Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Kendin Yap - Teardrop Projem

Dingillerin orta kısmı boş oluyor,kauçuk boydan boya gitmediğinden kesilip ölçülerle oynanabilir,malzeme profilden üretildiğinden sağlamlığına dailde bir güvensizlik olmaz.Bazı ülkelerde bu dingiller sağ ve sol olmak üzere parçalı olarakta satılıyor.Benim satın aldığım yer maalesef üçkağıtçının...

2. yusuf3070

Ziraimarket sanıyorumki çayırovanın ürünlerini satıyor
  3. yusuf3070

Ölçüler farklı olsada sizin yapmak istediğiniz karavanla imalat aşamaları hemen hemen ayni sayılır Teardrop Trailer YUMU: Off road karavan Kolay gelsin

4. yusuf3070

Ctp yi yakından gördünüzmü bilmiyorum ama onu sadece izolasyon gözü ile bakın.Frigo kasalarda kullanılanlar içi pu köpükle pireslendiği için mukavemetlidir.Benim dediğim 20*50 kontra yada ahşabı zaten kılıcına kullanmanız için tavsiye ediyorum,1.50 mesafede 3cm zayıf kalır. Alt şaseyide 5'e...
  5. yusuf3070

Anıl bey yan duvarları yalıtımlı yapmak o kadarda gerekli değil,soğuk genelde alttan ve üstten gelir Yan paneller sağlamlık konusunda 20 mm doğru tercih ama bunu 15 yada 16 mm ye düşürürsenüz ağırlıktan bayağı kazancınız olur Dersenizki sağlamlıktan feragat etmiş oluruz iç kısımdan bu kontraya...

6. yusuf3070

Hobi Çekme Karavan

Mazot aktarım motoru iyi fikir,yakıt depoları daha önce benimde aklıma gelmişti daha sonra tuvaletlerde kullandığımız sifon depolarına dahi gitmişti aklım :) Olta alarım fikriniz herhalde benim aklıma gelebilecek son nokta :)ama sizin daha çooook çılgın fikirleriniz vardır eminim;) Kimsenin...

7. yusuf3070

Hobi Çekme Karavan

İnceledikçe yeni yeni özellikler keşfediyorum,havalandırma sistemide yapmışsınız,o evyede sanırım tencereden yapılmış :)
  8. yusuf3070

Hobi Çekme Karavan

Ağzım açık izledim fotoları :) Şaşırdım kaldım hatta ,çizgifilm karesinden fırlamış gibi :D Malzeme çeşitliliği bir kenara sizin yaptığınız işçilik,yolcu otobüslerindeki açılan kapı sistemi biryana o kapı kolu kimbilir hangi akla hayale sığmayan aktarmalarla kapıyı kitliyordur hatta hatta...
  9. yusuf3070

Kırklareli (incesırt Ve Demirköy)

Beğenmenize memnun oldum Korkmak pek aklıma gelmiyor,bazen karanlıkta yalnız başıma ormanda kumsalda aydınlatmasız dolaştığımda oluyor Belki adını koyamadığım bilmediğim bir problemim var :)

10. yusuf3070

Birdenbire sis bastırdı Benden başka kimseler yok Ne güzel değilmi Yanılmıyorsam buralarda bir yer Maps Biraz ani oldu ama bu gezide burada bitiyor Eve birkaç kilometre kala biraz mola,iki gün içerisinde 320 km'ye yakın yol beni bayağı yordu Darısı sizin başınıza artık

11. yusuf3070

Benim mekan burası,denize 50 metre mesafede ve ormanın başladığı yer Çevremde kimse yok,odun bol sessiz sakin bir ortam,ufak el radyom ve sürekli bulgarmı rusmu anlayamadığım çalan bir radyo kanalı Kışın suların çoğalmasıyla dere suları burada birikiyor Denizin getirdikleri,dolu olsaydı...
  12. yusuf3070

Baş belaları,boynuzlar olmasa neysede ama var Kamp alanımı seviyorum (Panayır iskelesi) genelde ayni yer,oraya gitmek içinde uzun bir orman yolculuğum oluyor (20 km kadar) Bu yolu başka kullanan olduğunu sanmıyorum,araç gidemez ama motor gidiyor Terkedilmiş bir ağıl Tam...

13. yusuf3070

Köprü altı tekin değil,maazallah alışkanlık yapar filan İncesırt KöYÜ Sanıyorumki minare metal Demirköy girişi
  14. yusuf3070

Gezi geçtiğimiz aya ait,mevsimin son günlerinin olduğunu düşündüğümden fırsatı kaçırmadan bir gece kamp kurdum Ertesi günde devam ettim Kırklareline bağlı olan İncesırt ve Demirköy Maps Burası Hamitaabat köyü,Lüleburgaz yakınları Pompa kuyudan doğalgaz pompalıyor,bir kısım doğal gaz...
  15. yusuf3070

3 Sistem Buzdolapları

Teşekkürler Güngör hocam katalitikleri unutmuşum,bütün gece fırın yada ocak manyetosu aradım durdum İş şimdi kullanılmayan katalitik aramaya kaldı,ihtiyacı olan için aliexpreste bulduğum manyetoyu paylaşayım Manyeto

16. yusuf3070

3 Sistem Buzdolapları

Bende bu dolaplardan 2 adet var Electrolüx marka,biri 33 diğeri 36 litre 33 litre olan kendinden manyatolu fakat 36 litrelik olanda manyato göremedim,alev yeri içeride olduğu için kibrit ile yakmak zorunda kalıyorum Her ikisinin soğutmasıda sorunsuz içerideki alüminyum levha buz tutabiliyor...
  17. yusuf3070

Pis Su Deposu

Normal 100 litrelik dikdörtgen polietilen su depolarından satın alırsanız,alt kısmını 20 cm'ye ayarlayıp keser üst kısmınıda kapatmak için kontraplak kullanabilirsiniz, Bu kontraya istediğiniz delikleri açıp daha sonra cam elyafı ile kaplayıp kestiğiniz deponun açık kalan üzerine...
  18. yusuf3070

20*6 mm alüminyum köşebent kullandım 6 mm kısmını yan duvar kısmına verirseniz rahatça şekil alır

20*6 mm alüminyum köşebent kullandım 6 mm kısmını yan duvar kısmına verirseniz rahatça şekil alır

19. yusuf3070

Aman..kimse Kendi Çekme Karavanını Yapmasın.!

Şasesi 50*50*3 mm profildir,ön çeki okuna yanlar ve ortadan olmak üzere 3 adet profil bağlantısı var Şase fazla uzun olmadığından bu profil tercih edildi Ülkemizde bulunan 750 kg torsiyonlu dingiller frensizdir,bir tondan aşağısını firenli olarak görmedim henüz Linkteki karavanda su depoları...
  20. yusuf3070

Kapıdağ Yarımadası

İlk beğeniniz benden olsun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5