Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Bugün inşallah ev internetim de bağlanacak... Dünyaya açılan pencerem. Gariban bir öğretmenin eğlencesi. Animelerimi izleyebilirim artık. Death Note izleyebilirim. Ayrıca başöğretmenlik videoları izleyeceğim.

2. yugun

Ben bir öğretmenim. İşimi yapıyor, hayatımı kazanıyorum. Kazandığımı kampçılık da yaparak harcıyorum. Kendi gücümü aşan bir şey hiç yapmadım. Karavanım bir yerde durur. Ben gider keyfimi geçerim.

3. yugun

Ben bir kampçı dostum. Benim dostluğum bana değer verenlerle...

4. yugun

İstediğim gibi olmaya ve dilediğim gibi yaşamaya hakkım var. Bu aşağıdan da baksanız bir suç değil yukarıdan da... Kimse kimseyi istediği gibi oldu yaşadı diye hakir göremez...

5. yugun

Banyoya ihtiyaç olursa Ayaş Kaplıcalarına gideceğim. Bunun dışında evde elektrik ve suyun olması şimdilik kamp koşullarında burada barınmak için yeterli...
  6. yugun

Doğalgazcılar geldi ocağım bağlı değil diye gazımı açmadılar... Bu iş de taşınmadan sonraya kaldı... Ocak Karagedik'ten gelecek eşyalarla birlikte gelecek...
  7. yugun

İnternetten radyo dinleyip internette takılmak beni genelde mutlu etmeye yeter. Uzak yerlere gezmeye gidemiyorum. Ben de internetle mutlu oluyorum. Gidenlerin gezenlerin paylaşımlarına bakarım. Bir gün ben de karavanımla özgürce gezeceğim. Şimdilik yalnızca Kahramankazan'daki karavanımda kamp...

8. yugun

96.2 Radyo Eksen dinlemece...

9. yugun

Sevgili dostlar, Bugün evimde internetten radyo dinleyerek çay may içip keyfime bakıyorum. Dün gece sorunsuz uyudum evimde. Şimdi bugün yeni bir gün oldu. Herkese bu yeni günden sevgi ve selamla... Bizler kampçı gezginiz. Hayatımızı dostluk çerçevesinde sürdürüyoruz. İnsanlara dostum dedik başka...
  10. yugun

Ben de herkes gibi bir insanım, Topraktan bir canım...

11. yugun

Günaydın kampçı dostlarıma... Sevgilerlee!...
  12. yugun

Arkadaşlar, Ben mahalli karavancıyım. Karavanımın durduğu mahalde kamp yapıyorum. Bu beni mutlu etmeye yetiyor..
  13. yugun

Şimdi bu hafta artık evimde kalacağım. Kahramankazan'dan gitgel yapmayacağım...

14. yugun

Anlaşıldı canım istediğinde Kahramakkazan ve karavan yapacağım, Havam değişecek. Tazelenmiş olarak döneceğim inşallah...
  15. yugun

Yine de eğer özlersem ve canım isterse giderim toplantılara... 80KM yol. Öyle aşırı bir uzaklık sayılmaz. Ama daha ekonomik yaşamalıyım Ayaş'ta...
  16. yugun

Belki de artık derneğimin aylık toplantılarına da katılamayacağım. Gölbaşı bana uzak kalıyor. Ben en iyisi Kahramankazan'a gidip kendi karavanımla vakit geçireyim...

17. yugun

Arkadaşlar, Ben isteyene can, istemeyene el olurum. Kimseyle arkadaşlığımız zoraki değil. Biz özgür kampçı gezginleriz....
  18. yugun

Bir kampçıdostum Turtim var bir de ben varım... Haa bir de Güçlü The Campervan var... Benim Dünya'mda... Ablam ve Yeğenlerim var... Beni hayata bağlayan öğrencilerim var... Yaşıyorum hayatı, özgürce... Ve güçlüyüm ben de... Bir şekilde ayaktayım işte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR