Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ho
Hocam haklısın ben yaptım oldu demekle olmaz ama bir yerden de başlamak adamları kendine örnek almak lazım. Tersine mühendislik(Reverse Engineering) diye bişey var Çin çok kullanır Bütünden parçalara gidilir. Dünya da belli başlı az sayılı üretilen arabalardan misal bi 1970 li model Ferrari...
Evet üstad çok doğru. Almanya ile Türkiye deki boş ağırlık kavramları farklıymış. Adriana Türkiye ile görüştüm. Akü tüp falan dahil değilmiş. Onlarla birlikte 750 yi geçer O2 li olur dediler.
Arkadaşlar aşağıdaki linkte Adria Aviva 360 dk 2020 modelinin 730 kg olduğu yazıyor. Ben bu karavanı alsam içine ekstra bişey düşünmüyorum. Güneş enerjisi TV falan karavanda çok elzem gelmiyor. Sonuçta doğada olmak için karavanı alıyoruz. Bişey izleme ihtiyacını falan 12 volt tablet ile...
@Demirak Hocam MAY karavan ile son gelişmeler nelerdir? Yakın bir zamanda yeni model tanıtacak toplanıp gidelim demiştik yakın civardaki arkadaşlar. Bir gelişme var mı?
Arkadaşlar 750 kg altı Banyosu olan Sıfır bildiğiniz Avrupa karavan var mı?
Güneş enerjisi falan gibi ekstra ağırlık yapan şeyler düşünmüyorum. 750 kg Sınırlarında olsa bile yeter. Yardımlarınızı bekliyorum. Herkese hayırlı günler.
Demirak hocam son paylaşımların için tekrar eline emeğine sağlık.
Bu MAY karavanda Alko şase kullanımı ağırlığı arttırıyor mu? Arttırıyorsa ne kadar arttırıyor. Orhan ustanın elinde Alko Şasi ile yapılmış karavan yada böyle bir bilgi var mıdır?
@Demirak
Demirak Hocam Carabinata tam karavan olarak avantajlı demişsin bunun içeriğinde May karavandan farklı olarak hangi donanımlar mevcut? Birde bu Carabinata da satandart olarak Alko şasi ile gelmesi bence daha avantajlı. Çünkü üretim geometrisi değişmeyecek ve daha fazla şasi tecrübesi...
Hocam alttaki Adria sıfır karavan 86 bin lira. May karavan 72 bin Tl. Aradaki donanım farkları nelerdir? Hangisi daha mantıklı olur sence?
Adria Aviva 360 DD ve DK Kampanya son 7 karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 761979881
Hocam sahibinden de baktım. Ortiz 3.90 40 bin Tl. May 3800 ise oda 40 bin Tl. Arada çok fiyat farkı göremedim. Donanım olarak mı çok fark var sen daha iyi bilirsin. Birde ben çok güneş enerjisi falan istemiyorum. Basit bir akü olsa yeter.
Ortiz de Pencereler Plexi olursa çok fazla donanım...
Aynen hocam bende Ortiz karavanla bu May karavan arasındaydım. Ortiz karavan içi ve dışı olarak çok daha kaliteli duruyordu. Fiyatları çok oynamamsına rağmen sanki arada 2 katı fiyat farkı var gibi duruyordu. Orhan usta da inşallah bu Profosyonel görünüme bir ance kavuşur. Emeklerin için ayrıca...