Arama sonuçlarınız

1. rider 76

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Ok tskler gezi piknik vs bu baslik uzerindenmi organize ediliyor yoksa takip etmem gereken baska bir baslik varmidir? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. rider 76

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Misafir olarak yani birinin aracina konuk olarak bir iki deneme yapmak mumkun olurmu sizlerle? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. rider 76

Hudoff Muhabbet Köşesi

Soyle diyim 2 den baslayip 3 e yurumek mantikli geliyor su anda Kamp vs konusunda zaten deneyimliyim motordan oturu ha oyle haftalarca kamp atmam benimki uzun haftasonu seklinde olur 2 gece konaklamalı vsvs Hazir arac neden satilir benimde kafami kurcalayan bir soru ama cevabini bulamadim...

4. rider 76

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Kafam net olmadigi icin yuzyuze konuşmak tercihim olur kisaca, Jimmy dusunuyorum ben ama uygunmudur? İsletme maliyeti nedir boole bir araci? Yapili aracmi almak yoksa alip yapmakmi? Vsvs iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  5. rider 76

Hudoff Muhabbet Köşesi

Slm 2006 bir path aldim St bir arac ne varki yas Kemal'e yaklastigi icin hani motorlari satip bi arazi alsammi diyede düşünmüyor degilim birileri ile tanisip biraz fikir alisversinde bulunmak isterim İstanbul gayrettepde olan varmidir? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. rider 76

Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var Smirnoff amcayi degilde Jack abiyi tavsiye ederim :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. rider 76

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var Bu baharlik bir tulum ama kolayi var yatmadan evvel suyu kaynat koy 1,5 litrelik pete at tulumun icine giy termalleri kendinide at icine -5/6 da sicacik uyursun sabaha kadar iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. rider 76

Erikli Yaylası Kampı

Ynt: Erikli Yaylası Kampı Ben her sene Ekim ortasi ile kasim ortasi kamp atarim orda ölü sezon oldugu icin pek karisan gorusen olmaz su anda orda sezon basi olmasi nedeni ile ne olur ongormek mumkun degil ama koylulerden duydugum kadari ile sezon da denetim vs daha siki imiş. Tahminimce...
  9. rider 76

Bulutların Üstünde Kahvaltı...

Ynt: Bulutların Üstünde Kahvaltı... Cok guzelmis tam omurluk yerler iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

10. rider 76

Gore-tex Trekking Ayakkabıların Raf Ömrü,?

Ynt: Gore-tex Trekking Ayakkabıların Raf Ömrü,? Bildigim kadari ile yok ama sonucta tutkal ile yapistiriliyor sicak ve kuru ortamda durursa zamanlar tutkal omrunu yitirebilir. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. rider 76

Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil

Ynt: Yeni Karavanımız - Mercedes Eura Mobil Güle güle kullanin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. rider 76

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var Karimor iyi bir ingiliz markasidir ancak 5 mevsim cadirlar basik olur cadir 2 katman oldugu icin üst katmani koymazsan sorun yasamazsin ancak husky de cift katman. Kisacasi ben halen sizin icin husky tavsiye ediyorum. Ciddi bir fiyat farki yok dedigin...

13. rider 76

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Ustadim alternatiflere asolo yuda ekle bence. Asolo yu begenirsende deposite outlet deki ykm yolun dustukce ugra derim. Goretex tam boy bir botu 200 civari alabilme sansin olabilir iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  14. rider 76

50+10 Lt Çanta

Ynt: 50+10 Lt Çanta Ben olsam gerdirme ile taban altina yada üst kep uzerıne sabitlerim. Bizam 3 kg civari yanilmiyorsam yanlara koyarsan ters tarafa yakin bir agirlik ile dengeleme yapman lazim olur dengeli hareket icin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  15. rider 76

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Gule güler kullanın cok guzel hem manzara hem makina iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. rider 76

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var husky burton 2+1 kisilik kullanicisiyim 4 senedir; ben sahsen cok memnunum rahatdir kalitelidir vsvs secenekleriniz arasinda ben husky'i tek gecerim 4 mevsim cadiri olarak. karrimor'u ayri bir sinifa ayirman lazim husky ile ayni ligde degiller...
  17. rider 76

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ismim volkan; doga sporlari ve dogada olmayi severim. kamp - trekking - motorsiklet - snowboard kisisel zevklerim arasindadir. elimden geldigince aktif olmaya calisacagim ama malum aile - is vs derken insan nefes almaya zaman bulamiyor bazen...
  18. rider 76

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ismim volkan; doga sporlari ve dogada olmayi severim. kamp - trekking - motorsiklet - snowboard kisisel zevklerim arasindadir. elimden geldigince aktif olmaya calisacagim ama malum aile - is vs derken insan nefes almaya zaman bulamiyor bazen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri