Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende kalmaması gerektiğini düşünüyorum, herhangi bir bilgi ve tecrübeye dayalı yazmıyorum bunu. Sadece mantık yürüterek böyle düşünüyorum.
Neden kalmalı? Kalması arabanin hareketlerini daha da zorlayıp arabaya uygulanacak şiddeti artırarak mal ve can kaybını artırmaz mı?
Ben sürüş esnasında takmayı düşünmüyorum. Sadece arabaya karavan takılı bir vaziyette bırakıp başka yere gideceksem kitlemek amaçlı iyi olur diye düşündüm.
Sizin kilit nasıl bir şey? Stabilizatorlu mu kaplin?
Bu karavanda temiz su göstergesi yok karavanin içinde , acaba böyle bir göstergeyi sonradan kendimiz ekleyebiliyor muyuz? Piyasada 60-70 TL'ye gösterge satılıyor. Bunu sonradan monte etmek mümkün mü? Bu gösterge elektrik harcıyor mu? @AKMühendis @omnitemporal @Doğrucu Davut sizden de bilgi rica...
Hangi gün? Ben Ender Bey'e bu konuda birşey sordugumu hatırlamıyorum. Yeni öğrendim böyle bir şeyin varlığını ve sonradan takıldığını. Siz de mi yeni modeli sipariş verdiniz?