Arama sonuçlarınız

1. afacan886

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum sende sağol kardeş. dertler paylaştıkça azalır, jeep dostluk ile çoğalır:) umarım sağlam bir samuri alıp tadı çıkarırsın en kısa zamanda dileğiyle...

2. afacan886

Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum

Ynt: Suzuki samurai hakkında bilgilerinizi almak istiyorum kardeş samurai senin işini görür yakıtı çok az lpg de 150-170 kuruş yakar benzide 210-ile 250 kuruş yakar yakıtta seni üzmez sağlamdır arazide başarılıdır minnaktır dikkat çeker :D asfaltta iyi gider kalkışları çok güzel ve...
  3. afacan886

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? samurai mi jimmy mi? ikiside güzel araçlar ikisininde kendin göre artıları var ama ben samurai aldım onu topluyorum toplamaktan bir hal oldum ;D güzel olması için uğrasıyorum uzun lafın kısası hazır ve düzgün bir araç al benim gibi sabah saat 08-17:00 kadar ressmi...

4. afacan886

195/65/15 bf goodrich wrc lastikleri

Ynt: 195/65/15 bf goodrich wrc lastikleri evet ebat olarak küçük duruyor ikinci bir lastik olarak düşünülürse takılıcak lastikler başında gelir yapısı itibari ile jimny ve samurai için uygulana bilir küçük olmasına rağmen gayet dolgun bir duruşu var diş deseni itabarı ile küçüklük acısını göz...
  5. afacan886

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... fren sistemi yenilendi çivi gibiçakıyor tabiri caizse ;D

6. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... bugünde alt bakım yapıyoruz yer fıstığına ???

7. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... sağolun serkan bey sizin yardımınızla daha da güzel olacak inşallah ;)
  8. afacan886

arkadaşlar elimde bir takım 195/65/15 bf goodrich g-force lastikler mevcuttur.bu lastikler genellikle wrc yarış araçlarında kullanılan lastiklerdir.bu lastikler kış ve çamur için dizayn edilmiştir diğer özelliği ise patlamayan lastikler diyede bilirnir lastik deseni sayesinde bitmek bitmeyen bir...
  9. afacan886

arkadaşlar elimde bir takım 195/65/15 bf goodrich g-force lastikler mevcuttur.bu lastikler genellikle wrc yarış araçlarında kullanılan lastiklerdir.bu lastikler kış ve çamur için dizayn edilmiştir diğer özelliği ise patlamayan lastikler diyede bilirnir lastik deseni sayesinde bitmek bitmeyen bir...

10. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... çağın bey kullanım kılavuz kitapçıklarını yayınlarsanız hiç fena olmaz en azından nerde ne var kolayca buluruz ;D her zaman bilgiye ve yeniliklere aç birisi olarak herseyi öğrenmeye ve paylaşmaya hazırım burada sizlerle... ;)

11. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... boran bey ilginiz için teşekkür ederim.aracın toplam maliyeti 2 bin tl civarı buluyor çogu işçiliğini kendim yapıyorum maliyeti düşürmek için araç tamamen farklı olması için renk değişimine gittim 2.kez boyandı son halini verdim aracımda bir kaçtane...
  12. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... teşekkürler arkadaşlar şimdi alt bakım yapılıyor devam ediyoruz bakıma

13. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... şimdi yarın alt takım ve arazi sanzımanı bakımı yapılıp son noktayı koyacagız inşallah...bunun içinde kopmle altı sıcak su ve bol köpükle yıkandı ve alt bakıma hazır hale geldi...
  14. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... fıstık döşemeden sonra yeniden boyaya girdi tekrar makyajlandı..
  15. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... fıstığın iç döşemesi yapıldı

16. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... mehmed bey hersey paylaşılarak çoğalır bu şekilde herseyin üstesinden geliriz Allah ın izni ile hep birlikte yapımayacak birsey yok yeterki gönülden severek yapalım geri gelir zaten;)
  17. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... kutluhan bey ilgi için teşekkür ederim aracım rengini bilgisayarda bir kaç boyayı karıştırarak elde ettim istediğim rengi buldum sizin dediğiniz gibi çok çekici olması lazım:)bu yüzden elimden geleni yapıyorum.aracı off road için hazırlayacağım ama o...
  18. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... sağolasın mehmet bey..benim bu 3. jeep toplamam bu seferki projem samurai üzerine oldu,diğer araçlarım lada ve wiilys di şimdi ise samurai tercih ettim bakalım bunu nasıl bir görüntüye getireceğim suan elektirk sistemi çekiliyor..devamını...

19. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... devamı gelecek....
  20. afacan886

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... yer fıstığı olma zamanı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,098
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.