Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samimi fikrimi söyleyeyim
biz almadan öncede şikayetler vardı pek umursamadık
ama şikayetler malesef biraz haklıymış
Artıları
karavanın dış görünüşüne diyecek yok
iç tasarımıda öyle çok güzel düşünülmüş
Fiyat uygun
Eksileri aşağıdaki gibi
ancak dediğiniz gibi şikayet çok çünkü işçilik te...
NK karavan ritim 506 nın inceleme sini yaptık karavanın önce dış görünümü, sonra iç görünümünü video da anlattık. karavanda 2 ranza ve çift kişilik yatak olabilen oturma gurubu mevcut . 750 kilo altı küçük bir karavan olmasına rağmen 4 kişi rahatlıkla kalabiliyor Karavanımızla
İstanbula 2-3 saat uzaklıkta 3 adet Tabiat parkı nı videomuzda çektik Aşağıda detaylı videolarını ekledim
1 Çilingoz Tabiat Parkı Karavan Kampı
Mahmutbey Gişelerden 2 saat te ulaşılabiliyor Çatalca da deniz kenarında, kumsal sahili ve ormanı olan bir Tabiat Parkı Tuvaletler ve duşlar mevcut...
İstanbula 2-3 saat uzaklıkta 3 adet Tabiat parkı nı videomuzda çektik Aşağıda detaylı videolarını ekledim 1 Çilingoz Tabiat Parkı Karavan Kampı
Video: https://youtu.be/U_CoW6OEpfU
Mahmutbey Gişelerden 2 saat te ulaşılabiliyor Çatalca da deniz kenarında, kumsal sahili ve ormanı olan bir Tabiat...