Arama sonuçlarınız

1. memret

Karavanda Hermetik Kombi Kullanımı?

Üslubunuz alaycı.

2. memret

Kombi "ben karavanda çalışmam" diye naz yapmayacağına göre:):) Uygulanamaz hiçbir yönünü göremiyorum. Ülkemizdeki yüzlerce mobil cenaze yıkama aracında zaten kombi kullanılıyor. Bu araçlar yıllardır her gün yoğun şekilde kullanılıp her gün birkaç farklı noktada hizmet veriyor. Yenilikleri...
  3. memret

Başarısızlığı fiziki olarak ispatlanmamış her fikir başarılıdır...

4. memret

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Onur bey, Otopark dediniz bizi yıktınız:):) Otopark hakkında birkaç bilgi, Maltepe Orhangazi parkı DÜNYANIN EN BÜYÜK şehir bahçesidir. Bahçeye karavan park eklenmesi için ısrar ediyoruz, aldığım bilgi karavan park için yer belirliyorlarmış. İçeride 3-4 adet Sosyal Tesis Kafeterya, süper...
  5. memret

Gezenbilir 10. Maltepe Karavan Buluşması 2018

Siz baya ısıtmışsınız havayı:)

6. memret

Kendi Karavanını Tasarlayıp Yaptıranlar; Ahmet Hamza

Ben sizler gibi düşünmüyorum. "Yasal deşarj limitlerinde" arıtmaya atık su göndermekten daha çevreci bir hareket olamaz.. Daha çevreci hareket; "atık suyu karavanda arıtıp" göndermek, o da mümkün ama lüzumsuz bir mühendislik olur, belki emekli olunca yaparım. Şimdilik sadece atık su tankımın...

7. memret

Denizin üzerinde sigara izmariti ve ağaç yaprakları görmediğimize göre %100 arıtmaya giriyor. İskiye soracağım.
  8. memret

Gayet mantıklı ama kombi fanı, kombi pompası, ve kalorifer fanının elektirik ihtiyaçlarini hesaba katmak lazim.
  9. memret

Merak etmeyiniz, Yağmur mazgalları kanalizasyon ile birleşip arıtma merkezine gidiyor ve ileri biyolojik arıtma yapılıp mor şebekeye basılıyor. İstanbulda 66 arıtma tesisinde arıtılan atık su görünüm olarak içilebilir halde. Atık su bedelini suyu henüz kullanmadan önce ödüyoruz zaten. Evde...

10. memret

Class A' da tasarruf ihtiyacı azalıyor. 5 tane kocaman bagajınız var, temiz su depo alanı kapasiteniz sınırsız sayılabilir. Ben pis su deposunun çıkışına aşağıdaki hortumdan uzunca taktım, adım başı bulunan yağmur mazgallarını kullanıyorum. Mazgala yakın park ederseniz pis su deponuzda...

11. memret

Ahmet bey selam, Çok kurcalamayın bence:smiley::smiley: Basit güzeldir, en basiti en güzelidir. Aracınız çok geniş. Ben arka beşlinin sol önüne normal ev klozeti koydum(nalburlarda tam takım herşey dahil 250-350tl). giderini de arka bagajdaki pis su deposuna verdim. temiz su da arkada...
  12. memret

Mobilyalarda Kdv Indirimi Bugün Başladı.

alış veriş siteleri kdv'yi indirip aynı oranda fiyata eklerler emin olun:)

13. memret

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Sizin örneğinizle kendi karavanını üretmek isteyenlerin büyük kısmı artık vazgeçecektir. Zira ne kadar teknik bilgi, beceri, işçilik, sabır istediğini gösterdiniz.
  14. memret

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Tebrikler, Karavan üreticilerine gemi mühendisliği şartı getirmeliler:smiley:
  15. memret

Karavana karbon film uygulaması fikir aşamasında, henüz uygulamadım. Ancak Karbon film büyük camilerde kullanılan bir sistem olması ilgimi çekti ve ümit bağladım. Normalde kışın büyük camilere girildiğinde birkaç dakika sonra soğuktan ayaklarınızı hissetmemeye başlarsınız. Ama karbon film var...

16. memret

Ben elektrikle ısınmak için zemine "ısıtıcı karbon film" döşemeyi planlıyorum, 12/24/220 olduğu sürece en ekonomik ve en konforlu ısınma şekli. 12/24/220 olmadığı zamanda LPG ile doğalgaz sobası. 2x100ah akü bile olsa elektriğin çoğu zaman yetersiz kalacağını varsayıyorum.
  17. memret

Isınma için Hermatik doğalgaz sobası düşünebilirsiniz Ahmet bey. Doğalgaz sobalarının ısıtma kapasitesi çok yüksek ve en önemlisi elektrik ihtiyacı yok, ikinci el fiyatları 100-150tl. Yine arka bagaja eski tip tüplü şofben takabilirsiniz onunda elektrik ihtiyacı yok, 2. el fiyatı 100-150tl...
  18. memret

çok net, teşekkür:))

19. memret

Aracız özellikle kış kullanımı için çok keyifli. Tavsiyem camların hiçbirini kapattırmamanız. İçerde otururken 360 derece manzaranın keyfi başka.
  20. memret

Ahmet bey 1 sene önce benzer araçtan bende aldım. Koltuklar söküldükten sonra çok geniş bir alan kalıyor zaten. Oto sanayide büyümüş birisi olarak tavsiyem: Aracınıza fiziki müdahaleyi minimumda tutunuz. Ustalar size masraf yaptırmak için siz sürekli gaz verirler, herşeyi çok basit gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,841
Kaydolan Son Üyemiz
Yollarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri