Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yılda en fazla 15-20 gün kullanacağım için yılda 3-5 defadan fazla duş almam. Benim için gereksiz ama yılda 3-5 ayı karavanda geçirecek olsaydım şofben isterdim.
Menfezi kapağa değilde o kısmın zeminine açsa daha iyi olurdu bence. Malum gaz ağır olduğu için kaçak durumunda zemine inecek ve oradan dışarı çıkacak. Zeminde olmazsa gaz bir miktar orada birikecek ve patlama yapma olasılığı artacak.
Bunu da Avrupa bir karavan şirketinin üretim hattında...
Sipariş verirken bana dilersem çift katlı olabileceğini fakat araya zamanla toz toprak girip girmeyeceği konusunda garanti veremeyeceğini söylemişti. Bende çift kat istemedim bu sebepten.
Merakla bekliyorum. Ellerinize sağlık. Yazdıklarınız dışında başka güncelleme var mı? Özellikle depo alanları nasıl olacak? Tüp , su ve akü yerleri nereler olacak?
Estağfurullah , tabi ki eleştirin. Elestirmeniz için yazıyorum, soruyorum. İnsanoğlu doyumsuz maalesef. O da olsun bu da olsun, istiyor işte gönül.
Cekincem şarj etmenin bir zul olacak olması.
Sizlerin eleştirilerini ilgiyle takip ediyorum. Çok teşekkür ederim.
Bende tam olarak bu amaç için kullanacağım. Güneş paneli neden daha iyi olur? Sıkıntı taşıma ise evden direk kablo uzatıp doldurabilirim. Webasto , aydınlatma , hidrofor , telefon şarj beni 3 gün idare etsin yeter 100 amperlik akü.
Jel akü alırsam sonrasında Güneş paneline dönersem, o sistemde de kullanabilirim. Ben maalesef herşeyi burdan öğrendiğim için bunu da bilmiyordum. Teşekkür ederim.