Arama sonuçlarınız

1. vanosfer

Tam Zamanlı Karavan Yaşamımızdan Tecrübeler

Paylaşım için teşekkürler. Bu avukata da WhatsApp ve mail yoluyla durumu belirttim. Dönüş olacak mı bakalım.

2. vanosfer

O sitede de paylaşım yaptım.
  3. vanosfer

Tecrübe paylaşımınızı bekliyoruz.

4. vanosfer

Merhabalar. Maraşta yaşanan depremde, Bursa'dan gidecek arama kurtarma ekibine dahil olmak üzere, 6 Şubat akşamı İzmir'den Bursa'ya Kuzey Otobanı üzerinden tam zamanlı yaşadığımız karavanımızla hareket ettik. Girişte ve çıkışta ekranlar kapalı olduğundan ve çıkış gişesinde de bariyer açık...
  5. vanosfer

Merhabalar. Henüz YouTube'da istediğimiz düzeni tutturamadık. Instagram daha aktifken, bir süredir, forumda da paylaştığım üzere boşluk yaşadık. Özellikle seçimin ikinci turu sonrasında(muhtemel), yola koyulup, sosyal medyayı da daha aktif kullanmayı istiyoruz. Önemsediğiniz için teşekkür ederiz.

6. vanosfer

Sorduğunuz için teşekkür ederiz. Silivri'de macera parkı montajını yüzde seksen tamamlamışken, Bursa'ya dönmeye hazırlanıyorken, Malatya'da sıfırdan kurulacak macera parkına montaj için transfer edebilir miyiz diye teklif geldi firmadan. Önümüz seçim. 8 Mayıs'a kadar boşta kalacaktım. Derken...

7. vanosfer

Merhabalar. Mola İstanbul adlı bir projede, macera parkuru montajinda devam ediyorum çalışmaya. Eşim de Soft Town isimli çocuk eğlence alanında, Bursa Nilüfer'de arkadaşına yardım ediyor, çalışıyor. Gelelim tekrar Silivri'ye. Büyük bir yatırım yapılmış, çeşitli villalar, eğlence alanları...
  8. vanosfer

Teşekkür ederiz. :) İzmir'e gelince haberleşelim. Instagramdan anlık paylaşıyoruz konumumuzu. Belki unutursam, ki kusura bakmayın öyle bir şey olursa, oradan görünce de İzmir'i ve yazarsanız sevinirim.
  9. vanosfer

Merhabalar. Bir süredir ki bu süre 1 ayı buldu, Bursa'dayız. Maraş deprem arama kurtarma çalışmasından döndükten sonra, bir hafta annemizde kalırız, hasret giderdikten sonra tekrar yola çıkarız diye düşünüyorduk. Derken, bir iş teklifi geldi. Bir tanıdığımız, Bursa'da açılacak macera parkta...

10. vanosfer

Selamlar. Tebessüm ettiren bir yorum oldu bu. 😀 Bunu belirtmek için dahi yorum yapmaya zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. :)

11. vanosfer

Rica ederiz. :) Dayanışma için biz de teşekkür ederiz. :)
  12. vanosfer

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Daxom 11ST modeli için, minimum 2.7 lt/dk su debisinin yeterli olduğunu öğrendim. :)

13. vanosfer

Daxom Hermetik Şofben Yardım

Şimdi bu iki bilgi paylaşımına bakarsak, hangisi olması gereken ?
  14. vanosfer

Merhabalar. Tabi ki yollayabiliriz. Çok teşekkür ederiz. Shopier üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz. :smiley: Shopier Ürün Satış Sayfamız
  15. vanosfer

Tabi dikkate alırız. Bursa'dayız ve ortalama kargo süresi 1 gün oluyor Ankara'ya. Aksilik olmazsa Cuma kargoya teslim ederiz o halde ve Cumartesi yine aksilik olmazsa size ulaşır. 😊

16. vanosfer

@yugun Siparişiniz için çok teşekkür ederiz. :smiley: Çok mutlu olduk. 🥳 Yarın kargoya vereceğiz. Selamlar Ankara'ya.
  17. vanosfer

El emeği ilk ürünümüzü sattık diye sevindik. Hem de çok. :yum: Sevincimizi yaşadık ve tamam nereye gönderiyoruz diye bakınırken bir baktık ki siparişte bir not: "Ürünü istediğin birine hediye edebilirsin. ..." Farklı forumlarda da paylaşımlarda bulunuyoruz ve sağ olsun bir abimiz destek...
  18. vanosfer

El emeği ürünlerimiz görücüye çıkıyor. :) Sevdamın az evvel tamamladığı el emeği çiçek detaylı şapka anahtarlığı sizle paylaşmak istedik. Bu tarz el emeği ürünler satarak geçimimizi sağlamayı düşünüyoruz. :cak Umarız her şey umduğumuz gibi gider. :) Shopier ürün satış sayfamız

19. vanosfer

Merhabalar. Uzun süredir uzak durduk paylaşımlardan derken henüz yanıtlayabiliyorum. Yardım noktasında bilgi rica etmişsiniz. Dağcılık ve tırmanış dışında tek bilgimiz ilk yardım eğitiminde gördüklerimiz. Genel olarak da bireysel olarak arama kurtarma çalışmalarında nelere dikkat etmeliyiz...
  20. vanosfer

Bir süredir uzak kalmayı tercih ettik paylaşımlardan. Bursa'dayız hala. Kendimizi toparlamaya çalıştık. Şimdilerde normalleşme de denilen şeyi yaşıyoruz. Bu dönemde kafa dağıtmak adına araçla ilgilendik yine. Geçici iş bulup çalıştık. Derken bir de tam zamanlı yaşamda bize gelir sağlayacak bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,102
Kayıtlı Üye Sayımız
166,835
Kaydolan Son Üyemiz
Sametuby

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri