Arama sonuçlarınız

1. mustafaatk

Çekme Karavan Satın Alma Veya Yapımı Konusunda;

"Motorlu karavanların trafik sigortalarının yüksek maliyeti,Tip onayı,TUV vizesi,vergisi......" Son yazınızda yukarıda kopyaladığım kısımda önemli bir nokta, Alkovenli motokaravan üretimi için Tip onay belgesi gerekiyor, camper motokaravan yapıyorsanız, tip onay belgesine ihtiyacınız...

2. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Bu ısıtıcıların toplamda 4 adet giriş çıkışı vardır. bir adet giriş çıkış araç dışına bağlanır. Girişten alınan hava mazot ile karıştırılıp bir yanma odasında yakılarak egzoz çıkışından atılır. Diğer giriş çıkış ise aracın içerisindedir. Kabinin içerisindeki girişten mevcut hava alınarak...
  3. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Size yakın Moda Karavan var oraya bir sorun. Eberschaper Airtronic D2 (Termosa) ve yanılmıyorsam Truma (Açsa) İkitelli'deydi. Birde kullanmadım bilmiyorum ama yerli üretim olan Shava (webasto benzeri bir cihaz) sizin bulunduğunuz yakada olmalı.

4. mustafaatk

Çekme Karavan Araç Uyumu

Evet var.
  5. mustafaatk

Çekme Karavan Araç Uyumu

1,6 dizel fazlasıyla yeterli olduğu için zaten ben bu yorumu yaptım. Dik bir yokuşta arkasında herhangi bir römork veya karavan olmadığında kalkarken ön tarafa basan fazla ağırlık olmadığı için (her ne kadar patinaj önleyici sistem ile donatılmış olursa olsun) araba hemen patiye yöneliyor...

6. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=108889.20 bu sayfada birşeyler var ama işinize yarar mı bilmiyorum.

7. mustafaatk

Çekme Karavan Araç Uyumu

Ben de aynı özelliklerde 3008 var. Çeki demirim yok karavan çekmedim ama Auto6R şanzumanı kullanan birisi olarak bu şanzumanın yokuşlarda ve aracın çok düşük seyrettiği (1. vites ile 2. vites arasında aracın kararsız kalabildiği ) hızlarda karavan çekmek tatsız olabilir. Düşük hızlarda...
  8. mustafaatk

Uzun-kısa Şasi Kamyoneti Alkovenli Karavana Dönüştürmek

Ben kendi alkovenli karavanını yapan birisine (karoserci arkadaşı veya tanıdığı vardı) aracına nasıl karavan ruhsatı alacağını sorduğumda aldığım cevap şöyleydi. Mustafa bey araç beş yaşında olması gerekiyor ötv denilen vergiden muaf olması için. Ķamyonet bir araç seçiyorsunuz. Yapmak...
  9. mustafaatk

Bundan Böyle Ver Elini Yunanistan

Sıkınıtımız tam da burada başlıyor. Kimse kimsenin fikrine düşüncesine saygı duymuyor. Eğer yazılan konuşulan şeyler kendi düşüncelerinize uymuyorsa olmaz hemen üstüne konulup "hmmmm" ne yazdın sen bakim deyip üstüne gidilir insanların. Yazılanlar sizin için doğru değilse, doğru olanı doğru bir...

10. mustafaatk

Bir Karavan Doğuyor.

Su testini yaptınız mı, sanki hidrofor un yukarıda olması su çekimi ve basınçlandırması için doğru değil gibi. Benim aracımda deponun su çıkışı zeminde ve hidroforumda zemine monteli. Belki ben yanılıyorumdur, tecrübenizi paylaşırsınız. Kolay gelsin.

11. mustafaatk

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Forumu araştırın burada sigorta ile ilgili yardımcı olan, Buğra Darıcı, Sigortacı Ali bey ve Kamil Bayram vardı. Onlardan fiyat alın.
  12. mustafaatk

Panelvan Araca Değişiklik Yapabilirmiyim

bildiğim kadarıyla panelvan aracın mevcut boyutları dışına çıkamazsınız.

13. mustafaatk

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Face te yakın zamanda karavan sigortasını 1200-1300 tl gibi değerlere yaptıranların paylaşımları vardı. 9700 tl çok çook fazla. Farklı yerlerden fiyat aldınız mı? Yolculuğunuz biraz sorunlarla başlamış ama bu bir nevi test gezisi, sorunlar varsa şimdiden ortaya çıksın ki sonraki gezilerin tadı...
  14. mustafaatk

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

c Ferhat Bey Merhaba, ürün nasıldır acaba, kullanıcı varsa yorumlarını alabilir miyiz diye buraya yazan ben olduğum için biraz sorumluluk hissettim. Satılan ürünün sitede verilen açıklamaları aşağıdaki gibi verilmiş. Ürün resmi üzerinde 7,2 amper yazıyor sanırım bu da şarj amperi. Aslında buraya...
  15. mustafaatk

İlk Adımı Attım Sonunda - Ducato 12,6 M3 - Karavan Yaptırıyorum

http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=108919.0 buradan ulaşabilirsiniz. iyi günler.

16. mustafaatk

Evet orada yazıyormuş. Türklerin reklam gazlaması bu. Özelliklerine bakınca böyle bi ifade görememiştim.
  17. mustafaatk

Bu dediğiniz nerede yazıyor ben göremedim.
  18. mustafaatk

Son günlerde aşağıdaki ürünü birkaç farklı sitede gördüm. Nasıldır acaba? Birçok farklı akü tipini şarj edebildiği ve aynı zamanda aküye bakım/onarım yapabildiği yazıyor. Boyut ve ağırlık olarak gayet iyi duruyor. Noco Genius Akü Şarj Cihazı

19. mustafaatk

Karar Vermek Zor...

Merhabalar, 15m3 araçlar dediğinize göre model yılı 2007 ve üzeridir. Bildiğim kadarı ile Ducato 15m3 araçlarda 2.2 lt hacminde (120 bg) ve 2.3 lt hacminde (130 ) olmak üzere iki çeşit Iveco motorlar kullanılmakta. Boxer 15m3 ve Jumper 15m3 araçlarda 2.2 lt hacminde (120bg) ford puma motoru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri