Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; İveco 15.6 (Aka)
Buzdolabına yapmış olduğum ilave fana; Otomatik olarak belli ısıda devreye girecek sistemi yaparak gönderdiğiniz için çok teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettiniz.Selamlar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Ali bey çok teşekkür ederim.Yoğun şekilde torunlarla ilgilendiğimden siteyi çok okuyamıyorum,cevap yazamıyorum.
Sizinde tez zamanda gönlünüze göre olur inşallah.Kolay gelsin ,selamlar.
Adil bey sineklikler İstanbul dan geldi yanılmıyorsam storsan,fiyatı ikiyan cama ve havalandırmaya 3 adet 350 ytl.
Ayna aksesuarcılarda çifti 100 ytl.
Kolay gelsin,selamlar.
Bülent in karavanında gördüğüm ve beğendiğim sineklik ve perdem geldi.
Montajına başladım .Tek çalışmanın zorluğu.
Kemal bey bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.Bilgisayarım arızalı idi yeni cevap yazabildim kusura bakmayın.
Devre de gönderirseniz daha çok sevinirim.
Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?
Karavana 1000 vat tam sinüs invertör,700 ytl(Yusufa teşekkür ederim.)
Duş kabine lavabo 60 ytl, Musluk ve duş olan batarya 100 ytl alındı.
İnvertörü monte ettim.(Çalışmak çok kolay ve zevkli oldu.İlk yapılması gerekli olan.)
Tüm kablolar lehimlenerek çalışıldı.
Buzdolabına ilave havalandırma ve fan takıldı.
Yusuf öncelikle sana çok teşekkür ederim.Aldım bugün montajını bitirdim, evin önünde çalışmakta çok hoş oluyormuş.
Senin bu dostluğunlada kış sezonu final çalışmalarımı açmış oldum. Yazı ve resimlerini yaptıkça...