Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes G yağlanması gereken noktalar
deeperdriver;
Karpuz bakımında; karpuzların yağlama tapalarının üzerine tornucuda yağlama memesi takılması çok faydalıdır her 5000 km de karpuzların içerisine yağlama yapın ve eğer g ile kumluk alanlara girerseniz karpuzların arkasındaki keçeler ile...
Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G
Sayın Doğan;
Ben Kıbrısta Gwagen servisi ve conversation'ı yapıyorum. Sizinde bildiğiniz gibi Mersedescilik ayrı bir şey G wagencilik ayrı bir şey. Mercedes G wagen ön difransiyelden lastik seçiminden camların üzerindeki rüzgarlıklara kadar ap ayrı bir...
MERHABA G WAGEN AŞIKLARI
GARAJIMDA G WAGEN TAMİR EDİYORUM BİRÇOK G WAGEN'E MOTOR DEĞİŞİKLİGİ YAPTIM VE BİRÇOK G WAGEN'İ TAMİR ETTİM. İSTEDİĞİNİZ NE VARSA BANA SESLENİN BİLGİMİ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. ÇOK SIKINTIYA GİREN OLURSA BENİ TEL DEN DE ARAYABİLİR +90 533 862 03 95
"G WAGEN BAŞKA...
Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)
yazık Kıbrıstan oraya gelmek biraz maliyetli olacak. En azından bizim uçak biletlerini karşılasalar :) :P
Ynt: Ağrı Dağı Rotaları
2011 yılında AĞRI dağına tırmanmayı düşünüyoruz. yazılan tecrübelerin kesinlikle bizim için çok önemliydi teşekkür ederim. Ekipman olarak tavsiyesinize ihtiyacım var ayni zamanda hangi tur şirketini tavsiye edersiniz ???[/b]
Ynt: Kampta Sıcak Su Edinme Sistemi
kapta arabadan sıcak su elde etmek için benim de birkaç çalışmam ve çizimim vardı. kullanım ve içme suyu için ayrı iki sistem kurmayı planladım. arabanın eksoz ve radyatör suyundan faydalanma gibi sistemleri düşünmenin yanında şarj dinamosunun ürettigi...
Ynt: Ford Ranger 4x4
Arkadaşlar merhaba;
Ben Kıbrıstan Utkan. Benim g class mercedesim var ama garajımda modifiye ettigim bir ford ranger araç var. turbosuna ve snorkere ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz........
iyiki geziyoruz ve ögrenip biliyoruz :)