Arama sonuçlarınız

1. yusuf3070

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler Bu bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim,araç ile yolculuk yapmayanlar için gerçekten önemli Hiç sıkılmadan sayfa dolusu tecrübenizi bizimle baylaşmışsınız Ama ayni hassasiyeti bizler...

2. yusuf3070

2013 BMW R1200GS

Ynt: 2013 BMW R1200GS Kanat takmayı unutmuşlar :),tasarım gerçekten çok güzel
  3. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;Subaru Libero 4WD Minivan-ssem Semih bey aracınız hayırlı olsun ,benimde diğer arkadaşlar gibi çok hoşuma gitti,şirinmi şirin :) Size kazasız belasız bol geziler dilerim

4. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Konuyu yanıtladım fakat sayfada görünmedi,ikinciye yanıtladığımdada ayni cevaptan iki adet oluştu,bende buradaki cevabı siliyorum
  5. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Bayağı uzun zaman olmuş birşeyler paylaşmayalı Bülent bey ben şilte kullanmaya mecburum zaten römorkun hacmi çok büyük değil ,şilteyi üç parça yaptırdım yatmak istediğim zaman üçünü birden seriyorum oturmak istendiğindede üçünü üst üste koyucam ,toz olursada...

6. yusuf3070

Güneş Enerjili Sırt Çantası

Ynt: Güneş Enerjili Sırt Çantası Güneşe karşı yolculuk yapılıyorsa,herhalde bu durumda geri geri yürümek gerekicek

7. yusuf3070

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Böyle bir güzellik böyle bir keyf olamaz,birtek çadırınızın içerisinden oltanızı deniz ile buluşturmak kalmış :)
  8. yusuf3070

Bisikletle İstanbul'dan Çanakkale'ye

Ynt: Bisikletle İstanbul'dan Çanakkale'ye Güzel gezi fakat arkadaşların akıbetini merak ettim doğrusu
  9. yusuf3070

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum,İstanbul ortamında yaşamak zorunda olan biri olarakta sizi kıskanmıyor değilim doğrusu, Şu şehir sitresinden uzaklaşıp, sizin gibi sürekli doğa içinde bulunabilmeyi çok isterdim Motor merakı bende ağır basıyordu ama sizin...

10. yusuf3070

yeni başlacaklar için ilginç bir blog..

Ynt: yeni başlacaklar için ilginç bir blog.. Sürekli güncellenecek dediğinize göre,o bloğu ya siz yazıyorsunuz yada bir tanıdığınız! Yeni başlayacakların eminim argo haznelerinide büyük katkısı olacaktır, (bu işi yeni öğrenenlerin 18 yaşın altında daha fazla olduğunu düşünürsek) keşke 18...

11. yusuf3070

Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı

Ynt: Kuddusi Kurbanzade ve Karavanı Sayın sabahgüneşi bu konuyu isterseniz ayrı bir başlık altında açın.yardımcı olmak isteyen birsürü insan çıkacaktır, Bana fazla önemsemiyorsunuz gibi geldi ama bence bu çok büyük bir sorun,seyahat edilemeyecekse büyük meblalar ödeyip karavan almanın...
  12. yusuf3070

Çeki Demiri ?..

Ynt: Çeki Demiri ?.. Herhalde soruyu soran arkadaş üç sene önce bunun cevabını bulmuştur :)

13. yusuf3070

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Herkezin bayramını en içten dileklerimle kutlarım İyi Aile Çocuğu - Kemal Sunal :D :D ;) Biddu Orchestra - Eastern Journey http://www.youtube.com/watch?v=B9XTmZaLsvE
  14. yusuf3070

63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları

Ynt: 63 Model Willy's, Ford, Cj Karması Bir Aracın Tadilatları Valla bravo bizim buradan videoları izlememiz birkaç dakikamızı aldı ama kameranın saatine baktığımda 2-3 saatlik bir çalışma bu Kendinize branda veya naylondan bir gölgelik yaparsanız sizin için daha iyi olur Kolay gelsin
  15. yusuf3070

TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması

Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması Ellerinize sağlık vaktinizi iyi değerlendirmişsiniz,herhalde sadece tutuşturma amacı ile kullanıcaksınız,Ömer beyin dediği gibi fazla ateş,etlere şok yapıp sadece dışının pişmesine neden oluyor Peki Ömer bey sizin dediğiniz mermeri denedim...

16. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Bilmiyorum fotoğraflar neden gözükmüyor,ben bunun bulunduğumuz forumdan (gezenbilir) kaynaklandığını düşünüyorum,çünkü çoğu kişi görebiliyor, fotoğrafları başka bir siteye (photobucket) yüklüyorum sonra sadece fotoğrafın linkini...
  17. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Elgin bey galiba göremeyen sadece siz değilsiniz,sorun neden kaynaklı bende bilmiyorum Birde bu siteden deneyin,oradada paylaşıyorum yaptıklarımı:http://www.tnttt.com/viewtopic.php?f=50&t=49632&start=60
  18. yusuf3070

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif bey merhaba menteşe konusunda sorun yaşıyormusunuz bilmiyorum ama ben bu sorunu çözdüm,Seyfettin hocamda sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama o seri bir menteşe bana uymuyordu,Kullandığım piyano menteşe ve sızdırmazlık için...

19. yusuf3070

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Site çok sakin herkezde sıcakların vermiş olduğu bir ağırlık var gibi ,birde buna ramazan ayı eklenincede zor bir hal aldığını tahmin ediyorum ; Ramazan ayınız mübarek olsun Bu sezon kullanmayı düşünmediğim için imalatı biraz ağırdan alıyorum Devam: Arka...
  20. yusuf3070

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Somewhere over the rainbow - Israel Kamakawiwo Ole http://www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k http://www.nhaccuatui.com/m/EoC0bcfkHc

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,842
Kaydolan Son Üyemiz
MerTd5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri