Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkiler,
Bugün evimin doğalgazı da açıldı. Kombiyi kullanmaya başladım. Ocağım da çalışıyor. Evdeki bütün konular tamam oldu şimdi. Haftaya sadece Arzu Hanım gelip temizliğimi yapacak...
Şimdi Filtre Kahve keyfi yapıyorum. Bu alışkanlığımı Gölbaşı Ata Residans'ta terk etmiştim oysa şimde evde dört paket Tchibo Gold 250GR var ve tarihlerinin durumunu net olarak çok iyi bilmiyorum.
Bayaa bir filtre kahve içme durumum var bu aralar...
Çok şükür... Ben kendimi sırf çay kahve...
Birçok ev biraraya toplanınca daha önce alınmış ve kullanılmamış filtre kahve, çay, ıhlamur gibi ürünlerde de bir artış oldu evde birdenbire...
Bazı şeylerin tarihi de dolmuş olabilir. Dikkatli olmak lazım.
Bu tarz şeyler genelde bayat olsalar da bir soruna yol açmazlar gerçi...
Ben, Kampçı gezginlerin kampçıdostuyum arkadaşlar... İstediğim gibi olur yaşarım. Dilediğimi de yazıp paylaşıyorum gezenbilir sayfalarında. Özgürce...
Özgür bir platformun sunduğu özgürlük sayesinde bu sayfalarda sizlerleyim ama beni takip edebileceğiniz başka kanallar da var.
EGEKAMP benim...
Neşet ERTAŞ, Bir bayan bir insandır der, Bizler insanoğlu'yuz. Ben Annemi çok küçük yaşta henüz 1,5 yaşındayken kaybetmişim. Hayatım başka kadınların elinde şekillendi. Benim için hayatımdaki en önemli kadın Ablacığımdır. Benim için çok şeyler yapmıştır, Bir şeyler de yapmaya devam ediyor. Evimi...
Kahramankazan'daki karavanımın sürekli durduğu kampa uzaklığım 46 KM bu uzaklığa istersem her hafta bile gidebilirim. Güçlü sağolsun yeter ki...
Biricik yoldaşım. Sevgili aracım.
Onu artık sadece standart haliyle kullanmaya karar verdim. Gereksiz yere her yere taşıdığım kamp donanımını kalıcı...
Ben Hobi Bahçecisi değilim. Hobi Bahçeleri karavanla konaklamayı düşünmek için sapa ve ıssız oluyorlar genelde. Ben kamp hayatını sevdiğim için kendime bir Hobi Bahçesi edinmeyi pek düşünmüyorum. Bu da karavancılık için olası bir seçenek ama bana göre değil. Ben kamp yeri seviyorum çünkü ben...
Yeni Zülfü LİVANELİ romanım Beni Bul belki de Ayaş'a gelen ilk kargom olacak. Kargocular umarım tanıştıktan sonra benim saatlerime uygun gelirler yada kargolarımı Bakkal kabul ederse bakkala bırakırlar umuyorum. ATA RESİDANS'ta görevliler teslim alıyordu burada görevli bulunması gibi bir...
Ayaş'ta malesef bir karavanparkı yok. Altyapısı olan bir yer olsa belki karavanımı da getirir Kahramankazan'a gidip durmaktan kurtulurdum. Kahramankazan'a Gölbaşı'nda olduğumdan daha yakınım gerçi. Bazen bulunduğun yerden başka bir yere gitmek de insanın bir havasını değiştiriyor. İyi oluyor...
Bugün Yardımcım ARZU Hanım ile bakkaldan bir kutu peynirle ekmek alıp geçen gün komşumun getirdiği domatesler ve biberler ile güzel bir kayıntı yaptık iş arasında. Gerçekten domatesler lezzetliydi. Ey AYAŞ güzel kırmızı domateslerin memleketi. Bana uğur getirirsin inşallah...
ATA RESİDANS 17 Numarada da güzel zamanlarım geçti. Buradan bunu okurlarsa tüm ATA RESİDANS çalışanlarına beni rahat ettirdikleri için çok teşekkürler. Güle güle GÖLBAŞI. Merhaba AYAŞ'taki günler...
Bugün uzun bir aradan sonra ilk kez kendi çamaşır makinemi kullanıyorum. ATA RESİDANS'taki Çamaşırhanede Boş Sıra denk getirmeye çalışmak da gerilerde kaldı. Artık kendi evimde kendi çamaşır makinemi kullanacağım yine uzunca bir aradan sonra..
Arzu gitti ama yerleşme de bitti. Haftaya normal temizlik yapacak gelip. Evin eksik perdelerini de ona sipariş verdim Ankara'dan halledecek o işi de. Evin oturduğum bölümlerinin perdeleri de tamam oldu. Oturulmayan iki odanın perdeleri de haftaya gelecek artık.