasörünün" içine "map" dosyalarını, "building" dosyaları "building" içine ve diğerleride aynı şekilde olacak, Türkiye haritasını silmeyin. Ayrıca; bu linkteki dosyaları "map" klasörünün içine, EXTRA EU MAP.rar bu linkteki dosyaları da "license" klasörünün içine kopyalayın...
  8. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

buyrun; ALMANYA.rar DANİMARKA.rar ISVEC.rar
  9. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

baştan belirteyim; bu harita sadece igo navigasyonda çalışır, başka uygulamalarda çalışmaz. avrupa haritası tek olarak yok, bana istediğiniz ülkeleri söylemeniz lazım. BULGARİSTAN.rar

10. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Buyrun; CEKOSLOVAKYA.rar

11. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Zip ten çıkardıktan sonra "map" klasörünün içindeki dosyaları "igo/content/map" içine atacaksınız, diğer klasör lerede aynısını uygulayacaksınız.
  12. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Buyrun; GÜRCİSTAN.rar

13. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Evet haritalarda güncelleme yapıyorum bir kaç gündür, tamamen bittikten sonra paylaşıma açabilirim, yarına kadar müsaade edin, 2018 haritası veririm.
  14. utkubilal

herhangi bir sıkıntı yok, belirli aralıklarla kapatıyorum linkleri. BULGARİSTAN.rar YUNANİSTAN.rar
  15. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

wince olduğunu bilmiyordum, bir harita ile bi deneyin derim.

16. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

BULGARİSTAN.rar
  17. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Bu uygulama ile yapamazsınız, sd kartta çalışan uygulama farklı diye biliyorum.
  18. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

abi öncelikle iGO_Avic.rar uygulamasını indir, rardan çıkarıp cihazın ana hafızasına koyacaksın. (igo/content/map) olacak şekilde, klasör içinde apk yı cihaza kurup aşağıdaki linkten yeni haritayı indirip içindeki (map,building,poi,speedcam) klasörlerindeki dosyaları cihaza attığın aynı...

19. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Buyrun; ALMANYA.rar
  20. utkubilal

Igo 2016 Ülke Haritaları

Buyrun; GÜRCİSTAN.rar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız