Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim bu öneriler çok iyi oldu. 33 yaşındayım. Yaşımdan fazla karavan tecrübeniz vardır muhakkak.
Vesvese de üstüme yoktur :) güzel olacak.
Zaman zaman yazarım size tecrübelerimi.
Acaba bir tüfek edinsem mi diye düşünüyordum. Kampingler benim karavan edinme amacima aykırı. Belki ilk...
İçinde ben ve ailem yokken karavanin başına ne geleceği inanın umrumda bile olmaz.
Maalesef karakter olarak fazla garantici ve her durumda kendimi en kotu şartlara hazırlayarak yaşarım. Bu huyumdan da kurtulmama vesile olur belki karavancilik.
Karavanda ailem ile beraber olunca tabi ıssız...
Ne güzel anlattınız. Hele çekme karavan demişsiniz fakat bütçem olsa ve motokaravanin yıllık maliyeti gözümü korkutmasa motokaravanim olsun isterdim. Nedense daha güvenilir geliyor. Bulunduğun yerde bir güvensiz durum olursa hiç karavandan inmeden basıp gaza gidebilme lüksü beni çok rahatlatirdi...
Akın Bey,
Ender Bey'i sipariş vermeden önce hiç tanimazdim, adını da duymamıştım. En çok sizin tavsiyeniz üzerine Güney tercih ettim. Teşekkür ederim tekrar tecrübe aktariminiz için.
Herşeyi şahane planlamissiniz. Ben şahsım adına siz saglik çalışanlarına teşekkür etmek isterim. Hakkınız odenmez. Bu süreçte çok yoruldunuz.
Polislerin size ayrıcalıklı davranması da ne güzel.
Bence çocukları hiç saklamayın. Bunu normal ve kabul edilebilir bir şey olarak görmesinler...
14 Mayıs günü resmi gazetede yayinlanan yeni yasa ile O1 belgesi olan karavanlar içinde birçok gereklilik geldi. Bu mevcut karavanlara ve imalatta olan karavanlara nasıl yansır göreceğiz.
Yücel Bey, ev tipi baskulden daha işlevsel gibi geldi. Benim için emniyet herşeyden önce gelir her konuda. İyiymiş dediğiniz için alıyorum.
Tecrübe sahibi değilim fakat burada tecrübeli arkadaşların yazdıklarından çıkardığım sonuç topuza binen yükün çok mühim olduğu idi.
Teşekkür ederim.
Çekme Karavanın topuzuna binen yükün miktarı emniyetli sürüş için büyük önem arz etmekte.
Acaba
https://www.agus.com.tr/dikey-yuk-olcer-50-100-kg
Şöyle bir tartı aleti bu değerin doğru aralikta korunabilmesi için yeterli bir aksesuar olur mu?
Bunu edinmede bir zaruriyet var mı?
Satın almayı...