Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Sürekli internetten alıp durduğum çorap gibi şeylerim aslında lojmandaki eşyaların da gelmesiyle epiy elde var oldukları görüldü. Artık bir süre çorap sipariş vermeye hiç gerek yok... Aynı şey iç çamaşırı için de geçerli. Çok güzel derlendi toplandı ev. Fazlalıkları da verip veya atıp kurtulmaya...

2. yugun

İnsanlar göründükleri gibi değiller.
  3. yugun

Arkamdan ve sırtımdan akılalmaz şeyler iftira ettiler. Ne anlamı vardı benim gibi bir insanı bu kadar üzdüler hasta ettiler, Ne oldu sanki, bununla da bana ne yapabildiler, hiç. İstediğim gibi yaşarım gardaşım, kime ne bundan?

4. yugun

Bir adet 2+1 depolanmış ev eşyası, 1 adet lojman eşyası bir de oturduğum eşyalı evden gelen eşyalar, Eşya eşya her yer eşya oldu. Bazı mobilyalarım çok adiymiş. Özellikle internetten satın aldığım beyaz kitaplıklar çok adi imişler hemen oynamaya başladılar bir iki taşınmada...
  5. yugun

Çok eşya var fazlaları atmak lazım. Hep biriktirdiğimiz şeylerin kölesi oluyoruz bazen...

6. yugun

3+1 , 130 metrekare eve ancak sığabildim valla...

7. yugun

Evimde perdeler de takıldı. Olmayan yerlere de hazır alınıp takılacak...
  8. yugun

Benim karavanım var. Bu benim için çok güzel...
  9. yugun

Hayatımı karavanda yaşayacak kadar karavanı sevmiyorum. Benim karavanda yaşayabileceğim ancak birkaç gün. Sonra sıkılmaya başlarım. Kamplar da iyi ve sıcak duş ve tuvalet imkanı sağlamıyor. Kışın en iyisi insanın evinde olması belki de... Yine de arada karavana kaçmaya devam edeceğim...

10. yugun

Arkadaşlarım sevgilerlee...

11. yugun

Zaten tatillerimi de Mudanya'daki otelde geçiriyorum artık. Aslında Çekme Karavana da ihtiyacım yok gibi ama dursun o yine de... Benim karavan zevkim ve keyfim için kullanacağım onu...
  12. yugun

Özgür hayatımı istediğim gibi yaşamakta özgürüm. Ben evimde olmayı tercih ediyorum. Aracımı da normale dönüştüreceğim. Artık yalnızca Kazan'daki karavanımda kamp yapmayı planlıyorum. Zaten sıcaklar nedeniyle yazın araçla bir yerde konaklamadım. Kışın da konaklamayacağım. Artık hızlı haftasonu...

13. yugun

Zülfü Livaneli'nin yeni kitabı çıkmış. Yücel Hoca bunu kaçırır mı? Asla. Yeni kitap sipariş verildi... Bekle Beni adresime gelecek.
  14. yugun

Günaydın arkiler... Bugün evdeyiz. Ev yerleşmeye devam edecek.
  15. yugun

Bugün akşam kayıntısında Tavuk Adanası ve Patetes kızartması var. Ocağım olmasa da Airfryerimi kullanabiliyorum çok şükür. Bir haftadır Barbunya Pilaki ve Konserve Yaprak sarması ağacı çıkacak içimde... Pazartesi doğalgazımın açılmasını ümit ediyorum. Bakalım Mevlam Neyler, Neylerse güzel eyler!...

16. yugun

Güçlü'yü normal araca dönüştürme vakti geldi. Muayene geçerliliği Kasım 12'de son buluyor. Bu tarihten önce muayenemizi olmamız gerek.. Muayene işlerini pek sevmiyorum ama her yıl var işte malesef...
  17. yugun

Her varlık yoluna kendi menzilinde devam eder. Ben bir internet gezginiyim. Evimden geziyorum. :) Ve de karavanımdan. Karavanım benim ikinci evim sayılır. Karavanımda okumayı severim. Hayatıma kendi yapabildiklerimle devam ediyorum...

18. yugun

Biraz kitap okudum sonra yine çayımı alıp bilgisayarın başına geçtim...
  19. yugun

Migros'a gittim. Kendime Bira aldım. Başka ihtiyaçları da aldım. Sonra yine eve geldim. Ayaş'ta bütün eğlencem evde olacak. Evimde kitap okuyup keyfime bakacağım bol bol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR