Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Benim için önce kampçıdostum gelir... Ben dostça yaşayan bir insanım. Dostlarım benim için önemlidir...

2. yugun

Elfida! Bir belalı başımsın!
  3. yugun

Güzel dostluğuma hoyratça ihanet ettiler. Oysa çok güzeldi dostluklarım. Hayatı çok güzel yaşamıştım. Hala daha da çok güzel yaşıyorum. Güzel dostlarımla...

4. yugun

Ayaş Gazi Ortaokulu.
  5. yugun

Özel eğitim öğrencimleyim. Öğretmenliğimin tadına varıyorum. Ne kadar özel ve güzel bir meslek. Ancak bu meslek sadece çok seversen yapılabilir. Ben de öğrencilerini seven güzel bir öğretmenim.

6. yugun

Öğrencilerime güzel tasarımlar yaptırmaca.. Hayat böyle akıp gidiyor işte...

7. yugun

Günaydın kampçı dostlar, Okulumdayım...
  8. yugun

Biraz uyudum. Yarın nöbet günü. Zorlu bir gün beni bekler. İyisi güzelce dinlenmek...
  9. yugun

Evceezimde Filtre Kahve içmece... Akşam saat 20'de bir zoom toplantım var. İnsanı akşamın bir saatinde evinde bile rahat bırakmazlar.

10. yugun

Artık Güçlü ile haftasonu kampı yapmayacağım. Kamplarımın tamamını Kahramankazan'a giderek Pirikamp'ta yapacağım. Küçük araçta kamp yapmak daha zor. Mutfak yok, Tuvalet yok. Sıkıntılı. Onu artık kampçıkamyonet olarak kullanmayacağım. Güçlü binek kamyonet olacak artık...

11. yugun

Haftasonu çok işlerim vardı. Taşınma işleri... Beypazarı'nda festival varmış galiba, kaçırdım bu festivali. Olsun. Şu sıra ev konusu önemliydi. Barınma problemi artık çözüldü. Bu haftasonu da temizlik var evde...
  12. yugun

Ayaş yollarında artık benim de bir kervanım var... Ayaş'ta çok güzel öğrencilerim var... Bu şehirde... Ben Yücel Hoca'yım...

13. yugun

Okuldayım. Son ders...
  14. yugun

Öğrencilerimleyim...
  15. yugun

Evceezimde pişirdiğim zeytinyağlı patlıcan pek de gözzel olmuş... Bugün de onu yiyeceğim akşama.

16. yugun

Ayrıca Migros'tan birçok şeyler daha aldım. Dün.
  17. yugun

Ayaş'ta iyi ki de Migros var. Migros markalı ürünlerin fiyatı çok uygun oluyor. Dün toz deterjan, yüzey temizleyici ve ovma kremi aldım. Hepsi de migros markalı...
  18. yugun

Kime ne gardaşım özel hayatımdan? İstediğim gibi de oldum yaşadım. Bana bununla da bir halt yapamadılar...

19. yugun

Evim şimdilik güzel oldu. Ayaş gibi küçük bir yerde tüm eğlencem evim olacak. Ama ben kitap okumayı severim zaten evimde. Benim için Ayaş güzel.
  20. yugun

Bugün sabah kayıntımı okul kantininden yaptım. Hamburger ve Ayran 80 tl. Para çok değersizleşti artık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,112
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR