Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ayaş'taki evimin yakınında küçük bir marketi var. Bazı ihtiyaçları buradan almak mümkün. Kredi kartının da geçmesi ayrı bir güzellik...

2. yugun

Karavanımdayım. Ben özgür bir kampçı ve karavancıyım...

3. yugun

Artık evim Ayaş'ta... Kahramankazan'a da Gölbaşı'dan daha yakınım. Her canım istediğinde karavanımda olmam daha kolay...
  4. yugun

Bugün çok iş hallettim. Gölbaşı'ndaki eşyamı Ayaş'a taşıdım. Eve elektrikçi getirip bütün lambaları taktırdım, prizleri kontrol ettirdim. Sonra Kazan'a geldim. Buradan çarşıdan bazı eksiklikleri aldım. Şimdi çarşıda döner yiyorum. Bu akşam buradaki karavanımda olacağım.

5. yugun

COFY'deyim. Bu evin sosyal çevresinin binde biri Ayaş'ta yok. Yine de Yücel hoca Ayaş'taki hayatında mutlu olmayı hedefliyor... Bu gece kendime güzel bir Americano ısmarladım COFY'den...
  6. yugun

Ayaş benim için güzel bir yeniden başlangıç yapma fırsatı. Kendime yeni temiz bir sayfa açacağım ve defterime sadece güzel şeyler yazacağım.
  7. yugun

Yürüyüşe çıktım. Gölbaş'ndaki evimde bugün son günüm. Ayaş'ta yeni bir yerim olacak artık...

8. yugun

Bugün Kazan'da arabayı gösterdiğim usta problemi yanlış tespit edip pompa arızası dedi. Oysa arabanın mazot filtresi hava yapmış. Eğer kazan'da arabaya elletseydim bana büyük iş açılacaktı. Benim Murat ustam yılların Ford ustası, iyi bir usta Fizan da olsa bile arabayı başkasına elletmeden o...

9. yugun

Güçlü The Campervan arada çekici ile gezmeyi pek sever. O benim makinem ve en yakın kampçı yoldaşım. Onun biraz nazlanmaya arada bir hakkı var...
  10. yugun

İstediğim gibi birisi olup dilediğim gibi özgür yaşamak benim en basit, temel ve doğal insan hakkım arkadaşlar. Bir öyle bir böyle yavşak insanlarla arkamdan yalan yere iftira bile atsalar, sonuçta bununla bana hiçbir şey yapamadılar arkadaşlar... Ben inandığı doğrularıyla yaşayan, özgür ve...

11. yugun

Ford Transit Custom - Karavan Yapımı

Bence de söküp gitmek çok mantıklı.
  12. yugun

Güçlü ustasını özlemiş. Mecburen çekiciye yükleyip ustasıyla buluşturduk. Ama arızası basitmiş. Biraz ilgi istemiş kerata!...
  13. yugun

Güçlü hava yapmış... Arada yapar böyle, Havalı araba nasıl olsa...

14. yugun

Şaşmaz'dayız... Güçlü arızalı, bakılıyor...
  15. yugun

Sabah Güçlü çalışmadı. Şaşmaz yolcusuyuz, çekici ile gidiyoruz.,.
  16. yugun

Pirikamp'ın vebastosu sorunsuz çalışıyor. Ama şu sıralar fanlı ısıtıcıyı kullanıyorum. Mazotla uğraşmaya gerek yok. Kamp yeri şartlarında...

17. yugun

Dostu tarife gerek yok. Dost olan dosttur zaten. Biz de dostlar arasından bir canız. İşimiz gücümüz sevgi bizim. Başka türlüsünü bilmiyoruz biz.
  18. yugun

Şu sıralar çok işlerim var. Haftasonu kampçıdost Ahmet Efe kampa geleyim dedi ama benim Gölbaşı'daki evi toplamam lazım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR