Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu
Adil bey ağacım 15 mm kayın kontra.Marin suya dayanıklı kontra olarak 'da satılır.Nemden etkilenmez.170*220 ebadında Ankarada plakası 120 yt dir.Selamlar.
Adil bey dolgu verniğini soruyorsan markasını resimliyorum.Selamlar.
Yusuf teşekkür ederim.Artık sona geldik.Selamlar.
Atilla çok teşekkür ederim.
Gezenbiliri çok seviyorum;çok şey öğretti bize .Konu açılmışken zımparanın tozunun boğazını doldurup öksürmeye başladığın,kipriklerinin arasına dolup gözlerinden yaşlar geldiği zaman emeğin kıymetini daha...
Eğer kayın kontra üzerine şeffaf vernik düşünüyorsan ton farkını önlemenin imkanı yok.(ağacın ve desenin farklı olmasından dolayı)
Benim tüm parçalarım sökülüp takılacak şekilde monte ediyorum.Yerine alıştırmadanda yapılır ancak o iş...
Haşmet doktorum torunlar ilk sırayı fazlası ile aldı duygular çok değişik.Teşekkür ederim,Ankarada aynı fiyata aldım.Benim çok hoşuma gidiyor.
Hikmet bende sizleri çok özledim,torunlardan fırsat buldukça karavanı bir an önce bitirmeye çalışıyorum.
Benimde çok ihtiyacım var bir kış kampına inşallah bu kış bitmeden yaparız.Selam ve sevgiler.
Adil bey ısıtıcımdan çok memnunum...